Aldatıldım...

bence daha fazla kimseye fikir sorma çünkü bu yazdıklarınla kendin farkında olmadan onun yaptıklarına sebep bulmuşsun, olay kendince hafifletmeye çalışıyorsun. affetmeye meyillisin. aldatma konusunda herkesin tavrı farklıdır. asla affetme ciler de olacaktır, çocuk itiraf etmiş affet çiler de. ben ilk gruptanım. ama bu senin hayatın ve önemli olan senin hangi grupta olduğun. ama şunu aklından çıkarma, bir sefer yapan bir daha tekrar yapabilir. insanız, hayatımızda zayıf anlarımız her zmaman olabilir. her inişe geçtiğinde kendini böyle kaybedecekse işin var.

sevgiliyken yapan evliyken daha da çok yapar. evlilikte zaten elimin altında deyip farklı heyecanlar peşinde koşar bu tipte bir erkek.
evinde onu bekleyen kadın onu heyecanlandırmaz olur.
karakterinin değişmesini bekleme bence.
ama gözünü kör edip evlenebilirsin de tabii. seçim senin.

canım aldatan adam senin haberin olsa da olmasa da yine aynısnı yapıyor.eski sevgilimden biliyorum.ben bir keresinde affetmiştim.sonra nasılsa beni affediyor diye ara ara yine kaçamak yapmış.yani affedildiğinde bu kez senden gelecek tepkiler umurlarında olmuyor,ciddiye almıyorlar.bunu sana nedense vicdan azabından değil de sanki senin ondan vazgeçip geçemeyeceğini öğrenmek için söylemiş gibi geldi.vicdan azabı duysa zaten bi kez yapardı,5-6 kez değil.

bence evlenme-eğer evlenmeyi düşünüyorsan yani- daha iyi bulursun belki onun yüzünden kaçırma

Şöyle bir durumda benim de kafam karışık olurdu.. Allah yardımcınız olsun

başta uzun sürmeyeceğini düşünmüş olabilir, ya da bir ilişkisi olmasına adapte olamamıştır, eski alışkanlıktır vs.. bunların bir önemi yok yine de, ihanet affedilmemeli.

Ben ayrılmazdım
4 sene bi
İlişki var
İlişkinin yeni zamanlarında olmuş
Ve sımdı de cok deger veriyor demekki içine sinmemiş dürüstce soylemıs

Bana cok abes gelmedi
Evli değilsin nişanlı değilsin
Ortada cok yeni baslayan bi beraberlik varmıs

ayni kisi ile 5-6 gece ise buna one night denilemez.
farkli kisilerle 5-6 gece ise zaten bu bir kerelik bir sey olmaktan cikar.

vay be sen saf saf onunla mesajlaşırken o cıbıl cıbıl bi kadınla yataktaymış.....
benim başıma gelse ve ayrılmasam suratına her baktığımda kendimi zavallı hissederdim

5 6 kezmi?
Hadi 1 dersin eh, ama 5 6?
Selametle.

O zmn yapsin yapsin 10.uncu evlilik yildonumumuzde " ben durustum' imajiyla dokulsun aynen boyle yine. Oh.

Napsaydın söyliyimmi Önce güzel bi girişseydin bi hıncını alsaydın sonra rahatlatıp sağlam kafayla düşünseydin. Benim başıma daha kötüsü gelmişti ben yakaladım kızla ikisini otururlarken işyerinde kız önce bi korktu yanlış anladınız falan ayakları ona dedim sen sus. O sinirle Masaları devirdim Giriştim işyerinde 3. 5 Tokadımı yedi hemde kızın yanında esnafada rezil ettim hala aklıma geldikçe gülerim iyi yaptım diye ama kızı yolmadım o an aklıma gelmedi ya hep içimde uhtedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…