- Konu Sahibi Yasamdan olume
-
O kadın belliki bunu ilk defa yapmıyor.yani üç haftada yolda bunu yaptıysa belliki kadın ....biri.onun kocasına da yazık günah.bu bir anlık bir hata değil.bunun öncesi vardır.
Ayrıca ben de yurtdışındayım.kocan belki tacizci belki dayakçı.belki madde bağımlısı.başka şekilde çocuklarını görmesi yasaklanamaz.bana tacizci izlenimi verdi.hiç sormadın mı nedenini
Neden okkalı bir tazminat davası açmıyorsun.neden o pis kadına bedelini ödetmiyorsun.böyle pislikler yarın öbür gün başkasının da yuvasını dağıtacak.neden kocan denen pisliğe iyi bir ders vermiyorsun.o pislik önceki iki karısına ve çocuklarına acımamış aynı şeyi sana ve oğluna yapmış acımamış.onun yalvarmalarına niye kanıyorsun.büyük konuşmayayım ama ben o adamı bu cılız halimle tekme tokat atardım evden.nasıl halen o evde.o ev senin defolup gitsin.
Bu ne pislik tir yaa sabah sabah yol kenarında falan....
zaten gecmisinde size karşı suçlu..
bana kalırsa affetmeyin derim.
ama ayrilamayacaksaniz da tehdit edip kurcalamayin...
Bu adam tekrar Hollanda'ya veya herhangi bir AB ülkesine girebiliyor mu? Yani siz cocugunuzla hic kayinvalideyi ziyarete gittiniz mi?
Yurdisinda yasayan insanlarimizi taniyorum diyebilirim. Hele de yasli olanlari. Sizin gibi ben de gözlerimle görmedigim icin kesin diyemem ama cok büyük ihtimalle size anlatilan gibi degil olaylar. Mahkemeyi kazanmismis gördünüzmü karari yoksa onun dedigine istinaden mi biliyorsunuz? Bizim kavramini unuttugumuz hukuk gercekten isler buralarda. Hollandali bir kadinin cocuklarin agzina aci biber sürmeye ihtiyaci yok. Birak siddeti kanitlamayi beyani yeter. Bu adam beni veya cocuklarimi dövdü degil dövecek demesi yeter yasaklama karari icin. Kaynananizla bir arada kaldiniz mi hic?
Bence olay kültür catismasidir. Anneleri yabanci da olsa cocuklar bizim kanimizdan bizim istedigimiz gibi yetisecekler olaylari dönmüs olabilir. Bakin tekrar ediyorum bu adamin babaligini bir arastirin sorgulayin. Sizin de cocugunuz var. Anne siddet nedeniyle dava acacak ama mahkemeyi baba kazanmasina ragmen yine de cocuklari göremeyecek. Türkiye gibi sanmayin. Mahkeme kararina aykiri davranamaz kimse.
Üzerine basa basa baştan beri güvenmediğiniz biriyle evlenirkenki cesaretinizin zerresi aldatılınca çekip gitmeye yok. O zaman konu açmanıza bile gerek yokmuş.
Size mutluluklaaaar...
Anlamadıgim ses kaydı bu kadar uzun süre nasıl dayandı.ses kaydini koyduktan hemen sonrami bu olay oldu
evli kalmaya devam etmek için gerekçeniz nedir çok merak ediyorum gerçekten de..
ben telefonda görüştüğünü yakaladığımda dünyam yıkıldı başıma,boşanıyordum ,çok zor zamanlar geçirdik,1 senede zor toparlandık..siz kulağınızla seviştiklerini duyuyorsunuz ama evden bile gönderemiyorsunuz..bunun için nasıl bir gerekçe var ondan meralkımm..
olur mu öyle şey ,tapusunun üstünüze olmasına gerek yok zaten..orası aile evi..ve gitmesi gereken de kocanız ..Bakin ne ev ne icinde bulunan esyalar benim degil babannesinin benim hakkim yok burada benim gitmem gerek . Oda yakinda olacak.
İs arkadasi oldugundan emin misin.Evet bozukmus bende bi cok seyi sonradan ogrendim aslinda ailesi ona son sansi vermisti biz evlenirken ve ben anlamamistim bir cok seyi is yerinde herkes birbirini aliyor kendi isteyerek yaptigi birsey degildi birdaha olmayacak diyor istende ayrilcakmis evde suan mutfakta ev islerini yapiyor sen elleme sen yapma ben yaparim cocuga bakiyor ne istersin diye pesimde dolaniyor bende ev arkadasiyiz bundan sonra dedim dun gece 2 gundurde yataklari ayirdim yataga gelip sariliyor affet beni diyor beni izle eger bir daha hata yaparsam birsey yakalarsan ben kendimi oldurcem diyor ona inanmiyorum ve kendinede soyledim evlilikte temel olan hersey yikildi ve geri donusu olamaz affetme sadece izle diyor benm icim almiyor tek siginagim oglum.
Belki kadın eşinin iş arkadaşı bile degil is mecburiyetinden arabaya aldigi biri de degil biranda gelismis bir olar degil gibi
olur mu öyle şey ,tapusunun üstünüze olmasına gerek yok zaten..orası aile evi..ve gitmesi gereken de kocanız ..
en azından ilk etapta böyle..sonrasına bakarsınız..
Cocugu var dediniz bunu esiniz mi söyledi..Is arkadasi ise aldiran ablayla konustum sok gecirdi isten cikarildi . Ve kendi ise aldirdgi icin cok pisman .
Ayağının tam olarak neresini öpüyo?
Ayağını öpmekle kalmıyor, üstüne bu lafları ediyor...yersen....feykin de feykinde bir konu oldu bu yahu:)
"kopeginm senin ez beni affetme ama gitme birakma erkekligimdende vazgececm ilac iceyim bidaha kullanamayim gizunun onunde icerim hicbirseynsenden onemlin deil"
Cocugu var dediniz bunu esiniz mi söyledi..
K.bakma ama benim dolduramadigim yerler oldu ..bu kadin is arkadasi degilde herhangi bir kadin olabilirdi ve sen bunu hic bilemeyebilirdin kadinin sesini duyup is arkadasi demissin kocana kızmıssin evliymis kocan soylemis ama cocugu oldugunu nerden biliyorsun numarasini nasil buldun da aradin be kadin hemen kabul etti inkar yerine oda tuhaf ve janser hastasi olmasi fazla dramatik esinin sozleri de aşıri geldi cok eksik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?