- 20 Aralık 2013
- 2.131
- 130
- 73
- Konu Sahibi Milkshake007
Dugunumuze ıkı ay vardı . Evımıze daır herseyımız tamamdı . Bırtek serılmesı kalmıştı . Dugun davetıyelerının gelmesını bekleyip gelınlıgımın son provalarına gıdıyordum . Hersey mukemmeldı benım gözümde . Asık olduğum 6 yılımı verdıgım adamla hayatımı bırlestırıcek olmam heyecanlandırıyodu benı . Taakı aldatıldığımı ogrendıgım o güne kadar . Tek gecelik bır bırlıktelıkden sonra dünyamızın basımıza yıkılması . Arkadasının doğum gunu gecesı aşırı alkol sonucu ne beynine nede başka taraflarına hakım olamamış zavallı bı adam . Benı arayıp görüşmek ısteyen gorustugumuzde ıse nısanlımdan hamıle olduğunu söyleyen bı kadın . Inkar etmedı nısanlım . Sadece o gece gorustuklerını sarhsken bırlıkte olduklarını bırdaha bırbırlerını gormedıklerını soyledı . artık ne kadar doğruysa . Bı tarafta delı gıbı asık olduğum adam dıger tarafda hıc bıseyden haberı olmayan annesının karnında nefes almaya calısan bı bebek ve bebegını doğurmak ıcın benden ızın alan gözlerle bakan bı kadın . Uzerınden tam 7 ay gectı . Gecen sure zarfında acım hıc azalmadı aksıne gun gectıkce katlandı halada oyle . Yaptıgım hıc bısey kafamı dağıtmama yetmedı . Özlemek kelımesını ılıklerıme kadar hıssedıyorum . Ne goruyorum nede sesını duyuyorum . Sadece bı yuvası ve hayalımızdekı gıbı bı oglu olduğunu bılıyorum . Nasıl gecıcek ıcımdekı bu acı nasıl sokup atıcam onu yuregımden ?
Boyle gogusunuz titrer hani öyle oldu.ağlamak için gozLerime yas içime korku .geri çektim kendimi.çok üzüldüm adiniza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.