aldatıldım...

Bağlamaz olur mu? Bizde aynı olayı yaşayan iki kişiyi hanya ve konya olmak üzere ilçelere sürdüler. Nasıl bağlamaz. İşinden bile olur.
O iş yerindeki patronun düşünce yapısıyla alakalı.Asla bağlamaz.Şirket kimsenin uçkurunun bekçisi değil ki.Birini fizana sürse ne yazar.O insanın karakterinde varsa,bir başkası gelir yine yapar.Birimler olan büyük kurumsal şirketlerde böyle şeyler kurumu bağlamaz.Eğer kuruma zarar vermediği sürece.Onlarca personelin hangisinin ahlaki değerleriyle uğraşsınlar.Şimdi adamın iki personelde işine yarıyorsa ki hele,en fazla yanına çağırır,şirkette böyle söylemlerin olmasına izin vermeyin dikkatli davranın diye uyarır.

O iş yerindeki patronun düşünce yapısıyla alakalı.Asla bağlamaz.Şirket kimsenin uçkurunun bekçisi değil ki.Birini fizana sürse ne yazar.O insanın karakterinde varsa,bir başkası gelir yine yapar.Birimler olan büyük kurumsal şirketlerde böyle şeyler kurumu bağlamaz.Eğer kuruma zarar vermediği sürece.Onlarca personelin hangisinin ahlaki değerleriyle uğraşsınlar.Şimdi adamın iki personelde işine yarıyorsa ki hele,en fazla yanına çağırır,şirkette böyle söylemlerin olmasına izin vermeyin dikkatli davranın diye uyarır.
Evet kimsenin uçkuru kimseyi bağlamaz ama şöyle ki bir şey var. Zina yapmak serbesttir ama zina için yer temin etmekte suçtur. Bu da onun gibi bir şey. Bir çeşit zinadır bu işler. O nedenle buna izin de verilmez. Ha özel şirketleri bilmem ama genelde kamu kurum ve kuruluşlarında bu işler hem uyarılır hem sürülür. Yoksa bu gibi konuların önüne nasıl geçilir. Bunların bir yaptırımının olması gerekir ve bu gibi şeyler olması gereken şeyler. Herkes yaptığı işin sonunda neler olduğunu bilmeli. Bedelinin de O damgayı yiyipte sonradan sürülme olmalı ki oldu da. Sonuna kadarda onayladığım bir şey. aksini kabul etmiyorum.

merhaba 2007 yılında evlendim 2010 yılında bebeğim oldu çok iyi giden evliliğim 6 nisan 2015 de son buldu ve ben her ne kadar eşim (eski) kabul etmesede aldatıldım aynı iş yerinde çalışan daha önce bir başkasının evliliğini tehlikeye sokan sonrasında kendi evliliği biten bir kadın benim evliliğimide bitirdi üstelik bir kız annesi bu kişi eşimle çok samimilerdi ve ben her defasında eşimi uyarmama rağmen üstüne gitti her iki tarafta kasım 2014 de eşimin cep tlf dökümlerine baktığımda bayanla bir sürü görüşmeler yapıp mesajlaşmalarını yakaladım kıyamet koptu tabii sonrasında ayrılma kararı aldım ortada bir çocuk var eşim beni ikna edip bi şans daha istedi ben akılsız ona o son şansıda verdim 1 ay kadar daha devam eden evlilik eşimin beni istemeyişiyle son buldu her ne kadar normal akadaşız desede kızın geçmişte yaşadıklarına birebir şahidim ve benimlede muhabbeti olan biriydi en kötüsüde ben eşim ve o bayan aynı kurumda çalışıyoruz şimdi ayrıyız ama çocuk olduğu için mecbur görüşüyoruz ben bu zor dönemi atlattım sayılır toparladım kendime daha çok vakit ayırıp daha çok bakmaya başladım şimdi sürekli bana hayatında biri var diyor cidden çok yoruldum hayatımda şuan hiç kimse yok olamazda eşimle mümkün olduğunca görüşmek istemiyorum her görüşmemizde ağlayıp beni hak etmediğini ileride pişman olup dönmek isteyeceğini o zamana kadar yanlış şeyler yapmamamı istiyor çok ilginç bırakıp giden o ağlayan o ben ne yapayım şimdi kafayı yiycem yoruldum

Ben şimdi gidiyorum günümü gün edicem ama sen bekle yanlış bişe yapma nasılsa geri dönücem nasıl bir mantık ya, bence kurtulmuşsunuz. O gözle bakın... Üzüldüm valla. :KK43:

