Aldatıldım...

Onun şuanki dediği şey sen benden ayrılsan haklısın o günler aklıma geldikçe tiksiniyorum dicek hiç bi lafım yok diyo beni rahatsız eden şey de bi başkasına dokunmuş olmasi zaten aldatma tabiki aldatmadir ama biriyle gezse dolaşsa yada yazışsa bu kadar ağırıma gitmezdi ama normalde önceki sevgililimden de aldatma yuzunden ayrildim hemde ilk olayda ama neden bilmiyorum gerçekten pişman olduğunu hissediyorum

İlk zamanlar yapmış olsa vicdanı yeni mi sızlamış baya bi rötarlı maşallah
Bence yeni yaptı çünkü belli ki vicdan azabı baya taze bunu da eski gibi söyledi ki tepkin çok olmasın
Adamla nerdeyse 7 24 beraberiz geceleri bile telefon açık uyuyoruz nebilim ya zannetmiyorum ama güven olmaz yinede neden olmasın

Eger ayrilmazsaniz daima icinizde guven problemi yasayacaksiniz. O problem
iliskinize yansiyacak. Iliskiniz yipranacak. Hazmedemeyeceksiniz. Bu surup giden calkantili surecte sizden "hazmetme"nizi bekledikce is cigirindan cikacak.Bi sure sonra "sen bana bunu yaptin kavgalari.. e o zaman kabul etmeseydin ayrilsaydin" noktasina geleceksiniz. Saygi kaybolacak.

Eger simdiden bitirmezsen zamana yaydiginiz bir ayriligi izleyeceksiniz sadece. O eski iliski olacagina pek ihtimal vermiyorum.

Tavsiyem kor testereyle oldurmenin acisi birden olmasindan daha cok acitir. Bu benim fikrim elbette. Aklimda kalmasin denemek istiyorum derseniz de saygi duyarim.

Zor bir durum.. ama her zaman icin sunu düşün iliskinin başlarında bunu yapmış olmasi bir bahane degil bu adamin karakterinde bu durum varsa yine yapar cok iyi düşünmelisin..

Haklısınız denemek istemiyorum da aslında düşünüyorum başka birine dokunmasi aklıma geldikçe midem bulanıyo

İlk zamanlarda yapmış tek gecelikmiş ama maşallah doymamış 5-6 kere yapmış
Yapman gereken ortada, hazmedebilecek misin ? Bence zaman geçtikçe daha çok rahatsız edecek bu seni , Şuan pişmanlığını görüyorum diyorsun ya o yüzden aşırı etki yapmamış ilerde normal yaşamınıza döndüğünüzde aklına geldikçe ilişkinizi etkileyecektir.

Haklısınız denemek istemiyorum da aslında düşünüyorum başka birine dokunmasi aklıma geldikçe midem bulanıyo
Sizi net bi sekilde sak diye ayrilma karari verdirmeyen burada konuyu bizimle paylasmanizi saglayan yani kisacasi kafanizda soru isaretleri meydana gelmesini saglayan 2 neden var.

1.si "iliskinin ilk yillari olusu" bende yakin bi zamanda bunu yaptigini dusunuyorum. Yani bir adam dusunelim "aldatmak vicdan"kelimelerini ayni cumlede kullanip bunu iliskinin ilk yillarina bagliyor. Vicdan varsa bu kadar surede niye meydana cikip "höt" demedi bu vicdan? Madem o kadar vicdanli bunca zaman sizin yuzunuze nasil bakabilmis?

2.si ise oglanin acikli hisli konusmasi. Siz pisman olduguna emin misiniz bilmiyorum ama su anlattiginiz olayda zaten oglan boyle konusmaliydi. Yani cikip "haberin olsun ilk yillarda bir iki kacamagim oldu hosgoruver" demesi imkansiz. Elbette "ben vicdanima yediremiyorum. Seninle gelecek dusunuyorum. Aramizda seffaflik olmali. Ben cok pismanim" diyecek. Cunku bu olay oyle bir olay sevgili konu sahibi.

Insaallah hakkinizda hayirli olan karari verirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi aslında insanın inanası gelmiyo 4 senede neler yaşadık neler gördük şaka gibi geliyo insana yada birden söylediği için şok etkisi yaptı bende

Evet galiba tabikide yediremem böyle bişeyi

Burda insanların sevgilisi olanları ayırmak için çalıştığını düşünmeye başladım artık. Bak kardeşim yaşadığın şey eywallah çok zor sıkıntılı ama ayrılmaya değecek bi durum yok. Evet adam söylemese nereden bilecektin, bilemeyecektin.
Şimdi adamın hatası cinsel açıdan seni aldatmış olması değil mi... Hayır, adamın hatası dürüst olması. İtiraf etmesi.
Yeni bi ilişki olsa yol ver gitsin derdim ama dört yıl dile kolay.
Ayrıca hangi erkek bakir yahu. Herkesin kocası sevgilisi ilk kendine mi dokundu ilk kendiyle mi sevişti. Midem almıyor olayını geç. Hayır mı, herkes bi atarlı bi giderli. Ayrıl hemen bilmem ne... Dört yıl yahu. Sen bu yaşanmışlıkların ve yaşanacakların hatırına tabiki süründüre süründüre ver cezasını ama bitirmek nedir. Ayrıca 20yaşında ilişki daha oturmadan yapılan bi hatayla gerçekten affedilebilir. Aldatma affedilmez gibi gazlara gelmene gerek yok. Ne yaşadığını sadece sen bilebilirsin.
Ama bana kalırsa ilişkine biraz zaman ver. Evlilik düşünüyorsan biraz ertele. İzle araştır takipte kal... Aytılırsan ne olur biliyo musun , ya ömür boyu pişmanlık, ya da bikaç hafta sonra dayanamaz barışırsın, laçka bi ilişkin olur... Adam gibi al karşına konuş, ilk ve son kez bi şansı daha hakediyo bence Aşk...
Hakkında hayırlısı olsun!

Dürüst davrandığı için teşekkür et ve "kusura bakma ben bunu kaldıramam,unutamam" diyerek noktayı koy.
Bile bile devam edeceksen de bir şey demiyorum. Kendini bu kadar değersizleştiren insanlara diyecek lafım yok

Herkes bakir evlenmiyor ama herkes hali hazırda ilişkisi varken gidip 5-6 kişiyle de yatmıyor. İkisi aynı şey mi?

tek gecelik bir ilişkiyi evlendikten sonra sizin öğrenebileceğinizi düşündürten durum neymiş ?
tek gecelik olduğuna göre birlikte olduğu kişinin mesleği belli.. bunun öğrenilme olasılığı nedir ki?

Acikcasi ayrilmasinin saglikli olacagini soyleyen ama icinde acaba varsa da saygi duyacagimi soyleyen biriyim.

Kimseyi kimseden ayirmaya calismiyoruz. Konu aciliyor ve herkes kendi deger yargilariyla bir sonuca varip konu sahibine durumun kendincesini anlatiyor. Yani burada bulunmamizin sebebi bu. Sizin boyle bir atifta bulunmaniz(milleti milletten ayirma) bazilarinin da size "masallah mezhep genis at kostur" demesine sebebiyet verir.

Kaldi ki konu sahibi elbette son karari kendisi verecek. Herkes sizin yaptiginiz kadar olayi kendi penceresinden yorumluyor

Çook teşekkür ederim benimde korktuğum şey o zaten ben ayrilsam bile o beni bırakmıcak araya elli kişiyi sokacak ben dayanimicam cart curt hadi dayandım diyelim ki ben bundan sonra hayatıma birisini sokamam huylu huyundan vazgeçermi geçmezmi karışığımm

Bilmem ki birlikte olduğu kişilerin tehdit etmesinden mi korktu acaba bize şu kadar para ver yoksa eşinle konuşuruz gibi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…