aldatıldım...

gxxx7985

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
95
16
merhaba 2007 yılında evlendim 2010 yılında bebeğim oldu çok iyi giden evliliğim 6 nisan 2015 de son buldu ve ben her ne kadar eşim (eski) kabul etmesede aldatıldım aynı iş yerinde çalışan daha önce bir başkasının evliliğini tehlikeye sokan sonrasında kendi evliliği biten bir kadın benim evliliğimide bitirdi üstelik bir kız annesi bu kişi eşimle çok samimilerdi ve ben her defasında eşimi uyarmama rağmen üstüne gitti her iki tarafta kasım 2014 de eşimin cep tlf dökümlerine baktığımda bayanla bir sürü görüşmeler yapıp mesajlaşmalarını yakaladım kıyamet koptu tabii sonrasında ayrılma kararı aldım ortada bir çocuk var eşim beni ikna edip bi şans daha istedi ben akılsız ona o son şansıda verdim 1 ay kadar daha devam eden evlilik eşimin beni istemeyişiyle son buldu her ne kadar normal akadaşız desede kızın geçmişte yaşadıklarına birebir şahidim ve benimlede muhabbeti olan biriydi en kötüsüde ben eşim ve o bayan aynı kurumda çalışıyoruz şimdi ayrıyız ama çocuk olduğu için mecbur görüşüyoruz ben bu zor dönemi atlattım sayılır toparladım kendime daha çok vakit ayırıp daha çok bakmaya başladım şimdi sürekli bana hayatında biri var diyor cidden çok yoruldum hayatımda şuan hiç kimse yok olamazda eşimle mümkün olduğunca görüşmek istemiyorum her görüşmemizde ağlayıp beni hak etmediğini ileride pişman olup dönmek isteyeceğini o zamana kadar yanlış şeyler yapmamamı istiyor çok ilginç bırakıp giden o ağlayan o ben ne yapayım şimdi kafayı yiycem yoruldum

Allah kolaylık versin. ancak güçlü olmalısınız. tekrar evlenip mutlu olabilirsiniz. ancak ona dönmeyin kesinlikle. hayat çok kısa. zehir etmeyin kendinize

tuhaf adama bak ya.
oldu pasam ben de oturup bekleyecektim seni deseydin.

ben sana geri dönene kadar başkasıyla beraber olma sakın,beni bekle...diyor...
neden aklınız karışıyor anlamadım..boşanmışsınız bitmiş gitmiş..ayrıca çalıştıüınız yeri değiştirme şansınız yok mu,zor bir durum aynı yerde çalışmak..

adam belli ki senin toparlanmanı kendine bakmanı hayatına onsuz da cok iyi devam etmeni yediremio ve cıldırıo kıskançlıktan:)) böyle devam et ve hiç taviz verme ondan sonra artık hiçbişey olmaz adam olsaydı bu duruma düşürmezdi kendinide seni de cocugunu da

hayatında biri var dediğinde d elütfen açıklama falan yapmayın burda yazdığınız gibi.. hayır yok olamaz da falan demeyin..
neden olamazmış,bekar kadınsınız neticede..şimdi olmaz da sonra olur..

evli adamlara musallat olan kadınlardan nefret ediyorum! evli olduğu halde başkasında heyecan arayan adamlardan (adam sayılmaz ya neyse) da nefret ediyorum. sende hiç kafanı karıştırma bacım bu adamla, hayatına bak artık toparlan

Neden 1 ay sonra ayrılmak istediğini söyledi. O kadınla mı birlikte şuanda o kısmı tam anlayamadım ben?

sakın bu saçma sapan laflara kanmayın..yanlış şey yapma nedemek ya..sen kandi hayatına bak..karşına sevebileciğin kişi çıkarsada şans ver...birdaha geri dönme bence

Resmi olarak boşanmadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…