aldatıldım...

Kadınla konuşmadın mı? Gerçi konuşsan ne fayda bir şey varsa bile açıklayacak mı sanki. Ama o kadının yanına bırakma bunu ya. Vallahi bak.

kadına mesaj attım bana dediği saklayacak bişeyinin olmadığı çok afedersiniz ama insanın ar damarı çatlamaya görsün sonuç bu işte

ben her defasında netim o benim söylediklerimi kendi anlamak istediği gibi anlıyor bana hayatında biri var diye söylediğinde en son evet hayatımda biri var uzak dur o yüzden benden dedim kendi eğer olur biri olursa hayatında seninle asla görüşmem dedi bende ona istinaden bunu dedim bana inanmadığını söylüyor

kocanıza karşı bir şey hissediyorsanız hayatınızı ona göre şekillendirin.tekrar bir araya gelmek isteyebilirsiniz gibi hissettim ayrıca aldatılma olayından pek emin değilsiniz gibi bir durum var gibi

kocanıza karşı bir şey hissediyorsanız hayatınızı ona göre şekillendirin.tekrar bir araya gelmek isteyebilirsiniz gibi hissettim ayrıca aldatılma olayından pek emin değilsiniz gibi bir durum var gibi

şuan tekrar bir araya gelmemiz imkansız zaten benim ailemde özellikle babam çok kızgın ona karşı bugüne kadar karışmadılar daha doğrusu biz ne o neden ben aileleri karıştırmadık evet emin değilim ama bir bayan ve üstüne boşanmış bir bayanla bu kadar samimi olunmaz yanılıyormuyum hisselerim ise gün geçtikçe bitiyor

kadına mesaj attım bana dediği saklayacak bişeyinin olmadığı çok afedersiniz ama insanın ar damarı çatlamaya görsün sonuç bu işte
Bu gibi insanların ar damarı diye bir damarları olmaz. Yaşadığın şey benimde başıma geldi. Aynısını yaşadım. Ama ben mesaj içeriklerini hepsini yakaladım. Gittim o kızın ağzına ettim. benim olduğum yerden geçemiyor. Beni görse yolunu değiştiriyor. Kızı az birazda tehdit ettim. Herkese de rezil ettim. Ama hala hırsımı alabilmiş değilim. Böyle bir saçlarını yolasım var. Yani bizimkiler biraz laubali konuşmuşlar. Ama hazmedemedim. Başka bir şeye kayma olayı olmadı. Ama yine de iğrençlik ya.

Dava acacaksi değil mi o edepsiz kadına da ?

Allahindan bulsun filan demeyeceksin?

Bu gibi insanların ar damarı diye bir damarları olmaz. Yaşadığın şey benimde başıma geldi. Aynısını yaşadım. Ama ben mesaj içeriklerini hepsini yakaladım. Gittim o kızın ağzına ettim. benim olduğum yerden geçemiyor. Beni görse yolunu değiştiriyor. Kızı az birazda tehdit ettim. Herkese de rezil ettim. Ama hala hırsımı alabilmiş değilim. Böyle bir saçlarını yolasım var. Yani bizimkiler biraz laubali konuşmuşlar. Ama hazmedemedim. Başka bir şeye kayma olayı olmadı. Ama yine de iğrençlik ya.
Anlatsana ya nasıl yaptın
çok hoşuma gidiyor böyle şeyleri dinlemek
ama uzun anlat nolur
çok hirslaniyorum böyle insanlara
iyi yapmissinnnnnnn

merhaba 2007 yılında evlendim 2010 yılında bebeğim oldu çok iyi giden evliliğim 6 nisan 2015 de son buldu ve ben her ne kadar eşim (eski) kabul etmesede aldatıldım aynı iş yerinde çalışan daha önce bir başkasının evliliğini tehlikeye sokan sonrasında kendi evliliği biten bir kadın benim evliliğimide bitirdi üstelik bir kız annesi bu kişi eşimle çok samimilerdi ve ben her defasında eşimi uyarmama rağmen üstüne gitti her iki tarafta kasım 2014 de eşimin cep tlf dökümlerine baktığımda bayanla bir sürü görüşmeler yapıp mesajlaşmalarını yakaladım kıyamet koptu tabii sonrasında ayrılma kararı aldım ortada bir çocuk var eşim beni ikna edip bi şans daha istedi ben akılsız ona o son şansıda verdim 1 ay kadar daha devam eden evlilik eşimin beni istemeyişiyle son buldu her ne kadar normal akadaşız desede kızın geçmişte yaşadıklarına birebir şahidim ve benimlede muhabbeti olan biriydi en kötüsüde ben eşim ve o bayan aynı kurumda çalışıyoruz şimdi ayrıyız ama çocuk olduğu için mecbur görüşüyoruz ben bu zor dönemi atlattım sayılır toparladım kendime daha çok vakit ayırıp daha çok bakmaya başladım şimdi sürekli bana hayatında biri var diyor cidden çok yoruldum hayatımda şuan hiç kimse yok olamazda eşimle mümkün olduğunca görüşmek istemiyorum her görüşmemizde ağlayıp beni hak etmediğini ileride pişman olup dönmek isteyeceğini o zamana kadar yanlış şeyler yapmamamı istiyor çok ilginç bırakıp giden o ağlayan o ben ne yapayım şimdi kafayı yiycem yoruldum
hem karnım doysun hem pastam dursun

o ne ala mualla :KK11:

