Aldatildim !!!

Affetmeye niyetim yok asla . Bunu yazma nedenlerimdn birisi evden ise gidip gelen kocalarinin onlara taptini asla aldatmayacagini dusunup telefonlari saklamayan insanlarinda her turlu yapabildiklerini gsotermek icindi.
Yaşadığın gerçek çok zor bir durum olmalı, Allah yardımcın olsun. Dışardan yorum yapması kolay ama nasıl zor ve bıçak sırtı bir durumda olduğunu en iyi sen bilirsin..
ben de 1 yaşında bir kız çocuk annesiyim.. Ve şükür eşimden bir şüphem yok, ama gerçekten korktum şimdi ben de..
Tamam doğru bir insan isterse, her türlü kısıtlamanın altında bile her şeyi yapabilir, yapabilir de
Şu hayatta eşimize, aynı yastığa baş koyduğumuz adama, çocuğumuzun babasına bile güvenemeyeceksek ( ki bence evliliğin en temel unsuru güvendir) nasıl huzurlu yaşamaya devam edeceğiz acaba??.....

Benim anlamadigim şey kadın kanser hastasıymis, az ömrüm var demiş. Demek ki kanser son evrede. Son evrede bir kanser hastası çalışamaz. Yalan söylüyor. Köşeye sıkışmış yalan atmış. İnanma. Ben olsam kocasına bir şekilde söylerdim. Kendimi ifşa etmeden.

Kendinizi gücsüz hissetmeyin güc sizde simdi. Hata yapmak yanilmak biz insanlar icin. Sükredin ki ne bicim bir adam oldugunu gördünüz. Ömür boyu aldatilmaktan kücük düsürülmektense böyle üzülün daha iyi. Zaman atlatmaniza yardim edecektir. Cocugunuz var o teselli olsun size. Oturup evde kurmayin. Cikin disarda yemege gidin cocugunuzu saga sola götürün. Bu adamda en ufak bir ümit yok. Pislik cukurunun icinde, sizi de cekmesine izin vermeyin. Madem cocugunuza iyi baba oldugunu söylüyorsunuz oturun konusun. Kararlarinizi bildirin asla onun isteklerine kulak asmayin. Arkadas bu is bitti defolup gideceksin ama cocukla ilgili konulari konusmak zorundayim, bahanelerini yalanlarini duymak istemiyorum deyin hic ümitlenmesin. Ileriyi düsünerek karar verin. Cocugunuzun öz kardesleri var. Mutlaka bir gün ögrenip görüsecekler.

Cok sukurki zaten Allahin sevgili kuluyumki bu hemen ortaya cikti dahada uzayabilirdi aptal yerine konabilirdim onada dedim senin ne oldugunu soyluyordum kaynanam yapmaz artik akillandi geccmisten ders aldi diyordu artik ispatli kanitim var ve herkes ne oldugunu ogrendi ! ben zaten cok istiyorum ablalariyla ilerde gorusmesini esim cocuk istiyordu bide ! Ben hep onun 2 ablasi var zaten diyordum ben kendisinede soyledim seninle cocuk konusundada muhattap olmayacam annemle gorusursun ! Simdi namaza gitti camiye Allah affetmesin seni dedm gunahlarinimi temizleyecen ramazanda ilk kez sayemde oruc tuttu kesintisiz hemde namazada baslamisti oh demistim elimden geleni yapmistm cevresi yuzunden gitmedi sonra simdide bu buyuk hata ! Simdi gene Allaha yoneliyor Allah islah etsin yapan erkeklerim hepsini

Vallaha o ses kayıtlarını dinledikten sonra o adamla aynı yatağa yatabilicek misin? Bunu kendine sor hiç birşey olmaz çocuğu bahane etme cek gitt.

Sana ne ayrıl ne kal diyemiyorum.Devam edersen bile hiçbir zaman bu adama güvenemeyeceksin,hep huzursuz olup şüpheyle yaşayacaksın.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

Ben nasildir bilmiyorum kendisi ben kanser hastasiyim beraberlik yasayamam kimseyle 1.5 2 sene omrum kaldi felan fistan kesit kesit yaziorm bu arada hastaymis kansermis gercekten son zamanlarinda Allaha yonelecegine en buyuk gunahlardan birini isledi Allah affetmesin

Vallaha o ses kayıtlarını dinledikten sonra o adamla aynı yatağa yatabilicek misin? Bunu kendine sor hiç birşey olmaz çocuğu bahane etme cek gitt.

