- 24 Ağustos 2015
- 1.091
- 594
- 73
- Konu Sahibi Yasamdan olume
-
Ses kaydinda iş ile ilgili biseylerde var miydi senKadin soyledi bnmde oglum var diye
Simdi oldu anladim simdi ..sabah 7 de olmus bu olay ilk o kadini almis esiniz ..konu cok uzun oldugu icin yazmadnz heraldeBakin kocamin is arkdasi numarasida telefonunda kayitli ise giderken ilk onu aliyor eksik yerleri doldurabilirim herseyi buraya nasil sigdirayim kadin kabul etmedi zaten ses kaydin var dedigimde esimde itiraf etti dedigimde kabul etti kadin sen benm 6 aylik ogluma kiydin dedigimde benmde oglum var dedi bakin ben bu olaylarin sadece suan bildiginiz kadarini deil cok daha fazlasini yasadim keske fake olmus olsaydi keske kabus olmus olsaydi ve ben bu berbat kabustan uyansaydim !!!!
Valla ayrılcak insan şimdiye ayrılırdı. Bunu kaldıramayacak kadın çocuğu için dahi olsa o adamın yüzüne bakamaz yanında duramaz. Eşiniz de siz de ayrılmamak icin çocuğu kullanıyorsunuzz nnet
Kocası öyle söylemiş inanmıyor zaten o daİlkkez yapmışlar demenden sonra okumayı bıraktım.
Kadın eşiyle kavga ediyo teselli için kocana oralmı yapıyo ıyyy içim kalktı ve siz inandınızmı ilk olduğuna
isterse sokakta yatsın yüzüne bakmazdım..bence siz de acımayın gerçekten bakın..şimdi mağdur rollerinden ama her boku yemeyi biliyor,bunları yemeden düşünecekti nerde yatacağını..Emin olup hepimizin valizi hazir esiminde ya sen ya ben gidicem diye ben cocukla nerde kalirim ona git dedm burda kimse yok nereye gidicem diye zirliyor ben kendimle ogluma evin icinde yasam alani olusturmaya calisiyorum bir sure icin .
Üzgün bi kadın niye sabahın 7 sinde yarı boş mideyle elin adamına oral yapsın ki ya :) kim bilir o kacinciydi... Ilk olmadigi kesin.
Siz olsanız ne yapardınız demişsinizya, ben olsam ne b*k olduğu en başından bu kadar belli olan bir adamla evlenip bir de çocuk yapmazdım. Net!
Is arkadasi ise aldiran ablayla konustum sok gecirdi isten cikarildi . Ve kendi ise aldirdgi icin cok pisman .
Esin kac yasinda sen kac yasindasin o evli pis kadin kac yasinda..nasil yaparlar bunu midesiz bide anne olucakHaklisiniz zamani geri dondurup yaptigim aptalligi geriye alamiyorum
Ses kaydinda iş ile ilgili biseylerde var miydi sen
Simdi oldu anladim simdi ..sabah 7 de olmus bu olay ilk o kadini almis esiniz ..konu cok uzun oldugu icin yazmadnz heralde
Asla unutamayacaksiniz. Bir daha asla guvenemeyeceksiniz. Herseyde yerli yersiz kuruntu yapacaksınız. Devam ederseniz böyle olacak. Ayrilirsaniz sizin kendinize olan güven durumunuz, size destek olanlar ve maddi rahatliginizla dogru orantili olarak hayata devam edersiniz.
Ama bu kendinize güven ve maddiyati da çok çok iyi düşünmek gerek! Birqz daha dusunup, herseyi olcup tartip oyle karar verin. Son karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ayrıca çocuk konusunda şunu söylemek istiyorum. Gitmek isteyeni çocuk engellemez ama bir kez de olsa onu da düşünmek gerekir. Bu aynı zamanda onun geleceği ile ilgili bir karardır.
Haklisiniz zamani geri dondurup yaptigim aptalligi geriye alamiyorum
Çatır çatır anlat ablacım ya o kadının kocasına da.
Bak senin başını yaktı, sonra gidip baskalarına da yapicak aynı seyi, en azından yeltenicek.
Kocasının yapacakları da o adamın imtihanı.
Bence esinizin bu kadar af dilemesi de o kadının kocasından korktugu için sizi düşünse zaten böyle her önüne geleni öpüp oral yaptırmazdı.
Hem sadece oral oldugunu nasıl anladınız orası da bi acayip.
Evet tabi ki geçmişe dönemeyiz ama bundan sonrası için böyle bir pisliği hayatınızdan çıkarmalısınız.
Bu olay arabada oluyor esim baya iri cusseli gobegi var bir berabrrlik yasayabilcek durumda olamaz o arabada hersyi anlatti zaten o kayittn sonra bisi anlamama gerek kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?