Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir iftar arasında neler dönmüş yahu 😂😂 ha bu arada çocuklarını almak istiyorsan diyen bendim . Çünkü bir çok kadın , bir melek kadar masumken boşanma aşamasında velayetin babasına verilmesinden korkar . Eşiniz duysa karım bana sadık değil , hem de ben o kadar iyileşmeye çalışırken , kendimi düzeltirken derse ne yaparsınız??
Çocukla anne ilişkisi ile kocayla karı ilişkisinin ne alakası var?

Onun gazıyla değil ben zaten hep düşünüyordum. Bir tek ona bağlamak çok saçma. O zaman şimdi niye vazgeçtim. Yıllardır sebebim hep aynı yine o sebepten vazgeçtim kimseye de güvenmiyorum doğru zamanı bekliyorum. Kendi ayaklarimin üzerinde durabilmek için zamana ihtiyacım var tek olsam zaten hiçbir şeyi düşünmezdim. Çocuklar için güçlü olmam lazım.
Yıllarca dayak yiyip oturdunuz, sonra kalktınız dava açtınız ikna edilip döndürüldünüz, eşiniz tedavi olmaya başladı. Ne hikmetse eski sevgili ile konuşunca kötü bir evliliğiniz olduğunu hatırladınız.

senelerdir yaşadığınız şiddetten sonra psikolojik olarak sağlıklı düşünemiyorsunuz.

İçinizde sevmek ve sevilmek eksik kalmış.

Bunun burukluğunu yaşıyorsunuz.

Ancak eski sevgili ile de bir hayal kırıklığı yasarsınız muhtemelen

Üzgünüm ama hiç evlenmemiş adam 2 çocuklu kadınla evlenmez kendisi istese bile ailesi istemez.

Ayrılacaksanız eşinizin davranışları yüzünden ayrılın. Başka adama güvenip yola çıkmayın yoksa kalırsınız.

Kaç gündür girip okumak istemedim.Yazılanlardan o kadar etkilendim ki ben kendimi öyle yanlış şekilde anlatmışim ki şimdi okuyorum da.Cuma günü boşanma davası açtım.Tabiki sebebi eski erkek arkadaş değildi.Coktan yapmam gereken bir şeydi.Ama ben öyle bı linç yedim ki ne anneliğim kaldı ne ahlaksızlığım.Planlayarak yapılmış eyleme dökülmüş diyenler oldu planlayarak yaptığım bir şey değildi. Öyle olsa 8 yıldır yapardım. Bı anlık duygusal boşluk ve uyku sersemligiyle yapılmış bı hataydı..Ben zaten içimde kendime cezamı cektiriyorum.Neyse sonuç olarak kendimi bana kötü hissettirenlerin etkisiyle davami geri çektim. Hakliliklari var evet ama su konuda yanlışlar ben boşanır boşanmaz başkasına kosmayacaktim çocuklarımla huzurlu bı yuva düzen kuracaktım.Emin olun aramazdim bile.Neyse bundan sonrasını kadere bırakıyorum artık..
Bence buraya böyle şeyleri yazma insanlar resmen ya regl sınırını sizden çıkariyo ya aile arasındaki sorunlarını eşine yansitamadidigi için acısını sizden çıkariyo kimisi linç etmekten zevk aliyo kadınlar çok ama cok daha fazla acımasız böyle şeylerin buraya yazılması taraftarı değilim herkes dört dörtlük gibi kendini görmeden oturduğu yerden klavye delikanlılığı yapiyo burda en ufak şeyi bile lincleyen kendi acı acımasız insalar gördüm

Bence buraya böyle şeyleri yazma insanlar resmen ya regl sınırını sizden çıkariyo ya aile arasındaki sorunlarını eşine yansitamadidigi için acısını sizden çıkariyo kimisi linç etmekten zevk aliyo kadınlar çok ama cok daha fazla acımasız böyle şeylerin buraya yazılması taraftarı değilim herkes dört dörtlük gibi kendini görmeden oturduğu yerden klavye delikanlılığı yapiyo burda en ufak şeyi bile lincleyen kendi acı acımasız insalar gördüm
Ne kadar acımasız olduklarını yazdıktan sonra anladım bende.

Onlar için dayak yemediniz bu çirkin olayların hiçbiri onlar için olamaz. Sağlıklı düşünmüyorsunuz.
Düzeltme yapayım onlar için dayak yedim derken onların düzeni bozulmasın diye eşim belki düzelir diye katlandim anlamında. Tabi o da doğru degilmis.Yani diyorum ya o kadar çirkin şeyler söylendi ki o şokla kendimi ifade edememişim.

beyin oyun oynuyor, travma sonrası stres bozukluğu yapışmış kalmış canınıza

beyin ordan gitmek istediği için başka seçenekler sunuyor

ama emin ol gittiğinde o adamla mutlu olmayacaksın beynin kaçmak için senaryo kuruyor

fakat sen onca çileye rağmen gitmemişken rahat hissedirken gidersen beyin bu seferde dönmek isteyecek

psikoloğa gitmezsen beynin seninle oyun oynmaya devam edecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X