Aldatılıyor muyum? Eşim hasta mı? Sapık mı?

İnan bana bundan hoşlanacak kadınlarda var.. ne güzel begeniliyorum oram buram güzelki videoya cekiliyorum diye düşünecek kadınların da oldugunu biliyorum görüyorum ne yazıkki...

Hem de o kadar çok var ki... malesef
hayatımızda o veya bu şekilde bulunan kişilerin çoğu olması gerektiği kadar ahlaklı değil malesef..

kelimeler..

durumuna çok üzüldüm.. tahmin ediyorum ki, (yani ben yerinde olsam herhalde böyle hissederdim) eşin sana birşeyler söylesin de seni ikna etsin, mantıklı bir neden sunsun istiyorsundur..
Ama sanmıyorum ki böyle bir bahanesi olabilsin.. O yüzden eve gidince kendisine yaşadığın üzüntüyü ve güvensizliği anlatmalısın. Umarım ki savunması seni ikna eder, etmezse de en azından ara vermek için kalabileceğin bir yakınına gidebilirsin, ailen veya arkadaşına..

1-2 gün ayrı kalmak ikiniz açısından da olayları daha net görmenizi sağlayacaktır. Sonrası da kendiliğinden gelir zaten. Ama lütfen seni yapmayacağı şeylere inandırmasına, kandırmasına izin verme.

Unutma ki bu dünyada kimse vazgeçilmez değildir.. kendini olabildiğince üzmemeye çalış, düşünsene 5-6 sene önce bu insan hayatında dahi yoktu, belki de bir başkasına aşıktın ve gerekirse gene olabilirsin!
Allah yardımcın olsun canım

Canım ilk önce lütfen bırakın bu cevre faktörlerini. onlar senın mutsuzlugunu nerden bilsinler. Bu hayatta önemli olan sensin ,dünya ya bir kere gelıyosun neden böyle cinsel sapkınlıgı olan bir adama cevreden dolayı katlanmak zorunda olasın ki ?? senı ona baglayan ne var? kendinı bu kadar degersizleştirme ve bitir.. Allah korusun yakında bu senınde fotolarını çeker. yaparmı yaparr

bu sitede en nefret ettiğim özellik yorum yapanların bi çok konuda topik sahibinin ruh halini görmeden, kadının hiç konuyla alakalı suçu yokken suçlarcasına empati yapmaya lüzum görmeden, böyle bi halt benim başıma gelse ilk öğrendiğimde nası sudan çıkmış balığa dönerim nası bocalarım diye düşünmeden toplu olarak saldırmaları.
bu yüzden insanlarla kavgada ettim bu sitede ban da yedim, ama demek böyle bi psikoloji var. sen boşan diyeceksin konu sahibi anında senin yaptığın yorum paralelinde tepki vermezse ağzına geleni söyleyeceksin. başıma ne gelirse gelsin hiç bi kuvvet bana şu sitede konu açtıramaz. vurun kahpeye şovuna dönüyo forumlar çünkü.

Bu konuda en belli olan sey esinin gozunun disarida olmasi. 5 ay ayri kalmissiniz, ne cabuk iliskileri olmus (bir kadinla ilskisi olmus degil, kimbilir kac kadin). Evlendigin ilk hafta bile kac kadin aramis.. Yani bir tane olsa belki anlardim, demek ki esin her kadina mavi boncuk dagitan "Don Juan"lardan biri.. Seninle beraberken de baska kadinlara da yesil isik yakiyormus demek ki.. Hem bir tane de degil, bir kac kadina ayni anda.. Su anda da yaptigi farksiz. Hala baska kadinlarin vucutlari ile ilgileniyor, rontgencilik yaptigi yetmezmis gibi bir de gizlice kayda aliyor.. Normalde bir kadina yan gozle baktiginda bile olay cikartir esi. Seninkinin yaptigina bak.. Uc aydir cinsel iliskiye girememis olmaniz bahane olamaz. Ayni seyin tersi olsa idi uc ayda siz baska erkeklerin pesine kosar miydiniz? Daha yeni evlisiniz, bu tur problemlerin cikmasi normal, zamanla asilir gider. Normal bir erkek bu donem suresince esine destek olup guvenini kazanmaya bakar. Sizinki bir evdesi, bir de gozdesi olan cinsten erkeklerden, ickisi de cabasi. Bu tipler ickiyi siz istediniz diye asla birakmaz, en fazla yapacagi bir kac ay birakmak, sonra daha fazlasi ile geri donmek olacaktir, kendinizi kandirmayin. Psikolojik tedavi gorecek, kendi de bu pis huylarini birakmak isteyecek, bu ugurda biraz para da dokecek, anca oyle belki harcadigi paranin hatrina bu isleri birakir.

