Aldatıldım

Beğenebilsem de keşke yüz kere begensem yorumuzunu teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

ya hu ben demiyorum kadın melek. kadın yanlış yaptı. insan olarak da yanlış yaptı. ama evlilik birliği içerisinde kadının zaten sadakat gibi bir sorumluluğu yok ki. kadının eğer ahlaki ve insani değerleri zayıfsa yapar yani. neden yaptın diye hesap soramazsınız. ben bu söylemeye calisiyorum. bana ihanet eden esimdir. dünyadaki tüm kadınlara ahlak dersi mi verelim yani. böyle insanlar hem erkek hem kadın etrafta dolu yani. ihaneti doğuran 3.kişi değil, esinizdir. ben bunu söylüyorum. daha fazla güvenim ve bağım olan insanın bana yaptığı ihaneti bile çocuk var vs diye sineye cekebilecek midem varsa, kadına gidip ağalık taslamaya da gerek yok. ben sadece öfkenizi doğru yere yönlendirin diyorum. bugün ayseyi püskürtürsün yarın fatma gelir. hayatındaki adamda sorun var cünkü.

Allah askina hamgi aşk, hangi maddi sorun böyle bir durumda o adamla aynı çatı altında yaşamayı göze aldırabilir. yarın bir gün adam o benim aklımı çeldi, öyleydi böyleydi diye ikna edecek. kendisi sadece “hata” yapmis olacak ama kafın “kötü kadın” olacak. ben buna karşıyım. konudaki 3.kişi benim arkadasim olsaydı hayatımdan çıkarır, ayıplardım cünkü yanlış bir insan belli ki. ama evlilik içerisinde kadına yanlışı yapan kocasıdır. umarım anlatabilmisimdir

Sabrınıza imrendim açıkçası, böyle güzel, tane tane anlatıyorsunuz da işte...

Önce şunu söyleyim zorunluluklar dışında evini 1 ay bırakan kadın/erkek bana sorumsuz geliyor kusura bakmayın.
Kadına neden arayıp hakaretler ediyorsunuz onu anlamadım düzgünce konuşunca cevap vermedi mi?

Bence öğretelim yaa dünyadaki bütün kadınlara öğretelim.. sizi anlıyorum ama bence hepimiz bütün 3. Kadın/3.erkeklere öfkelenelm ..emin olun onlar bu açıklamalardan düşüncelerden kendilerinde suçluluk hissetmiyorlar.. ihanet çok kötü bı suç ahlaksızlık ta kötü bı suç siz daha az dersiniz bı basksi daha çok der kişiye göre değişir ama toplumsal bı suctur

Yine de hakaret edemezsiniz ki. Şunu bir doğru anlamak lazım size sadakat sözü veren 80 milyon insan değil. Sadakati kocanızdan bekleyip ona hakaret edebilirsiniz başka bir kadına/adama değil. Ha kadın sizi arayıp hakaret ederse sizde ağzınıza geleni sayın dökün.
Eşin belli ki sıkıldıkça aramış kadını artık gerçekten sohbet mi etmişler,cinsel konular mı konuşmuşlar bilemem. Ama buluşmuş olsalar bu kadar çok konuşmazlardı diye düşünüyorum

Bence siz hala esinizden çok o kadına ofkelisiniz.
Öfkenin ötesinde ne yapmayı düşünüyorsunuz? Eşinizin verdiği korkunç tepkilerle ilgili görüşleriniz neler mesela?
Bı avukatla görüşme için randevu aldım olay çok yeni sağlıklı adımlar atmam lazım o yüzden uzman birisiyle süreci ilerletmemde fayda var . Pazar günü yaşadım bu talihsiz olayı avukatla görüşmem yarın

Evli bir adamla görüştüğü, daha 7 aylık bebeği olan hemcinsini ne duruma düşürdüğü için olabilir mi?
Evli ve daha 7 aylık bebeği olan adam!, sevgilisi olan bir kadınla görüşünce hakaretten muaf tutulabilinir mi yani

yaw bacım tamam ahlaksız zaten bu kadın. ama size ne? mesela ahlaksızlık yapan başka bir ladın var diyelim onu da arayıp hesap soracak mısınız? bence söylemek istediğimi gayet net anlıyorsunuz ama anlamamış olmayı yeğliyorsunuz. hepimiz burda kadına tüü kaka yapalım okay.

siz napacaksınız esinizle? ben bunu diyorum. dısardaki kadına poz kesmek kolayınıza geliyor cünkü esinizle ipleri koparmak zor geliyor. esinize olan öfkenizi de dışarı yansıtıyorsunuz.

bebeğinizi ve psikolojinizi bu kadar düsünüyorsanız boşanın. ömrünüz boyunca zaten aldatıldığınızı unutamayacaksınız. bunu her an hatırlayarak o adamla yasayabilecekseniz de helal olsun. adam o kadar alçak ki zaten direkt sizi evladınızla tehdit etmis. siz hala boşanmal kolay değil vs diyorsunuz. e tamam siz kolay olanı secin o zaman ne diyeyim

Şaka gibisiniz hamilesiniz ve eşinizi yakalamak için kırk takla atıyorsunuz aldatılmaktan ödünüz patlıyor gelmiş aldatılan kadına diğer kadını savunuyor gibi yorumlar yapıyorsunuz.
Siz büyük konuşmayın bence aksi halde eşinizi yakalarsanız kadına susmak zorunda kalırsınız

Kadın bekar mi ? Eşinin dokumlerine baktın mı ? Konu ne olursa olsun sabah 7gece 12 evli kadın ya da erkek aranmaz ! Hemcinsi de arayamaz. Çok acil olmadıkça.

Şu sadakat sözünü veren kadın değil kocan lafından da gına geldi.
Bu lafın arkasına sığınıp istediği her ilişkiyi yapabileceğimi sanan değişik tipler türedi.
7 aylık bebeği olan kadın aldatıldığını öğrenmiş mesele diğer kadının aranmasıfa tıkanıp kalıyor. Tüm dert hir ahlak yoksununun duyduğu hakaret mi yani?
Bunu savunanlardan birinin konuları da ortada, komik gerçekten.

Konu sahibi, kocanız çocuğunuzu sizden alamaz, olay yeni olmuş, çocuğunuz küçük, kendinize gelip kurtulun bu evlilikten.

Son düzenleme:
Bu tarz konuların metrese duyar kasma konularına dönüşmesinden inanılmaz rahatsız oluyorum. Sitede her gün kayınvalidesine, görümcesine, kocasına, arkadaşına bundan daha küçük sebepler için hakaretler edenler oluyor. Kocasına erkektir yapar diyip sadece kadına hakaret edenlere ben de gıcık oluyorum ama evet evli insanlarla beraber olanlar da suçludur ve ona da saydırabilirler. Ama zaten konunun odağı bu değil. Bu tarz konularda hayıııır kadına hakaret etme diye ortaya atlamanın bir manası yok. Zaten inanılmaz zorlama bir duyar.

Vasfiyeteyzeniz beğenmedim verdim diye intikam için hemen beğenmedim vermenize gerek yok. Ama üstünüze alınmanız iyi olmuş. Sizin de yazdıklarınız saçma

Evli ve daha 7 aylık bebeği olan adam!, sevgilisi olan bir kadınla görüşünce hakaretten muaf tutulabilinir mi yani
Yahu neden tek bı taraf hatalı muamelesi görüyor ikisi de en ağır hakaretleri hakediyor. Bı kendinize gelin. Savunduğunuz insan ahlaksız. Davranışını koyun kenara mayasında bu var demek ki nasıl ki eşim o olmasa başka kadınla görüşürdü ihtimali yüksekse karaktersizliginden dolayı , o kadinda yine evli olan başka birisiyle bunu yapabilirdi. Bence bu eleştiriyi ve hakareti haketmesi için yeterli

Teşekkür ederim desteğiniz için

değil.. hukuken bile değil. bakın çirkin bir örnek. bir erkek size kafayı takmış. size yazıyor, arıyor, yolunuza çıkıyor. siz yüz vermediğiniz sürece aldatma etlemi gercekleşir mi? siz ona o fırsatı vermedikce size yaklaşabilir mi?
demek istediğim su aldatma eylemini gercekleştiren eştir. sizin esinizin istemese asla olmazdı böyle bir sey. o yüzden dışarıdaki kadını bırakın.. o zaten dışarıda. evinizin içinde, size ihanet eden adama yönelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…