- Konu Sahibi cimcime2709
kzlar bebegım askım erkegım benı aldatmıs hemde asker ocagında ben onun hasretınden delı gıb yanarken benım en yakın arkadasımla hemde..... bu acıya hangı yurek dayanır......buraya yazdım hep yasadıklarımı hep anlatım bana askerlık psıkolojısı dedınız kzlar ömrüm benı aldatmıs duydugumda ınanmadım ınanamadım ben nasıl olurda bu oyunun ıcınde oldun ben onun prensesı canının içi ben onun hayatının anlamıydım kızlar benı ole severdı prensesım canımın ıcı diyesenağlama bebegım ben nasıl dayancam kı guvenmıstım ben sana....ben senı goremırum sesını duyamıorm dıyee delıler gıbı senı beklerken ben sana kıyamazken yemegını yedın m dıye acaba ustun acıkmı dıe dusunurkn... bu bana yaptıgı en buyuk haksızlık deılmı sen benım 2.5 yıllk sevgıme bolemı sahıp cıkacaktın ha.......ben gece hayallerle uyurken evımızın ıcındekı mutlu anılarımızı dusunurken bana ıhanetını yapmıssın be askım......bebegımız olcaktı ben senın olcaktım ömur boyu nasıl kıydın bana neyın pesıne heves sardın .... için nasıl aldı bubu yapmaya hanı yuregınde tasıyordun benı kalbınde her yerde nasıl yakıstrdın hayatımıza nasıl layık gördün benı soysuz bir sevdaya??? Sozun sozumdur ozun ozumdu......Alnimin lekesi canimin bedeliydi Benim alnima lekeyi sen..? Senmi surecektin Benim serefimin bedeli ne?Senden baskasi haramdi bana,Benden baskasi haramdi sana.......Kabus gorsek ruyamizda utanirdik anlatmaya Kabusdu elimiz baska ele degse Uyaninca sukur ederdik Allaha Sarilirdik birbirimize korkuturdu bizi bu ruya
Ayirma bizi allahim diye dua ederdik..........
Giderken kac kere baktin ardina
Kapiyi cekerken hissetinmi yoklugumu
Bilmiyormuydun o kapinin sana birdaha acilmiyacagini
Nasil baktim gozlerime
Nasil layik gordun kirli bedenini benim tertemiz hayallerime
Hangi maskeyi taktin o mahsum yuzune
o guzel gozlerin nasil bakti baska birini
Opup anlima koydugum ellerin
Nasil deydi ihanete? Nasil? senağlamasenağlamasenağlama
Ayirma bizi allahim diye dua ederdik..........
Giderken kac kere baktin ardina
Kapiyi cekerken hissetinmi yoklugumu
Bilmiyormuydun o kapinin sana birdaha acilmiyacagini
Nasil baktim gozlerime
Nasil layik gordun kirli bedenini benim tertemiz hayallerime
Hangi maskeyi taktin o mahsum yuzune
o guzel gozlerin nasil bakti baska birini
Opup anlima koydugum ellerin
Nasil deydi ihanete? Nasil? senağlamasenağlamasenağlama
Son düzenleyen: Moderatör: