- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.421
Arkadaşım, ailenin korunması için yapıldı bu. Çokta iyi oldu biliyor musun? Hatta bu sebepten o iki aptal aşıklar birbirine düştü.arkadaşım kurumunuz yanlış yapmış. yoksa özel hayata girer. kimse bir şey yapamaz. keşke yapsaydı ama mümkün değil
Öncelikle kusura bakmayın. Aynı mevzu benim de başıma geldiği için ister istemez irite oldum ve sinirlendim. Normalde bu şekilde bir üslubum yoktur. Tekrar üslup için kusura bakmayın. Benim zina demem de ki olay sadece bir Örneklem di. Yani demek istedim ki ceza davalarında fuhuş yaparken yakalanirsan ceza almazsin. Ama yer temin edersen ceza alırsın. Benim de demek istediğim bu örnekte ki gibi böyle aile kurumunu yikacak ahlaksizliga göz yumulursa bu suçtur. Gereğinin yapılması gerekir. Zaten mantık olarak düşününce eski es, kadın ve metres bu üçlemenin ay I yerde çalışması olur mu? Hatta bizim arkadaşın işine bile son verilecekti de sadece sürüldüler.Şu kırmızıya boyadığım üslubunuzdan ötürü cevap vermek istemiyorum artık.Biz insanlar bir fikri bir konuyu bir olayı medenice ve sınırlar içerisinde tartışamayan bir toplumuz.Karşımızdaki insanı dinlemek anlamak yerine ıspat peşindeyiz.Son olarak DEVLET KAMU VE BAKANLIĞA BAĞLI YERLERDE,KURUM İÇERİSİNDE AHLAKİ DEJENERE EDİCİ HAREKET YAPILMADIĞI SÜRECE,KİMSEYİ ZİNA SUÇLAMASIYLA SÜREMEZSİNİZ.BU PERSONELİN ÖZLÜK HAKLARI,İŞ KANUNU MADDELERİ VE İNSAN HAKLARINA AYKIRIDIR.
İşin ciddiyetinden bihaber adammerhaba 2007 yılında evlendim 2010 yılında bebeğim oldu çok iyi giden evliliğim 6 nisan 2015 de son buldu ve ben her ne kadar eşim (eski) kabul etmesede aldatıldım aynı iş yerinde çalışan daha önce bir başkasının evliliğini tehlikeye sokan sonrasında kendi evliliği biten bir kadın benim evliliğimide bitirdi üstelik bir kız annesi bu kişi eşimle çok samimilerdi ve ben her defasında eşimi uyarmama rağmen üstüne gitti her iki tarafta kasım 2014 de eşimin cep tlf dökümlerine baktığımda bayanla bir sürü görüşmeler yapıp mesajlaşmalarını yakaladım kıyamet koptu tabii sonrasında ayrılma kararı aldım ortada bir çocuk var eşim beni ikna edip bi şans daha istedi ben akılsız ona o son şansıda verdim 1 ay kadar daha devam eden evlilik eşimin beni istemeyişiyle son buldu her ne kadar normal akadaşız desede kızın geçmişte yaşadıklarına birebir şahidim ve benimlede muhabbeti olan biriydi en kötüsüde ben eşim ve o bayan aynı kurumda çalışıyoruz şimdi ayrıyız ama çocuk olduğu için mecbur görüşüyoruz ben bu zor dönemi atlattım sayılır toparladım kendime daha çok vakit ayırıp daha çok bakmaya başladım şimdi sürekli bana hayatında biri var diyor cidden çok yoruldum hayatımda şuan hiç kimse yok olamazda eşimle mümkün olduğunca görüşmek istemiyorum her görüşmemizde ağlayıp beni hak etmediğini ileride pişman olup dönmek isteyeceğini o zamana kadar yanlış şeyler yapmamamı istiyor çok ilginç bırakıp giden o ağlayan o ben ne yapayım şimdi kafayı yiycem yoruldum