Ben şimdi gidiyorum günümü gün edicem ama sen bekle yanlış bişe yapma nasılsa geri dönücem nasıl bir mantık ya, bence kurtulmuşsunuz. O gözle bakın... Üzüldüm valla. :KK43:

evet nasıl olsa pişman olup geri dönecek ben onu bekliycem hayatıma kimseyi almayacağım mantık bu en yakın arkadası demişki pişman olur dönmek istediğinde karşı taraf evlenmemiş olursa sakın gurur yapma gelip bunu bana diyor bu adam bana çok sadık dı nasıl bu hale geldi anlam veremedim ve bizim boşandığımızı duyan herkes aaa nasıl sizmi diyorlar herkes sok oluyor nazaramı geldik anlamadım ki

ahh bu erkeklerin bencillikleri ne olacak...Her şey onlara hak mübah. şimdi sen çocukla otur evde o biraz dolansın bakınsın senden iyisini bulursa ne ala biraz yaşasın bulamazsa tıpış tıpış evde bekleyene geri dönsün.Ağlama arkadaşım sen yoluna bak bundan sonra sende hayatını yaşa çocuğun için güçlü bir anne ol ve o adama geri dönme bundan sonra sana mutluluk veremez o.

ahh bu erkeklerin bencillikleri ne olacak...Her şey onlara hak mübah. şimdi sen çocukla otur evde o biraz dolansın bakınsın senden iyisini bulursa ne ala biraz yaşasın bulamazsa tıpış tıpış evde bekleyene geri dönsün.Ağlama arkadaşım sen yoluna bak bundan sonra sende hayatını yaşa çocuğun için güçlü bir anne ol ve o adama geri dönme bundan sonra sana mutluluk veremez o.

bana hayır gelmeyecek ondan biliyorum

beni tek rahatlatan kızımın benimle olması o büyüyünce babasının yaptıklarını duyunca ondan nefret edecek

Kızınızla mutluluklar dilerim. Ama o ne karaktersiz bir adamdır ki siz ayrıldığınız halde azıcık kendinize baktınız diye hayatınızda biri olup olmadığını sorgulayabiliyor ve size böyle aptalca uyarıda bulunabiliyor?

Kızınızla mutluluklar dilerim. Ama o ne karaktersiz bir adamdır ki siz ayrıldığınız halde azıcık kendinize baktınız diye hayatınızda biri olup olmadığını sorgulayabiliyor ve size böyle aptalca uyarıda bulunabiliyor?

benim mantığımın almadığıda bu ya ona bu uyarıyı yaptıracak cesareti de verdiğim söylenemez

sanki sizde adamın böyle konuşmasına izin veriyormuşsunuz gibi geldi
lütfen biraz dik durun
ha eğer pişma olursa barışırım diyorsanız bilmem
ama o adamdan size hayır gelmez
yavrunuzla ilgilenin
çocuğu sizden değil annenizden falan alıp görsün
görüşme şansınızı minimuma indirin

evet nasıl olsa pişman olup geri dönecek ben onu bekliycem hayatıma kimseyi almayacağım mantık bu en yakın arkadası demişki pişman olur dönmek istediğinde karşı taraf evlenmemiş olursa sakın gurur yapma gelip bunu bana diyor bu adam bana çok sadık dı nasıl bu hale geldi anlam veremedim ve bizim boşandığımızı duyan herkes aaa nasıl sizmi diyorlar herkes sok oluyor nazaramı geldik anlamadım ki

Neden bilmiyorum evli ve mutlu erkekler herzaman bu pis kadınlara (daha beter hakaretler dilimin ucunda) hep cazip geliyor. Sanki onları elde ederlerse egolarını tatmin ediyorlar. Valla sen iyi sabretmişsin birde aynı yerde çalışıyorsunuz. Gerçi insan katlanıyor bazı şeylere üstelik kızın var. Allah bağışlasın. Kız çocuğu babaya çok düşkün olur kendimden biliyorum, umarım ona karşı nefretle dolarak babasından nefret eder hale gelmez. Gerçi annesini bu duruma sokan babaya kız ne kadar sevgi besleyebilirse... Allah yardımcın olsun :KK43:

Oturup onu bekleyecek halin yok tabii ki.
hiç oralı olma, önüne bak bu saatten sonra.
sonuç olarak giden o !

Ilerde pisman OLABİLİRMİŞ ! Şuan pişman değil yani. Peki niye ağlıyor ozaman. bi de kendi evliyken aldatmis yanlis degil, sen şuan bekar birisin ama birini bulsan yanlis yapmis oluyorsun mantigi ters isliyor arkadaşın

X