Yatmiyorum yatmayacagimda zaten nereye gidim nasil gidim suan pat diye 6 aylik bebegimle ? Bahane ettigim birsey yok gidecem ama birden hicbise ayarlamadan nasil gidim bu cocun esyalari mamalari bir sekilde duzeni var yollarda rezilmi olayim onlari almadan nereye gidiorm tek basima sanki cok istiyorum burda kalmayida bahane diyorsunuz

Ayy nolcak doldur valizleei git ailenin yanına işte

Yasadiklarim cok cok zor cek git evden diyorlar 14 saat yol ben 6 aylik cocukla yollara nasil dusupte gideyim hasta zaten kimse bunu dusunmuyor hersey yap et durma bnde biliorm yapmayi etmeyi durmamayi ama bisileri ayarlamam gerek duzene koymam gerek . Ben artik kimseye guvenmiyorum inanki esim gorunurde tam 4 4 luk koca anlatayim evden ise isten eve gelir hicbirseyden eksik koymaz arkads ortami pek yoktur ama is cevresi cok genistir yani orya burya gitmez bizsiz hicbirsey yapmaz hafta sonu isi bile olsa bizide goturur telefonlar hep ortada telefon ekraninda benim resmim var nerdesin dedigimde resim atar direk burdayim diye hatta is arkdslari dalga gecer karisindan korkuyor kilibik diye yenge naptin sen bu adama derler adamlarinda resimlerini cekip yollar yemek yapar yapmayi cok sever benden titiz hatta temizlik yapar utusunu sabah kendi yapar herkesin imrenecegi disardan bakinca daha ne istiyorsun bulmussunda bunuyosun denecrk bir koca yemin ederimki zerresini abartmiyorum hatta fazlasi bile var . Ama gel gelelim huylu huyundan vazgecmezmis aklimin ucundan gecmeyen basima geldi insnlarla samimi konustunu biliordum ama bu sekilde seylrr duycami hic tahmin etmemistim kimin aklina gelir sabahin koru evli is arkdsyla yolda arabada Allah kimseye yasatmasinya neler yasadim ve yasiorm bi Allah bi ben biliyorum dusmanimin basina vermesin .

Asla affetma kuzu asla affetme !!! Derhal ayrıl bebeğine de kendine de eziyet olur !! Sesler kayıtlıysa mahkemeye sun ellerinde ne var ne yok al !! Vicdan yapma süründür ..!

Ayy nolcak doldur valizleei git ailenin yanına işte

Tmm annem hasta ben pat diye evine gidip ben geldim diyeyim kadin kalpten gitsin bakin once benim sakinlesmem lazim ben suan ogluma bakamiyorum oglumu kucagima alamiyorum 3 gunde 4 kilo verdim yasadigimi ben biliyorum ! Benim kendimi toparlamam lazim aileme annemle sakince konusmam lazim bundada zamana ihtiyacm var .

blof yapin. ozur dilerim utanarak yaziyorum ama mecbursunuz ...BLOF YAPIN....alin cocugunuzu gidin ailenizin yanina...zaten gelicek pesinizden....en azindan bu soku yasatin. suan affederseniz cok daha beter olur.korkusu kalmaz....lutfen blof yapin...bosanin demiyorum ama elinizden geldigince surundurun..sizsiz o evde sap gibi kalsin biraz...lutfen...cok uzuldum ama iyi bir dersi hak etmis...bir hafta bile olsa aileninizin yanina gidin. hemen barisirsaniz gozunde iyice kuculursunuz

annenize mesela soyle bisey diyin alistira alistira. hafif tartistik burnunu surtucem ayrilmicam annecim korkma diyin. olay cikarmadan tatli tatli sessizngidin. ona da diyin biraz yanliz kalmak istiyorum diyin.

Bi solukta okudum çok haklısın çok iyi yapmışsın yaptığın her şeyi ama şu an çok öfkelisin. Her ne yapacaksan önce sakinleş öyle yap. Ailenle telefonda biraz biraz cıtlatirsin. Aldattı diye değil de anlaşamıyoruz olmuyo biraz kafa dinlemeye gelicem falan diye. Gittiğinde yavaş yavaş anlatırsın. Yol uzakmis bebekle cok zor uçak falan yok mudur? Ya da pek tavsiye etmek istemesemde baya pişman görünüyo adam. Acaba cidden sözünde durabilir mi diye düşünüyo insan.

Asla affetma kuzu asla affetme !!! Derhal ayrıl bebeğine de kendine de eziyet olur !! Sesler kayıtlıysa mahkemeye sun ellerinde ne var ne yok al !! Vicdan yapma süründür ..!

Allah surundursun onlari ben hicbirsey yapmamaya karar verdim sadece hayatimdan ciksin baska istedgm birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…