Aldatildim !!!

Off Allahim yardimcin olsun çok zor bir durum rabbim.kimseye yasatmasin insllh ne denirki canm boşa desek oğlum icin diceksin bosama desek olmicak en guzel kararı kendin iyice düşün taşın kendin ver bu konulardada pek büyük konuşmamak gerek çünki bole okuyunca aslan kesilip sonra Alalh korusun baslarina gelince çocuklarını düşünen çoğu insan var hepimizin başına gelebilir yüzden yorum yapamıyorum büyük konuşmaya girmesin diye onun icin iyice düşün taşın senin ve oglun icin en iyisi ni yap ilerde pişman olmayacagin kararı ver arkadasim Allah yardimcin olsun

Pisman olduguna eminim ama son pismanlik hicbirseye yaramaz ve her hatanin bedeli olmak zorunda kartlarini verdi almadim cuzdanima koymus harcligini ben vercekmisim ailemin oldugu sehre tasinmayi teklif etti isten gelirim cocuga bn bakarim sen cik gez eglen ama birakma beni diye yalvariyor ama bnm icin hicbirsey ifade etmiyor . ben annemin evine gittikten sonra bu evin kapisindan bile gecmem o yuzden konusup kndi esyalarimizi yollayip oyle gitmeyi dusunuyorum birdaha buraya donmemek uzere .

affet ya da affetme ama ne unutabilirsin ne de onu eskisi gibi sevebilirsin. hiçbir şey eskisi gibi olmaz. evliliğinizi sürdürseniz bile her tartışma bu olaya bağlanacak.
Allah yardımcınız olsun.

O 'ASLAN' kesilenlerden biride benim acikcasi insanin basina gelince aslanlik kaplanlik hicbirsey kalmiyormus ben oglumu su sureci atlatana kadr dusunuyorum yani ailesinede soyledim oglun icin sabret diyorlar ama ben oglum icin su sureci atlatana kadar sabredebilrim ben kendimide dusunmek zorundayim cunku ben degersiz aptal bir insan degilim . Bnde babasiz buyudum zordu ama buyudum karakter olarakta saglamim sukur oglumda zorda olsa buyuyecek.

Benim de bebeğim üç aylık. Hamileyken ayrıldım..

Çok tevafuk bir olaya şahit oluyorum şuan kk ya arasıra girip okuyup çok yorum yapmayan biriyimdir
Ama ben bu konu sahibini tanıyorum. Çok tesadüf oldu şuan şaşkınlık içindeyim
Baş harfin N
Allah yardımcın olsun
Konu fake değil

İnşallah en kısa zaman içerisinde , doğru kararı verirsiniz.
Size güç kuvvet diliyorum...

Arkdasa katiliyorum. Bu isin ardinda bi is var. Ben hollandada yasiyorum. Isterseniz beraberce kadinla iletisime gecip dava sonuclarini ve ayrintilari aktara bilirim size kadinla konusup. Gerek gorurseniz ozel mesaj atin.

Edit: kadin yabanci diye okudum sanirim bi yerde. Bu sebepten yardimci olurum dedim. Yabanci degilse bu is âla kendinizde takip edebilirsinz. Ama arastirin kesin derim.

Yine siz bilirsiniz ama köpekler gibi pişman
Burda tek suçlu eşiniz değil karşıda ki kadında öyle. Kim bilir naptı ? Diyorsunuz ya şehvetli konuşmaları vardı diye ona kanmış kapılmış olabilir. Ama bu pişmanlığı gerçek gibi geliyor biraz zaman verin. acele etmeyin

Geçen gün cep telefonumla işyerindeki odamda arkadaşımın sesini kaydetmek istedim. Aramızda 1 m. ya var ya yoktu. Ama malesef güzel bir kayıt olmadı. Şimdi çantanın içindeki o telefonun (hemde eski) bu kadar ayrıntılı bir kayıt yapması bana inandırıcı gelmedi.
Açıkcası ben inanmadım konuya.

eşinin ailesi haklı.bence bir süre eşin ailesinde kalsın sen de evinde kafanı toparla.kendi ailene bence hemen birşey söyleme. çünkü bu durumu dillendirirsen sonrasında sen sıkıntı yaşarsın.bu senin hayatın eşine güvenebiliyorsan devam et derim bir yuvayı dağıtmak çok kolay inan ama onu sürdürebilmek çok zor.gerçekten kendi kendine kalıp biraz düşünmelisin eşinin sana sunduğu teklifleri de bi düşün derim.şunu da unutma bu hayat senin en doğru kararı kendin vereceksin kimsenin dolduruşuna gelme.verdiğin karardan ötürü de kimse seni yargılayamaz bunu aklından çıkarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…