Aldatildim !!!

Kadin soyledi bnmde oglum var diye
Ses kaydinda iş ile ilgili biseylerde var miydi sen
Simdi oldu anladim simdi ..sabah 7 de olmus bu olay ilk o kadini almis esiniz ..konu cok uzun oldugu icin yazmadnz heralde

Valla ayrılcak insan şimdiye ayrılırdı. Bunu kaldıramayacak kadın çocuğu için dahi olsa o adamın yüzüne bakamaz yanında duramaz. Eşiniz de siz de ayrılmamak icin çocuğu kullanıyorsunuzz nnet

Siz benim ne yasadigimi hangi sartlarda ne durumda oldumu biliormusunuz ben cocumu kullanmam gercktn istesm ben kimseye soylemez oturur kabullenirim ailesinede soyledim ben bitti diye bazi mecburiyetler var lanet olsunki !!!!!

İlkkez yapmışlar demenden sonra okumayı bıraktım.
Kadın eşiyle kavga ediyo teselli için kocana oralmı yapıyo ıyyy içim kalktı ve siz inandınızmı ilk olduğuna

İlkkez yapmışlar demenden sonra okumayı bıraktım.
Kadın eşiyle kavga ediyo teselli için kocana oralmı yapıyo ıyyy içim kalktı ve siz inandınızmı ilk olduğuna
Kocası öyle söylemiş inanmıyor zaten o da

Emin olup hepimizin valizi hazir esiminde ya sen ya ben gidicem diye ben cocukla nerde kalirim ona git dedm burda kimse yok nereye gidicem diye zirliyor ben kendimle ogluma evin icinde yasam alani olusturmaya calisiyorum bir sure icin .
isterse sokakta yatsın yüzüne bakmazdım..bence siz de acımayın gerçekten bakın..şimdi mağdur rollerinden ama her boku yemeyi biliyor,bunları yemeden düşünecekti nerde yatacağını..

Üzgün bi kadın niye sabahın 7 sinde yarı boş mideyle elin adamına oral yapsın ki ya :) kim bilir o kacinciydi... Ilk olmadigi kesin.

Ilk degil uzgun oldugu gun sadece yakinlasmislar omzuna yaslanip sadece opusmusler namussuzlar !!! Bu 2. Olan olaylar oral

Siz olsanız ne yapardınız demişsinizya, ben olsam ne b*k olduğu en başından bu kadar belli olan bir adamla evlenip bir de çocuk yapmazdım. Net!

Çatır çatır anlat ablacım ya o kadının kocasına da.
Bak senin başını yaktı, sonra gidip baskalarına da yapicak aynı seyi, en azından yeltenicek.
Kocasının yapacakları da o adamın imtihanı.
Bence esinizin bu kadar af dilemesi de o kadının kocasından korktugu için sizi düşünse zaten böyle her önüne geleni öpüp oral yaptırmazdı.
Hem sadece oral oldugunu nasıl anladınız orası da bi acayip.

Asla unutamayacaksiniz. Bir daha asla guvenemeyeceksiniz. Herseyde yerli yersiz kuruntu yapacaksınız. Devam ederseniz böyle olacak. Ayrilirsaniz sizin kendinize olan güven durumunuz, size destek olanlar ve maddi rahatliginizla dogru orantili olarak hayata devam edersiniz.
Ama bu kendinize güven ve maddiyati da çok çok iyi düşünmek gerek! Birqz daha dusunup, herseyi olcup tartip oyle karar verin. Son karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ayrıca çocuk konusunda şunu söylemek istiyorum. Gitmek isteyeni çocuk engellemez ama bir kez de olsa onu da düşünmek gerekir. Bu aynı zamanda onun geleceği ile ilgili bir karardır.

Ses kaydinda iş ile ilgili biseylerde var miydi sen

Simdi oldu anladim simdi ..sabah 7 de olmus bu olay ilk o kadini almis esiniz ..konu cok uzun oldugu icin yazmadnz heralde

Hangi birini yazayim o kadinla persembe gunu ilk kez yakinlasmislar 2. De cumsrtesi gunu bu olayi yasamislar kadini aradmda ne zmandir iliskiniz var dedigimde ayni seyi anlatti hatta dusurmek istedm kocam yalanmi soyluyir diye 3 defa olms dedm hayir dedi ha bir ha iki ha uc yasadigim seyleri hicbir sey degistirmiyor

Cocuk gitmemi engellemiyor ben yine gidecem ben 5 cocugum olsada giderim ama biseuleri yoluna koymam lazim sadece botle bu sekilde lap diye gidemeyecegimi soyluyorum esyalarimi yollayacam yavastn burdaki kayitlar silincek cocuk asi vuruluyor her ay ben disciye gidiyorm dislerim kopru yapiliyor ya hersey o kadr karisikki kendimi toplayaip yola koyup gitmem gerek.

Bu olay arabada oluyor esim baya iri cusseli gobegi var bir berabrrlik yasayabilcek durumda olamaz o arabada hersyi anlatti zaten o kayittn sonra bisi anlamama gerek kalmadi

Bu olay arabada oluyor esim baya iri cusseli gobegi var bir berabrrlik yasayabilcek durumda olamaz o arabada hersyi anlatti zaten o kayittn sonra bisi anlamama gerek kalmadi

O zaman anlatın derim ben size. Ikisi de ceksin cezalarını. Bir kadının ve yeni bebegın hayatlarını alt üst etmenin sonu bu kadar hafif olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…