Çooooooook haklısın arkadaşım ağzına sağlık

Allah yardimcin olsun ben esimin tlfonunda birkere msj gormustum dünya yıkıldıda altında kaldim resmen sinirkrizi gecirdim senin durumunu düsünemiyorum bile ama ayakta sağlam durmaya calis ve acikca konus bence kendi icinde yaşayipta kendini mahvetme iyice

Demekki, evlendiginiz güne kadar esiniz baska kadinlarla konusuyordu! Inanamiyorum, siz ayriliyorsunuz ve aninda esiniz baskasiyla beraber oluyor ve siz bunlarin hepsini kabul ediyorsunuz ve hatta evleniyorsunuz. Gercekten sert olmak istemem fakat aklim almiyor. Seni gercekten seven biri, gidip baskalariyla beraber olmaz.

Ayrica, o videoda kisinin haberi olmaya bilir, belki o kisiyle aralarinda birsey var diye o videoyu cekmis olabilir. Ben olsam hic esine güvenmem, gerce o konuda esin ile evlenmezdimde, ama eger siz güveniyorsaniz daha kendi bileceginiz birsey.

henüz 3 aylık evlilikte (süre pek önemli değil) eşin iş arkadaşlarının gizli gizli bacak vs videolarını kaydediyorsa bence sapıklık derecesinde kadınlara zaafı var..

Kabul edilir birşey değil..

öncesi tokat da yemişsin.
hakaretler küfürler.
Alkol bağımlısı sayılabilir..

Bence vajinusmus olmanda da bir hayır var:)

Mantık mantık mantık..

Ben hep diyorum özellikle KK da sürekli yazıyorum..

İşte ..insan kendi kaderini kendi yazar..dedikleri bu.Kaderini şekillendirmek senin elinde..

Adam resmen sapkın..Yerim toplum baskısını..

Sağlıklı olmadığı belli.Yarın bir çocuğun olduğunda ona emanet edebilecek misin.Bilemiyorum, ahlak kavramı oluşmamış kişilerden her şey beklenir.

Yıl olmuş 2013 hala onun gıbı gıyınen kıza hangı erkek bakmaz denılıyor :)))
Hemde bunu söyleyen kadınlar.. Erkekler ne yapsın tabı suç bende mını elbıse benım neyıme ?

Arkadaşım, bu uç ay ıçınde çok kötü şeyler yaşamışsın..
Dayak var, huzursuzluk var, eşının sapıklığı var var da var yanı..
Vajınısmus dahı olsan o adam senın kocan, bu o vıdeoyu çekmesını gerektırmez.

Ayrıca kocanın karşısında oturan mını elbıselı kadın bende olabılırdım.
Şuan benımde mıdem bulandı.
eşının yaptığı büyük bır suç, o vıdeoyu sılse bıle tekrar bulunur merak etme.
Keşke ımkan olsa da kızın haberı olsa bır şekılde ve eşını şıkayet etse. Çok ısterdım ınan.

