Aldatildim !!!

Ben de öyle oldugunu düsündüm ve konu sahibine de yazdim ama kendisi; cocuklarin annesinin iftira edip dava actigini ve kocasinin davayi kazandigi halde cocuklari görmesinin yasak oldugunu yazdi. Benim tahminime göre bu adam ülkeden kacmis. Ya da vatandasligi yoksa sinirdisi edilmis. Ülkeye tekrar girip giremedigini sordum cevap gelmedi daha.

Bende istedim fakat o insanii taniyan baska is arkdsyla bigorustum kocasinin ogrenince kan cikaracagini pisligin teki oldugunu ogrendim inanin bunu ogrendigmde bile gelsin bunuda gebertsin dedm ama ben bi insana sebep olamam biseylerin sebebi ben olamam ben ilahi adalete inanirim bana dusmez bedel odetmek Allah odetecek en agir sekilde. Ben kimsenim yalvarmasina kanmiyorum o kadin hergun cocunun yuzune bakamayarak vicdanazabiyla olecek bnm yuvami dagittigi icin esim olcak insana ailesi rest cekti bizide kaybetti oda bu sekilde odeyecek cezasini ben kimseye hicbirsey yapmayacagm ahrette hesap zamani hesaplasacagm. Cani yanan sabretsin cani yakanda yanacagi gunu beklesin.

Bu ne pislik tir yaa sabah sabah yol kenarında falan....
zaten gecmisinde size karşı suçlu..
bana kalırsa affetmeyin derim.
ama ayrilamayacaksaniz da tehdit edip kurcalamayin...

Affetmicem . Affetmek icinde careler sebebpler aramiyorum erkekler her turlu yapar onuda gorun istedim .

Esim yurtdisina gidip geliyor elbette 2 hafta once fransadaydi ulkesinede giriuor hatta oglumda hollanda vatandasi oldu pasaport cikardjk kadin hollandali degil turk orda yasiyor hafta sonlari gorme izni varmis inanin anlatildigi kadar biliyorum benm tek hatam arastirmayip inanmis olmam ama diyorum kaynanamin asla oyle birsey yaptina inanmiyorm elin kiziyim bana sahip cikiyorken kendi torunlarina nasil yapsinlar asla inanmiyorm ama kocamdn hersey beklerm

Üzerine basa basa baştan beri güvenmediğiniz biriyle evlenirkenki cesaretinizin zerresi aldatılınca çekip gitmeye yok. O zaman konu açmanıza bile gerek yokmuş.

Size mutluluklaaaar...

Anlamiyorsunuz bence sizin deyip dememenizlede konu acicak degilim ben bu sekilde yasayipta tam bir ev erkegi telefonlar ortada sifreler biliniyor isten eve evden ise hicbir ortami olmayan bir insanin bike yapabiliyor olusunu gostermek istedim ben hata yapmis olabilirim evet buyuk hata 23 yasindaydim ve asik oldugumu sandim aramizda 11 yas var baba gormedimiz icin iki sevkate kanmis bulundm buda benm aptallogim olsun ok. !

evli kalmaya devam etmek için gerekçeniz nedir çok merak ediyorum gerçekten de..
ben telefonda görüştüğünü yakaladığımda dünyam yıkıldı başıma,boşanıyordum ,çok zor zamanlar geçirdik,1 senede zor toparlandık..siz kulağınızla seviştiklerini duyuyorsunuz ama evden bile gönderemiyorsunuz..bunun için nasıl bir gerekçe var ondan meralkımm..

Bakin ne ev ne icinde bulunan esyalar benim degil babannesinin benim hakkim yok burada benim gitmem gerek . Oda yakinda olacak.

Bakin ne ev ne icinde bulunan esyalar benim degil babannesinin benim hakkim yok burada benim gitmem gerek . Oda yakinda olacak.
olur mu öyle şey ,tapusunun üstünüze olmasına gerek yok zaten..orası aile evi..ve gitmesi gereken de kocanız ..
en azından ilk etapta böyle..sonrasına bakarsınız..

Belki kadın eşinin iş arkadaşı bile degil is mecburiyetinden arabaya aldigi biri de degil biranda gelismis bir olar degil gibi

İs arkadasi oldugundan emin misin.

olur mu öyle şey ,tapusunun üstünüze olmasına gerek yok zaten..orası aile evi..ve gitmesi gereken de kocanız ..
en azından ilk etapta böyle..sonrasına bakarsınız..

Emin olup hepimizin valizi hazir esiminde ya sen ya ben gidicem diye ben cocukla nerde kalirim ona git dedm burda kimse yok nereye gidicem diye zirliyor ben kendimle ogluma evin icinde yasam alani olusturmaya calisiyorum bir sure icin .

Ayağının tam olarak neresini öpüyo?

Ayağını öpmekle kalmıyor, üstüne bu lafları ediyor...yersen....feykin de feykinde bir konu oldu bu yahu:)

"kopeginm senin ez beni affetme ama gitme birakma erkekligimdende vazgececm ilac iceyim bidaha kullanamayim gizunun onunde icerim hicbirseynsenden onemlin deil"

Ya ister inan ister inanma yasayan benim lanet olsun sizin gibilere ya isim gucum yok fake konu acicam surya icimi dokmeye girmisim geberiyorum mutsuzluktan illa ses kaydinimi yollayim msjlarin resminimi yollayim git isine ya

Valla ayrılcak insan şimdiye ayrılırdı. Bunu kaldıramayacak kadın çocuğu için dahi olsa o adamın yüzüne bakamaz yanında duramaz. Eşiniz de siz de ayrılmamak icin çocuğu kullanıyorsunuzz nnet

K.bakma ama benim dolduramadigim yerler oldu ..bu kadin is arkadasi degilde herhangi bir kadin olabilirdi ve sen bunu hic bilemeyebilirdin kadinin sesini duyup is arkadasi demissin kocana kızmıssin evliymis kocan soylemis ama cocugu oldugunu nerden biliyorsun numarasini nasil buldun da aradin be kadin hemen kabul etti inkar yerine oda tuhaf ve janser hastasi olmasi fazla dramatik esinin sozleri de aşıri geldi cok eksik var.

Bakin kocamin is arkdasi numarasida telefonunda kayitli ise giderken ilk onu aliyor eksik yerleri doldurabilirim herseyi buraya nasil sigdirayim kadin kabul etmedi zaten ses kaydin var dedigimde esimde itiraf etti dedigimde kabul etti kadin sen benm 6 aylik ogluma kiydin dedigimde benmde oglum var dedi bakin ben bu olaylarin sadece suan bildiginiz kadarini deil cok daha fazlasini yasadim keske fake olmus olsaydi keske kabus olmus olsaydi ve ben bu berbat kabustan uyansaydim !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…