- 22 Aralık 2015
- 79
- 27
- 3
- 34
- Konu Sahibi Yasamdan olume
-
O zaman anlatın derim ben size. Ikisi de ceksin cezalarını. Bir kadının ve yeni bebegın hayatlarını alt üst etmenin sonu bu kadar hafif olmamalı.
O zaman anlatın derim ben size. Ikisi de ceksin cezalarını. Bir kadının ve yeni bebegın hayatlarını alt üst etmenin sonu bu kadar hafif olmamalı.
Ya birleri olurse ben sebep olmus olacam ben nasil yasayayim oyle oh diyip oturamam
Sadece tek soru soruyorum tek cevap ver:
O sesleri unutabilecekmisin?
"sen hergun onun yuzune bakamayip vicdaninla savasarak olceksn dedm birdahada beni arama seni aramayacm dedm gormek istyrm seni seni doguran ana ne guzel evlat yetistirmis faln diyor"
cidden bu kadın sana "seni doğuran ana ne güzel evlat yetiştirmiş" dedi mi...niye anlamadım ben?
Ya ihaneti ortaya çıkınca yok köpeğin olayım yok sen ne dersen yapayımcı erkekler var ya...
En güvenilmez tayfada bu .. O kadar kişiliksiz ki yalvarmak , yakarmak hiç Onur'una dokunmuyor çünkü Onuru yok. İçinden de kıs kıs gülmüyorsa ..
Elmalı turta vardı ; eşi yakalanınca affet, aşık oldum demişti . O Adam bile bu Adamdan çok daha onurlu nazarımda. En azından yakalandıktan sonra dahi olsa itiraf etmişti .
ilk defa olduğuna inanmadım çünkü aralarında böyle bir muhabbet daha önce olmasaydı ses kaydında şöyle yapalım böyle yapalım gibi şeyler olabilirdi. direk o işi yaptılarsa geçmişi var demek ki.
ikincisi hemen ayrıl git diyen bayanlara katılmıyorum.
ama şu açıdan katılmıyorum; evet boşanmalısın, ayrılmalısın, affetmemelisin.
ama 6 aylık çocuğunla olayı duyar duymaz nasıl bavulunu toplayıp çıkıp gidebilirsin.
annem hasta yakınımda değiller diyorsun.
bu durumda bu çok kolay olmaz.
ama ayrılığı gerçekten kafana koyduysan er ya da geç olacaktır.
ben okurken gözümde canlandı anlattıkların ve inan benim de midem kalktı.
ayrılık burada en doğru karar olacaktır.
çünkü ayrılmasan bile bu duydukların ve yaşananlar hep aklında olacak zamanla zaten evliliği bu düşünceler yiyip bitirecektir.
ayrıca siz vicdanlı davranmışsınız ama ben o ses kaydını o kadının kocasına kesin gönderirdim.
Ya birleri olurse ben sebep olmus olacam ben nasil yasayayim oyle oh diyip oturamam
İşten Nasıl çıkarıldı gercekten ?
Yasal süreci Nasıl oldu ?
Adam öldürmek o kadar kolay mı. Hem siz sebep olmayacaksınız, onlar sorumlu her ne olursa. Afedersiniz siz gidip bi adamla otoparkta bitaraflarınıza sey yaptırıyor musunuz?
Ayni durumda siz olsanız esiniz ne yapardı düsünebiliyor musunuz?
Baslarına ne gelirse de kendi sorumluluklarında..
Esim yurtdisina gidip geliyor elbette 2 hafta once fransadaydi ulkesinede giriuor hatta oglumda hollanda vatandasi oldu pasaport cikardjk kadin hollandali degil turk orda yasiyor hafta sonlari gorme izni varmis inanin anlatildigi kadar biliyorum benm tek hatam arastirmayip inanmis olmam ama diyorum kaynanamin asla oyle birsey yaptina inanmiyorm elin kiziyim bana sahip cikiyorken kendi torunlarina nasil yapsinlar asla inanmiyorm ama kocamdn hersey beklerm
Esinin kadinlari teselli etme yonteminede hayran kaldim
Ayrica kadinin esinede söyle. Hic bir ailevi sorun aldatilmayi haketmez. Madem kocasindan korkuyormus yapamayacakti
O zaman bir an önce bu adamdan kurtulmaya bakin. Mahkeme kagitlarini gördünüz mü, yani mahkemeyi kazandigini ispatladi mi size? Bunlari sormamdaki amacim sizin de bir evladiniz var, belki koruyup kollamaniz dikkat etmeniz gerekir. Oradaki kadin icin de önyargili olmayin. Belki ona sorsan tamamen farkli bir hikaye anlatir. Yurtdisinda yasayan mükemmel kayinvalide görmedim daha aklinizdan cikarmayin. Binde birdir gelinine saygi duyan karismayan. Aldigi verdigi cezbetmesin sizi. Elin kiziyim sahip cikiyorlar demeyin. Hic bir arada yasama sansiniz oldu mu? Türkiye'dekilerden bin beterler.
Evladiniz varken valla ben bana anlatildigi kadar biliyorum deme lüksünüz yok. Düsün pesine arastirin. Bu adamin kocaligini zaten konusmuyorum bile lagimdan cöpten farki yok ama babaligini kurcalayin biraz. O kadinin cocuklari dediginiz sizinkinin kardesleri. Resmi kagidi görün mahkemeyi kazanmis mi kazanmamis mi ve eski karisinin dedigi gibi siddet uygulamis mi hazir adam önünüzde yerlere kapaniyorken ögrenebildiginizi ögrenin. Resmi kanallardan imzali kagitlar koysun önünüze. Benim icin tercüme edecek birileri var derhal cikar getir o kagitlari diyin. Belki adam sizin cocugunuz icin de sakincalidir elinizde delil bulunsun. Belki de hakikaten iyi bir babadir cocuklarini seviyordur ama emin olmak istemez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?