- Konu Sahibi simay_86
kimsenin hayatı hakkında yönlendirici ve fevri konuşmak tarzım değildir ama burda okuduğum bazı olaylar karşısında kendimi tutamıyorum....
bak canım;
mesleğin var
yaşın küçük
çocuğun yok
ailen arkanda
kocan başkasıyla beraber
kendini sana karşı değil ona karşı sorumlu hissediyor
benden boşanma bu durumu da kimseye söyleme diyor ama bi yandan bunları söylerken o kızla hala konuşuyor mesajlaşıyor
bi önceki konundan anladığım kadarıyla senin yanına bile gelmiyor zaten bir aydır,yani bu kızla sadece cinsel değil duygusal bir ilişkide yaşıyor sanırım ve onu sevdiği için senin yanına gelmiyor bence.
yine bi önceki konundan anladığım kadarıyla sen sorunlarını annene anlattığında,annene o artık bizim ailemizden sen kızına arka çıkmayacaksın deniyor.
kayınvalidenle zaten sorunların var.
peki arkadaşım sen hala neyi bekliyosun boşanmak için?
o kızı üstüne kuma getirmesini mi?
ve tüm bunlar bir yana ailesine söylesem mi acaba herkes ona yüz çevirince kendine bişey yapar mı diyosun.
o senin hayatını mahvetmiş sen hala ona bişey olmasından korkuyosun.
bırak ne hali varsa görsün herkese de söyle oğullarının ne haltlar karıştırdığını,aç davanı....
çok sinirlendim gerçekten, seni üzmeyeceğimi bilsem daha neler derdim ama neyse....
bak canım;
mesleğin var
yaşın küçük
çocuğun yok
ailen arkanda
kocan başkasıyla beraber
kendini sana karşı değil ona karşı sorumlu hissediyor
benden boşanma bu durumu da kimseye söyleme diyor ama bi yandan bunları söylerken o kızla hala konuşuyor mesajlaşıyor
bi önceki konundan anladığım kadarıyla senin yanına bile gelmiyor zaten bir aydır,yani bu kızla sadece cinsel değil duygusal bir ilişkide yaşıyor sanırım ve onu sevdiği için senin yanına gelmiyor bence.
yine bi önceki konundan anladığım kadarıyla sen sorunlarını annene anlattığında,annene o artık bizim ailemizden sen kızına arka çıkmayacaksın deniyor.
kayınvalidenle zaten sorunların var.
peki arkadaşım sen hala neyi bekliyosun boşanmak için?
o kızı üstüne kuma getirmesini mi?
ve tüm bunlar bir yana ailesine söylesem mi acaba herkes ona yüz çevirince kendine bişey yapar mı diyosun.
o senin hayatını mahvetmiş sen hala ona bişey olmasından korkuyosun.
bırak ne hali varsa görsün herkese de söyle oğullarının ne haltlar karıştırdığını,aç davanı....
çok sinirlendim gerçekten, seni üzmeyeceğimi bilsem daha neler derdim ama neyse....
Son düzenleme: