Aldatildim !!!

Bu ne pislik tir yaa sabah sabah yol kenarında falan....
zaten gecmisinde size karşı suçlu..
bana kalırsa affetmeyin derim.
ama ayrilamayacaksaniz da tehdit edip kurcalamayin...

Bende ayni sekilde dusunuyorum herseyin bedeli var olmak zorunda !
Sen ne yaptigini bilen, kendisine saygisi olan, dik duruslu, gururlu, guclu ve akli basinda bir kizsin yazdiklarindan anladigim kadariyla. Dogru zamanda en dogru karari verecegine inaniyorum. Bu kadar seyin ustesinden tek basina gelmissin. Allah her zaman dogrunun yardimcisi olsun.

Hollandada dayaktan dava acmis kadin ve esim olcak insan kazanmis mahkeme haftasonu gormesine karar vermis vs vs kendi yapip aci biber surup kaynanama iftira atmis onlarda goremiyor bakin ben esime asla kefil deilim hicbirseyine inanmam ama kaynanam suan 4 tane torununa bakior gozu gibi torunlarinin hepsi erkek ve kiz cocuklarina cok duskun o ikizlerde ikiside kiz gelinlerini kizlari gibi seviyorlar kiz cocugu olmadigi icin ve benm bebgimin butun kiyafetlerini o yolladi mamasi hollandadan geldi arabasi yatagi herseyi kaynanam aldi sirf onun icin geldi 2 gun kaldi gitti ben kaynanamin asla ssla boyle birsey yapabilcek insan olduhunu dusunmuyorum dusunememde

Beni anlamana sevindim akli basimdaligimdan oluyor zaten aptal olsaydim kandirilcaktim . Ustesinden geldiklerimin haddi hesabi yok ben bu cocugumu saglik durumumdan dolayi canimdn vazgecip dogurdum isterdimki hersey guzel olsun bende ayri ailede buyudum oglum oyle olsun asla istemezdim . Ama hicbirsey istedigin gibi gitmiyor belkide annrnin kaderini gercekten kizlar yasiyor bu hayatta buda benim imtihanim ben kararimi verdim zaten sadece dogru zamani dogru sartlari bekliyorum .

Yani okuyunca basta sok oldum sonra kendimi sizin yerinize koydum bir yanda oğlunuz bir yanda sizi aldatan bir erkek sòyle soyliyeyim affetseniz bile güveniniz kalmayacak ona karşı her baktınız da akliniza o duyduklariniz gelicek size her dokunduğunda o an gelicek ama sizinde gidecek bir yeriniz yok gibi geliyor yani kocaniza karsi mesafeli olun tamam gidemiyorsaniz o evde tavir alın siz ses cikartmazsaniz bir kere yapan bir daha aliskanlik haline getirir bunu uzun bir müddet konusmayin sonrada ayrılıp ayrilmayacaginiz size kalmis burda direk bosan diyemeyiz cunku senin hayatini biz görmüyoruz sen yaşıyorsun bize anlattiklarin kadar biliyoruz burda direk bosan bile dense ben sizin yapabilceginizi sanmiyorum çünkü bebek var arada bari tavır alın kolay affetmeyin

Kurtulacagim ins kime dsem affet sabret diyorlar ben affetmek istemiyorum sanki bir ben yanlis oldugunu dusunuyormusum gibi gelmeye basladi artik burya yazmak iyi geldi okumak iyi geldi .

Suan direk evi terk edemem zaten deiginiz gibi bu cocukla suan nasil gideyim yanimda birinin olmasi lazim yardimci olacak ve benm burda kimsem yok . Gidecek yerim var ama ailemin sozune karsi gelip bununla evlendim cunku daha once hic evlilik yapmadim. Birden pat diye gidemem birseyleri yoluna koymam ne yapacagimi dusunmem harekete gecip ayarlayip gitmem gerek yoksa barismayi dusunmuyorm ben affdemem .

Ya affet konusunu bile acma
Ya da terket
Affedip de her allahin gunu adamin kafasina kakacaksan olmaz o evlilik
Ayrica adam senin kopegin de olmasin yani herife bak gurursuz onursuz adam

Bu adam tekrar Hollanda'ya veya herhangi bir AB ülkesine girebiliyor mu? Yani siz cocugunuzla hic kayinvalideyi ziyarete gittiniz mi?

Yurdisinda yasayan insanlarimizi taniyorum diyebilirim. Hele de yasli olanlari. Sizin gibi ben de gözlerimle görmedigim icin kesin diyemem ama cok büyük ihtimalle size anlatilan gibi degil olaylar. Mahkemeyi kazanmismis gördünüzmü karari yoksa onun dedigine istinaden mi biliyorsunuz? Bizim kavramini unuttugumuz hukuk gercekten isler buralarda. Hollandali bir kadinin cocuklarin agzina aci biber sürmeye ihtiyaci yok. Birak siddeti kanitlamayi beyani yeter. Bu adam beni veya cocuklarimi dövdü degil dövecek demesi yeter yasaklama karari icin. Kaynananizla bir arada kaldiniz mi hic?

Bence olay kültür catismasidir. Anneleri yabanci da olsa cocuklar bizim kanimizdan bizim istedigimiz gibi yetisecekler olaylari dönmüs olabilir. Bakin tekrar ediyorum bu adamin babaligini bir arastirin sorgulayin. Sizin de cocugunuz var. Anne siddet nedeniyle dava acacak ama mahkemeyi baba kazanmasina ragmen yine de cocuklari göremeyecek. Türkiye gibi sanmayin. Mahkeme kararina aykiri davranamaz kimse.

Basta okurken barismak icin sebep aradigini ve birilerinden destek bekledigini dusundum cunku sadece esinin nasil pisman oldugu ve ne sozler verdigiyle bezenmis bir paragrafti. Sonra kadinla diyalogunu anlatinca sanirim o ani yasayip sinirlendin ve umurumda degil icim kaldirmiyor demeye basladin. Bence senin de kafan cok karisik tamam icin kaldirmiyor ama bosanmak da istemiyorsun. Allahtan aralarindaki aska donusmeden yakalamissin. Evet aldatma aldatmadir benim lugatimda da ama uzun suren ve bide ona ask duyup kendi esinden ozur bile dilemeyen vicdan azabi cekmeyen adamlarin aldatmasi daha kaldirilmaz olup daha derin yaralar aciyor bence. Bu kanserin evreleri gibi bisey yani. Seninki henuz cok oldurucu bi evrede olmadigi icin affedilebilir goruyorsun sanirim. Yine de iyi dusun bi kafani toparla. Esinle ayni evde durdukca o zaten seni yumusatmanin yollarini deneyecek. Ya sen annende kal bi sure ozledim bahanesiyle ya da esin biyerde kalsin sen de kafani toplayip etki altinda kalmadan karar ver.

affet affetme bilemem.
sadece affedersen güvenebilecek misin? yoksa şimdi nerde napıyo diye hayatı kendine zehir mi edeceksin?
inşallah en doğru kararı verirsiniz.

Üzerine basa basa baştan beri güvenmediğiniz biriyle evlenirkenki cesaretinizin zerresi aldatılınca çekip gitmeye yok. O zaman konu açmanıza bile gerek yokmuş.

Size mutluluklaaaar...

ah ahhh.. aldatma var aldatma var, sen en kötüsünü yakalamissin,resmen is basinda yakalamis gibi olmussun, bir mesaj degil,bir süphe degil,hersey alenen ortada. ne ayril derim ne ayrilma ama Rabbim sabir vesin.

O kadın belliki bunu ilk defa yapmıyor.yani üç haftada yolda bunu yaptıysa belliki kadın ....biri.onun kocasına da yazık günah.bu bir anlık bir hata değil.bunun öncesi vardır.
Ayrıca ben de yurtdışındayım.kocan belki tacizci belki dayakçı.belki madde bağımlısı.başka şekilde çocuklarını görmesi yasaklanamaz.bana tacizci izlenimi verdi.hiç sormadın mı nedenini

Anlamadıgim ses kaydı bu kadar uzun süre nasıl dayandı.ses kaydini koyduktan hemen sonrami bu olay oldu

Neden okkalı bir tazminat davası açmıyorsun.neden o pis kadına bedelini ödetmiyorsun.böyle pislikler yarın öbür gün başkasının da yuvasını dağıtacak.neden kocan denen pisliğe iyi bir ders vermiyorsun.o pislik önceki iki karısına ve çocuklarına acımamış aynı şeyi sana ve oğluna yapmış acımamış.onun yalvarmalarına niye kanıyorsun.büyük konuşmayayım ama ben o adamı bu cılız halimle tekme tokat atardım evden.nasıl halen o evde.o ev senin defolup gitsin.

Barismak icin sebepler aramiyorum acikcasi ben aldatildim diye yazdigimda elbette birileri kocanin tepkisi ne diye soracakti cunku hepsijin verdigi tepkiler baskadir ben bu yonde olduguju yazdim affedecem yazmadim herseyi tam yazamadim ama anlatmaya calistim yaptiginin yenilir yutulur yeri yok persembe baslamis kadin kocasindn yakinmis kocamin omzuna yaslamis basini vs vs cumarteside 2. Ve okdr ileri gittikleri ilk deneyimi ve son yakalandi . Kendi etti kendi bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…