Aldatıldım !

O kadar etkilediki beni şu anlattıkların anlatamam. Ağlamamak için zor tuttum kendimi şuan bile gözlerim dolu dolu. Öncelikle allah kimseye vermesin gerçekten çok zor. Ben daha çok gençken tattım bu acıyı sevgilim yaptıaynısını bana tek gece içkili ve üç kuruşluk zevkine yenik düştü. Acısı tarif edilmez ve hiç bir şeyde önerilmez sana ama tek tavsiyem ağla canın çıkana kadar ağla ve kendine zarar verdiğini düşün bunun seni bitirdiğini düşün bu iyi gelecek ve azda olsa toparlanacaksın kimse senden değerli olmasın kimse

Allah yardim etsin ve sana guc versin baska birsey demicem cnki buyuk konusup ayni seyleri yasamak isteniyorm nitekim ben senin kadar guclu olmayabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcın olsun canım çok zor bir olay bu(

Ben bu tarz birşey yaşamasamda aldatıldım mı şüphesiyle yaşadım bir dönem (

Allah yardim etsin ve sana guc versin baska birsey demicem cnki buyuk konusup ayni seyleri yasamak isteniyorm nitekim ben senin kadar guclu olmayabilirim

Gözlerim doldu biyan empati kurdum en kısa zamanda atlatırsın inş :S

İnsan kendı basına gelmeden anlamıyormuş maalesef . Bekara karı boşaması dolay derlerdıde ınanmazdım . Hep konuşurdum önceden hayatta affetmem kafama takmam benım degılse bıtmıstır falan oyle olmuyormuş maalesef ınsanın canından can gıdıyor sankı . Dilerim Allahtan kimseye yasatmasın bu acıları . Atlatayım derken tekrar tekrar yasıyorum bırseylerı . O gun o cafede karşılaşmamız tesadufmuydu yoksa takıpmı edılıyorum bılmıyorum her ıkı ıhtımalde var . Allah buyuk elbet bırgun gecıcek ... Desteklerınız ıcın saolun kızlar Allah hepınızden razı olsun

konunu okumuştum canım nişan çeyizler vs çok üzüldüm ama Allah cidden yardım etmiş sana...merak etme onun yanına kar kalmaz Allahın adeleti sonsuzz ..senin az bir zamanın daha var sonra hep yüzün güecek inşll canım benim..Hangi şehirdesin sana destek olmayı gerçek dost olmayı yaralarını sarabilmeyi öyle çok derinden istedim ki hiç bir kadın bunu haketmiyor böyle bir aldatılmayı

Yüregıne sağlık canım benım . Antalyadayım ben . ne kadarda güzel dusunmussun cok teşekkür ederım Annemde oyle soyluyor . cektıgın tum bu sıkıntıların mükafatını alıcaksın dıyor .

Yüregıne sağlık canım benım . Antalyadayım ben . ne kadarda güzel dusunmussun cok teşekkür ederım Annemde oyle soyluyor . cektıgın tum bu sıkıntıların mükafatını alıcaksın dıyor .

Canım nasılsın daha iyi msiin artık?
Burada içini dökmek de iyi gelmiştir

elbet öyle yaşanan hiç bir şey tesadüf değil...Yapan da Yaptıran da Allah..böyle düşününce herkesin bir aracı olduğunu anlıyor aslında insan ..
Acılarımız sevinçlerimizi hüznümüz Allahtan.. Yüzlerce binlerce sınavdan geçiyoruz.. Sen sen demişssin ya iliklerime kadar özlüyorum diye bırak o meymenetsizi özleme iliklerine kadar yaşa acını en fazla 3-4 ay daha iliklerine kadar yaşa ki ACININ A'sı bile kalmasın tek bir zerre bile kalmasın yaşa sök at yüreğinden acıları..Sonra hayattan zevk almak için yaşa ben inanıyorum sen güçlü bir kızsın ,eminim yüzünden güller açacak yakın zamanda..Yeterki kalıcı hasarlar verme kendine,ruhuna,bedenine..

Keşke antalyada olsaymışımmm ama aramızda 5 saat mesafe var Konyadayım been :)

Canım nasılsın daha iyi msiin artık?
Burada içini dökmek de iyi gelmiştir

Tabıkı sızlerle dertleşmek ıyı geliyor bana ama gectı dersem yalan olur . aylar sonra görmek yıktı bırak benı

Saglık olsun en azından Konyadada bı evım olmuş oldu Seyahat etmeyı severım ben bakarsın gelırım o taraflara . Gülmek mutlu olmak cook uzak degıller bana . Eskısı kadar güçsüz hıssetmıyorum en azından kendımı

O kadinla evlendimi yani

Evet evlendı . Ayrılıyorlarmıs ama

evet canımm buyur gel her zaman mevlanayı ziyaret ederiz..gezdiririm cidden :) maneviyatı büyük konyanın beklerim laf olsun diye değil arkadaslıklar dostluklar böyle böyle pekişiyor ..

ayrılıyorlar mıymıs inanmıyorum hadi yaa ,,,ilginç cidden

hmm aylar sonra mı gördün.. tesadüfen mi gördün..
ayrılıyorlar mıymış.. o evlilik yürümezdi ki zaten..
yazık bebeğe ya hiç düzgün bir aileye sahip olamayacak bu akılsız insanlar yüzünden..

ne kadar zor bir durum nasıl dayandın ben olsam napardım hiç bilemiyorum Rabbim karşına tüm acılarını dindirecek birini çıkarsın inşallah...

1 musibet 1000 belanin onune gecer . Yasadigin hakikatten herkesin kaldirabilecegi birsey degil . Allah gonlune gore versin zamanla hersey geciyor unutuluyor ..

Birsey eklemeyi unuttum sanirim , 7 ay gecti diye yazmissin eger dogru hesaplama yaptiysam cocuk su an bir kac aylik anneside birakip gitmis acaba yeniden bir sans veremezmisin o sahısa ? Biliyorum belki cok zor bir karar ustelik kabullenmeside zor ama sonucta o cocuk senin hala sevdigin adamin kanini tasiyor bir anlamda .

Şans verme olayı olsaydı ilk öğrenildiğinde olurdu. Adam hem aldatmış, hem çocuk olmuş bir de üzerine aldattığı kadınla evlenmiş. Bunun şansımı kalmış artık? Bu kızcağız ömrünün sonuna kadar o adamla nasıl yaşar, bu acıyı nasıl unutur?
Canım sana Allah sabır vermiş. Benim de 7 yıllık bir ilişkim vardı ve bu 7 yılın 5 yılında başka bir kızla olduğu ortaya çıktı. Başka bir şehirde yaşıyordu. Bu yaz nişan takacaktık.Hoş diğer kıza da yaza nişan takarız demiş karakyersiz neyse ben ne ilaçlar, ne tedaviler gördüm. Hala da kimseye güvenemiyorum. Yeni biriyle tanıştığım an psikopata bağlayıp aldatılıcam yine korkusu yaşıyorum. Sen çok güçlü birisin. Ayrılıp ayrılmaması artık senin umrunda bile olmasın. Allah'ından bulsun bırak belasını. Sen bugüne kadar nasıl ayakta kaldıysan şimdi daha da güçlü bir şekilde yaşamana bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…