Yazıp yazıp sildim,kırıcı olmak istemedim ama nerden tutsam elimde kaldı..

Öncelikle bu olay başıma geldi yaptığımı anlatayım sen ordan yapman gerekeni anla konu sahibesi arkadşım..eski çalıştığım şirkette bir şoför, bayan arkadaşa senin eşinin yaptığı gibi cep tlf ile kamera kaydı yaparken farkettim.o zamanlar kızılötesi kullanılıyordu telefonlarda,bende o şoföre telefonumda sorun olduğunu kızılötesi ile bişey göndermek istediğimi ama ayarlama yapmak için telefonunu 2 dk. bana vermesini söyledim. tlf elinden alınca hemen videolara girip baktım ve emin oldum.hiç bir şey söylemeden ve videoyu silmeden geri verdim ve onu dışarıya işe gönderip hemen patronun yanına çıktım.durumu anlattım adam şok oldu.Şoför geri geldiğinde işine son verildi.Bunu o şoförün paraya ve (eşiyle boşanma safhasında olduğu dönemde)velayeti alabilmesi için o işte çalışmaya mecbur olduğunu bile bile yaptım.Aslada pişman değilim.Çünkü 2 gün sonra o sapık benide videoya çekebilirdi.Özellikle senin videodaki kızın üzerinde mini elbise vardı diye belirtmene istinaden belirtiyorum ki,benim arkadaşımın üzerinde kot pantolon ve diz kapağı hizasında uzun kazağı vardı.Dolayısı ile insanların üzerindeki kıyafetler bir davet işareti değildir! Sende bir kadın olarak yarın bir gün çocuğun olduğunda ona kadınların nasıl giyinmesi gerektiğini değil,ne giyerse giysin bunun bir davet olmadığını öğret..

Gelelim 2 tokat mevzusuna,bu tokat değil 2 tekme olsa bu hoşgörün devam edecekmiydi gerçekten merak ettim.Ben ki hayatı boyu babasından dayak,hakaret,zulum gömüş biri olarak sana açıkça söyleyebilirim ki,sen susarak karşındakine yol verirsin..Bu durumun ve eşinin yaptıklarına kendince farkında olarak yada olmayarak haklı nedenler araman en büyük hatan.. vajinusmus olmanla alakası olabileceğini yazmışsın ama birde şöyle düşün,tam tersi eşin iktidarsız olsa sen başka arayışlara girermiydin?Ayrıca eşindeki nasıl bir cesaretki,böyle bir videoyu saklayabiliyor?

Bende özel günlerde vs.alkol kullanan bir insanım. Her akşam 1 bira içmeden eve gelmeyen adamın,en az haftada 1 defa tam anlamıyla içki sofrasına oturduğuna eminim.Ayrıca derdi 1 biraysa neden eve gelmeden içiyor,alsın gelsin evde içsin..Dolayısı ile tehlike çanları bu konuda çalalı çok olmuş.

Evlendikten sonra kadınlara aramayın deme konusunu zaten hiç çözemedim.4 senelik geçmişte durmuş durmuşta evlenincemi aramayın diyor? Oldu olacak saat koysaymış..Bu ne rahatlık? Daha öncede buna benzer şeyleri yakaladım ama bu çok oldu demişsiniz,nasıl şeylerdi onlar orayı biraz açarmısınız?

Kusura bakma uzun oldu,belki biraz sert oldu ama bende sinir oldum.Derdi kendini tatmin etmekse bu ihtiyacını giderebileceği yol bu yol değil.Taş devrinde yaşamıyoruz bunun tedavisi doktoru var.Gözünü seviyim hasta olabilir yakıştırmasıda yapmayın,son zamanlarda aldatanların,sapkınların,tacizcilerin eşleri önce konu açıyor sonra psikolojik hastalığa bağlayıp affediyor.Bu nasıl hastalıktır bütün erkeklerde aynı yere vuruyor?Ben o kadar yerde çalıştım, hemde vardiyalı çalıştım yanımdaki mesai arkadaşlarımın ne bi terbiyesizliğini gördüm,ne duydum ne hissettim.Bundandır böyle tahammülsüzlüğüm.

o kadın farkında olarak resmini çektirdiyse bu sadece aldatmak olurdu, ancak belli etmeden videosunu çeken birisi resmen taciz etmiş oluyor. ayrıca da bu sapıklık niye anlamadım internete girse binlerce çıplak resim var günlük gazetelerde bile var istemediği kadar. kendine heyecan arıyor herhadle

Bana göre , tüm kadınların kendilerini korumaya çalıştıkları kusura bakmayın ama çoğu zaman bela okudukları erkek profiline giriyor maalesef eşiniz.
Aldatmada karşılıklı irade söz konusu bu nedenle kıyaslanamaz bile .
Videodaki kızın kıyafeti eşinizin yaptığını zerre kadar masum göstermez . Haklı çıkaracak dip notlar aramayın lütfen.
Bahsettiğiniz durumunuz da bunun bahanesi olmaz. Boşuna suçlamayın kendinizi.

Biraz empati yaparsanız durumu daha net göreceksiniz eminim

Ne yaparsınız bilemem. Ola ki boşanmaya karar verirseniz , herşeye hazırlıklı olun . Çektiği videoyu başkalarına söyleyeceğinizi düşünerek beklenmedik tavırlar sergileyebilir.

Lütfen mantıklı ve dikkatli olun.

Kadın açık giyiniyorsa erkekler bakabilir. Giyinemez!
Kadın kot giyiyorsa tecavüze uğrayabilir.
Kadın akşam dışarı çıkıyorsa her tür lafı sözü hak edebilir.
Kadın yolda yürürken yere bakmıyorsa tecavüze uğrayabilir.
Kadın hamile kalırsa kürtaj olamaz.
Kadın hamile kalırsa sezeryan doğuramaz.
Kadın hamile iken sokakta bile dolaşamaz! Ayıptır...

Neyin kafası bu?

noldu arkadaşım eve gidince, ne soyledi.

bu arada cevap veren arkadaşların bazıları kadını dövmekten beter etmiş, siz de psikolojik şiddet kullandığınızın farkında değilmisiniz.
arkadaşım bahaneler buluyosun kendine çünkü seviyosun kafanda mantıklı bir yere oturtmaya çalışıyorsun gördüklerini ama oturtamıyorsun haliyle. bahaneler gerçeği değiştiremez. tavsiyem ya bu durumu kabullen daha ileri gitmemesi için dua et yada çocuğun olmadan ayrıl rahat et. çok şanslısın ki çocuğun olmadan farkettin.
kanaatim şu ki sen çok seviyosun vazgeçemiyceksin gibi geliyor. bence vazgeçmelisin ama sen bunu yapmıycaksın.

kadınlara sapıkça gelen şeyler diğer erkeklere normal ama cesaret işi gibi gelebiliyor. bakın magazin programlarına gazeteciler, arabaya binmeye çalışan ünlülerin etek altı görüntülerini çekmeye çalışıyor. programdada frikik görüntüleri diyolar. aslında aynı şey bu konuyla. o gazeteciler sapık mı? evet bence sapık ve aynı şeyi yapıylar. erkeklere sorsan herkes aklından bunu geçirebilir ama kimi cesaret eder kimi cesaret edemez diyebilir. girin youtube bilmem kim arabaya binerken friki verdi. yok iç çamasırı gözüktü. yok askısı düştü memesi gözüktü. ağır çekimden bunu vermeler bunları izlerken bunlar sapık demiyoruz. aslında bizlerde iki yüzlüyüz. gazeteci yapınca magazin normal biri yapınca sapık. hayır hepsi sapık

kusura bakmada senin kafa iyi heralde. ceza yersemde yiyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…