:KK53:
Anlatsana ya nasıl yaptın
çok hoşuma gidiyor böyle şeyleri dinlemek
ama uzun anlat nolur
çok hirslaniyorum böyle insanlara
iyi yapmissinnnnnnn
:KK70: Güldürdün beni ya. Anlatım bak dinle. O kızda bizim iş yerinden. Hala da aynı iş yerindeyiz. Şeytan üçgeni gibi:KK70: Kadınların hisleri kuvvetli olur ya, bende hissettim bunlarda bir nane var diye. Kızın PC başında olmadı vakit gittim yazışmalarının dökümlerini heeeep bilgisayarından çıkarttım. Sonra gittim kocamın yüzüne o kağıtları çarptım. Hayatımdan siktir ol git ve bir daha karşıma çıkma dedim. Sonra kızı aldım ele:KK53: ona bir sürü laf, kız ağladı zırladı. iki defa yanıma ortak arkadaşlarımızı yolladı. Kötü bir şey yapmadık, özür dilerim, sadece arkadaşçaydı diye. Eşimde aynı o da ağladı zırladı. Boşanmak istemedi. Falan öyle yani.

Adama bak evrenin merkezi sanıyor kendini galiba. Bu pişkinliğe de pes doğrusu. Ben olsam “sen kendini ne sanıyorsun pişkin herif? ” derdim. Sabırlıymışsınız.

bence karşılıklı bi damar çatlaması söz konusu :) yani hem o kadının hem de (bence en çok) eski eşinin ar damarı çatlamış.

aldatmış,sen affetmişsin o bir ay sonra boşanmak istemiş boşanınca da artık kendinden geçip ya benimsin ya toprağın kıvamına gelmiş adam.bence asla ama asla denenmişi bir daha denemeye kalkma.

şuan tekrar bir araya gelmemiz imkansız zaten benim ailemde özellikle babam çok kızgın ona karşı bugüne kadar karışmadılar daha doğrusu biz ne o neden ben aileleri karıştırmadık evet emin değilim ama bir bayan ve üstüne boşanmış bir bayanla bu kadar samimi olunmaz yanılıyormuyum hisselerim ise gün geçtikçe bitiyor

yani herkes sizin gibi atlatamaz boşanmayı.belki kadın ona gerçekten dostça davranıyordur

enterasan ötesi daha yazamadığım niceleri var benim cep telefonumun mesgul olması whatsap ta online ol

evet 6 nisanda boşandık resmi olarak da
Buna sen izin veriyorsun ama.Yani sana karışmasına.Adam ben keyfimi süreyim ama sen orda beni bekle mantığında.Sen restini çekebilirsin.Boşanmak istediyse ve boşandıysa,yaptığının da arkasında durmalı.
İleride karşısına biri çıkar,tamamen unutur seni,ne yapmışsın ne etmişsin umrunda olmaz.O süreç gelene kadar da,sen şu an sana karışmasına sert tepki vermezsen,o birini bulana dek yıpranırsın.

E aynı iş yerinde iseniz bunu bilirsiniz? Çalıştığınız kurum müdürü, amiri kim ise ona neden söylemiyorsunuz. O zaman o kadını oradan sürerler. Bunu yapmadınız mı?
Bu tür şeyler kurumu bağlamaz ki.Herkesin kendi özeli.Kurum profesyonel yaklaşır,işe bakar.Olması gereken de budur.

Bu adamları sadece boşamamak gerek.Donuna kadar alıcan ki sürünsün biraz daha.
Çok gaddarım biliyorum ama aldatılmak çok zor bir durumdur.

beni hak etmediğini ileride pişman olup dönmek isteyeceğini o zamana kadar yanlış şeyler yapmamamı istiyor
yanlış şeylerden kastı neymiş ki ? "senin yaptığın yanlışı ben sana yapmam, istesem de yapamam çünkü artık biz boşandık" de ona bence.. kendine gelsin bi.. seni kaybetti ve bitti gitti yani..
ayrıca kimse niye olmuyomuş hayatında? sen bekar bi kadınsın. istediğini de yaparsın kendi doğrun olduğu sürece.. için rahat olduğu sürece.. ay sinir oldum yaa salak herif ona mı kalmış senin yanlışın ya da doğrun..

X