aldatıldım...

merhaba 2007 yılında evlendim 2010 yılında bebeğim oldu çok iyi giden evliliğim 6 nisan 2015 de son buldu ve ben her ne kadar eşim (eski) kabul etmesede aldatıldım aynı iş yerinde çalışan daha önce bir başkasının evliliğini tehlikeye sokan sonrasında kendi evliliği biten bir kadın benim evliliğimide bitirdi üstelik bir kız annesi bu kişi eşimle çok samimilerdi ve ben her defasında eşimi uyarmama rağmen üstüne gitti her iki tarafta kasım 2014 de eşimin cep tlf dökümlerine baktığımda bayanla bir sürü görüşmeler yapıp mesajlaşmalarını yakaladım kıyamet koptu tabii sonrasında ayrılma kararı aldım ortada bir çocuk var eşim beni ikna edip bi şans daha istedi ben akılsız ona o son şansıda verdim 1 ay kadar daha devam eden evlilik eşimin beni istemeyişiyle son buldu her ne kadar normal akadaşız desede kızın geçmişte yaşadıklarına birebir şahidim ve benimlede muhabbeti olan biriydi en kötüsüde ben eşim ve o bayan aynı kurumda çalışıyoruz şimdi ayrıyız ama çocuk olduğu için mecbur görüşüyoruz ben bu zor dönemi atlattım sayılır toparladım kendime daha çok vakit ayırıp daha çok bakmaya başladım şimdi sürekli bana hayatında biri var diyor cidden çok yoruldum hayatımda şuan hiç kimse yok olamazda eşimle mümkün olduğunca görüşmek istemiyorum her görüşmemizde ağlayıp beni hak etmediğini ileride pişman olup dönmek isteyeceğini o zamana kadar yanlış şeyler yapmamamı istiyor çok ilginç bırakıp giden o ağlayan o ben ne yapayım şimdi kafayı yiycem yoruldum
ahahahahhhaha emri olur manyağa bak ya. Sen köşede dur, olur ya ben pişman olursam geri dönerim diyo :KK70:

E aynı iş yerinde iseniz bunu bilirsiniz? Çalıştığınız kurum müdürü, amiri kim ise ona neden söylemiyorsunuz. O zaman o kadını oradan sürerler. Bunu yapmadınız mı?

amiri ile görüştüm tabii durumu anlatttım aynı kurumda farklı birimlerdeyiz ex eşim ve o kız aynı birimde amir ilk önce ex eşim ile görüşmüş öyle bişeyin olmadığını duygusal yada cinsel sadece o iyi iki arkadaş dost olduklarından bahsetmiş sonrasında kadını çağırmış oda asla yok öyle bişey demiş ama kız öncesinde mimli dedim ya bi başkasının yuvasını dağıttı adam olmayacağını anladı eşine döndü sıra benim eşime geldi bizi ayırmayı becerdi

Evet bazıları çok tehlikeli. Yine de bir bakıma tehlikeli kadınların faydası oluyor. Sadakatsiz erkeklerin ortaya çıkmasını sağlıyorlar. Eski eşiniz de böyle biriymiş ve sizi hak etmiyormuş, bunun bir an önce ortaya çıkması iyi olmuş, ondan bir an önce kurtulup sizi hak eden düzgün, sadık, terbiyeli birini bulursunuz umarım.

Evet bazıları çok tehlikeli. Yine de bir bakıma tehlikeli kadınların faydası oluyor. Sadakatsiz erkeklerin ortaya çıkmasını sağlıyorlar. Eski eşiniz de böyle biriymiş ve sizi hak etmiyormuş, bunun bir an önce ortaya çıkması iyi olmuş, ondan bir an önce kurtulup sizi hak eden düzgün, sadık, terbiyeli birini bulursunuz umarım.

inşallah Rabbim hepimize sadık eş nasip etsin

amiri ile görüştüm tabii durumu anlatttım aynı kurumda farklı birimlerdeyiz ex eşim ve o kız aynı birimde amir ilk önce ex eşim ile görüşmüş öyle bişeyin olmadığını duygusal yada cinsel sadece o iyi iki arkadaş dost olduklarından bahsetmiş sonrasında kadını çağırmış oda asla yok öyle bişey demiş ama kız öncesinde mimli dedim ya bi başkasının yuvasını dağıttı adam olmayacağını anladı eşine döndü sıra benim eşime geldi bizi ayırmayı becerdi
Kayıtları, mesajlaşmaları, dökümleri gösterseydiniz? Gerçi arkadaş sonuçta görüşmüşlerdir diceklerdir. Allah kolaylık versin. Ama mesaj içerikleri neydi acaba. Mesela benimde samimi olduğum arkadaşım var, aynı kalemdeyiz. Bazen konuşuruz, sıkıntıları paylaşırız. Belki onlarında öyle bir şeydir. Detay biliyor musunuz ki?

Kayıtları, mesajlaşmaları, dökümleri gösterseydiniz? Gerçi arkadaş sonuçta görüşmüşlerdir diceklerdir. Allah kolaylık versin. Ama mesaj içerikleri neydi acaba. Mesela benimde samimi olduğum arkadaşım var, aynı kalemdeyiz. Bazen konuşuruz, sıkıntıları paylaşırız. Belki onlarında öyle bir şeydir. Detay biliyor musunuz ki?

Bayan da eşinden ayrıldı 2 yıl önce eşim ona destek olmuş bunalımdaymış açıklama bu

o da elindekinin değerini kaybedince anlayanlardan belli. affetmeyi falan mı düşünüyorsunuz aklınız karışmış belli ama affetmek daha büyük olaylara davetiye cıkarmaktır bence böyle adamlar değişmez..

Bayan da eşinden ayrıldı 2 yıl önce eşim ona destek olmuş bunalımdaymış açıklama bu
Başkasının bunalımını düşünecek kadar "duyarlı ve hassas" ama eşini bunalıma sokacak kadar öküz. İhanet ihanettir kusura bakmasın, olur da açıkta kalırsam sana dönerim laflarıyla anca ortada gezer bu saatten sonra. Ben asla affedemem şahsen. Siz de önünüze bakın elbette kararkter sahibi biri çıkacaktır karşınıza, ex eşiniz kaybettiğiyle kalsın ve sakın özel hayatınızla ilgili açıklama yapmayın onu ilgilendirmez artık sadece çocuğunuzun babası o kadar. Yani dış kapının dış mandalı sizin için ama çocuğunuzun babası ve ona karşı sorumlulukları var

demek ki sen net tavır koymuyorsun, senin bu şekilde konuşacak fırsatı bulmamalı

ben her defasında netim o benim söylediklerimi kendi anlamak istediği gibi anlıyor bana hayatında biri var diye söylediğinde en son evet hayatımda biri var uzak dur o yüzden benden dedim kendi eğer olur biri olursa hayatında seninle asla görüşmem dedi bende ona istinaden bunu dedim bana inanmadığını söylüyor

X