Yazıp yazıp sildim,kırıcı olmak istemedim ama nerden tutsam elimde kaldı..
Öncelikle bu olay başıma geldi yaptığımı anlatayım sen ordan yapman gerekeni anla konu sahibesi arkadşım..eski çalıştığım şirkette bir şoför, bayan arkadaşa senin eşinin yaptığı gibi cep tlf ile kamera kaydı yaparken farkettim.o zamanlar kızılötesi kullanılıyordu telefonlarda,bende o şoföre telefonumda sorun olduğunu kızılötesi ile bişey göndermek istediğimi ama ayarlama yapmak için telefonunu 2 dk. bana vermesini söyledim. tlf elinden alınca hemen videolara girip baktım ve emin oldum.hiç bir şey söylemeden ve videoyu silmeden geri verdim ve onu dışarıya işe gönderip hemen patronun yanına çıktım.durumu anlattım adam şok oldu.Şoför geri geldiğinde işine son verildi.Bunu o şoförün paraya ve (eşiyle boşanma safhasında olduğu dönemde)velayeti alabilmesi için o işte çalışmaya mecbur olduğunu bile bile yaptım.Aslada pişman değilim.Çünkü 2 gün sonra o sapık benide videoya çekebilirdi.Özellikle senin videodaki kızın üzerinde mini elbise vardı diye belirtmene istinaden belirtiyorum ki,benim arkadaşımın üzerinde kot pantolon ve diz kapağı hizasında uzun kazağı vardı.Dolayısı ile insanların üzerindeki kıyafetler bir davet işareti değildir! Sende bir kadın olarak yarın bir gün çocuğun olduğunda ona kadınların nasıl giyinmesi gerektiğini değil,ne giyerse giysin bunun bir davet olmadığını öğret..
Gelelim 2 tokat mevzusuna,bu tokat değil 2 tekme olsa bu hoşgörün devam edecekmiydi gerçekten merak ettim.Ben ki hayatı boyu babasından dayak,hakaret,zulum gömüş biri olarak sana açıkça söyleyebilirim ki,sen susarak karşındakine yol verirsin..Bu durumun ve eşinin yaptıklarına kendince farkında olarak yada olmayarak haklı nedenler araman en büyük hatan.. vajinusmus olmanla alakası olabileceğini yazmışsın ama birde şöyle düşün,tam tersi eşin iktidarsız olsa sen başka arayışlara girermiydin?Ayrıca eşindeki nasıl bir cesaretki,böyle bir videoyu saklayabiliyor?
Bende özel günlerde vs.alkol kullanan bir insanım. Her akşam 1 bira içmeden eve gelmeyen adamın,en az haftada 1 defa tam anlamıyla içki sofrasına oturduğuna eminim.Ayrıca derdi 1 biraysa neden eve gelmeden içiyor,alsın gelsin evde içsin..Dolayısı ile tehlike çanları bu konuda çalalı çok olmuş.
Evlendikten sonra kadınlara aramayın deme konusunu zaten hiç çözemedim.4 senelik geçmişte durmuş durmuşta evlenincemi aramayın diyor? Oldu olacak saat koysaymış..Bu ne rahatlık? Daha öncede buna benzer şeyleri yakaladım ama bu çok oldu demişsiniz,nasıl şeylerdi onlar orayı biraz açarmısınız?
Kusura bakma uzun oldu,belki biraz sert oldu ama bende sinir oldum.Derdi kendini tatmin etmekse bu ihtiyacını giderebileceği yol bu yol değil.Taş devrinde yaşamıyoruz bunun tedavisi doktoru var.Gözünü seviyim hasta olabilir yakıştırmasıda yapmayın,son zamanlarda aldatanların,sapkınların,tacizcilerin eşleri önce konu açıyor sonra psikolojik hastalığa bağlayıp affediyor.Bu nasıl hastalıktır bütün erkeklerde aynı yere vuruyor?Ben o kadar yerde çalıştım, hemde vardiyalı çalıştım yanımdaki mesai arkadaşlarımın ne bi terbiyesizliğini gördüm,ne duydum ne hissettim.Bundandır böyle tahammülsüzlüğüm.