- 22 Kasım 2010
- 11.048
- 19.334
- Konu Sahibi Lovemelove
Aslında ben şu olayı daha açık ve olduğu gibi anlatayım burda ne kadar doğru olur yazmam bilmiyorum ama öncelikle biz ilk çıktığımızda erkek arkadaşım madde bağımlısıydı ben bu ilişkiye başlarken bunları bilmiyodum tabi sonra öğrendigimde onu öyle yanlız bırakmak kaderiyle başbaşa bırakmak içimden gelmedi sevmiyoduk ozamanlar daha 1 ay falan olmuştu ilişkimize onun için çabaladik birlikte temiz ve düzgün bir sayfa açması için allaha şükürler olsun ki 1 senenin sonunda bütün pisliklerden kurtuldu tedavilerle birlikte tabi bunu yapması çok zor oldu sevmediği bi kızın dediklerini neden yapsın ki zamanla onunla vakit gecirdikce zor anlarında kriz dakikalarında yanında oldukça birbirimize aşık olduk aldatma zamanları o anlardaki kafası yerinde olmadığı dönemlerde yapmış bu çocuk benimle temiz bir hayat kurmak için daha doğrusu ikimizde birlikte temiz bir sayfa açmak için çok çaba sarf ettik askere gidip geldi onu beklediğim için kendisine yediremedi daha fazla beni bekleyen benim zor günlerimde yanımda olan kıza ben nasıl bunu yaptım diye uzun zamandır namazlarını kılıyo her şeye tövbe etti ve suan kendisini zina dan uzak tutmak için dini ni en zirvede yaşamaya çalışıyo ozaman ki yaşantısyila suan ki yaşantısı arasında dünya kadar fark var beni rahatsız eden tek nokta başka birine dokunması ben bunu yediremiyorum kendime yedirilmezde zaten ama bu çocuk beni kaybetme pahasına bütün geçmişini pisliklerini bağımlılıklarını fırlatıp bi kenara attı böyle bir adam cezasını çektikten sonra affedilmeyi haketmiyomu yani bidaha yapar mı dersiniz...
bence daha fazla kimseye fikir sorma çünkü bu yazdıklarınla kendin farkında olmadan onun yaptıklarına sebep bulmuşsun, olay kendince hafifletmeye çalışıyorsun. affetmeye meyillisin. aldatma konusunda herkesin tavrı farklıdır. asla affetme ciler de olacaktır, çocuk itiraf etmiş affet çiler de. ben ilk gruptanım. ama bu senin hayatın ve önemli olan senin hangi grupta olduğun. ama şunu aklından çıkarma, bir sefer yapan bir daha tekrar yapabilir. insanız, hayatımızda zayıf anlarımız her zmaman olabilir. her inişe geçtiğinde kendini böyle kaybedecekse işin var.