- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.264
- 30
- Konu Sahibi barbekusos
Kızlar merhaba. Deşifre olmamak için ayrıntılara giremiyorum. Ama biliyorum. İtiraf da etti. Bundan 2 ay önce aldatılmışım. Bir hayat kadınıyla parayla. Yakın bir arkadaşıyla beraber bunu yapmışlar. 2 yıldır beraberiz. Aramızda cinsellik yaşanmadı. Ona güveniyordum. Bana yaptığı açıklama tamamen gözüm dönmüştü, ihtiyaçtı. Sen hayatımda olduğumdan beri ilk defa böyle bir durum oldu. Pişmanım. Askerden gelmiştim. Kendimi affettireceğim. Bunlar söyledikleri. Bu olay olduğunda yanında olan arkadaşı aradı beni. Bu benim de sana ihanetim çok üzgünüm, sizin için elimden geleni yapmaya hazırım barbekü. Çok pişman olduk. Sen olduğun için. İnan bu olayı kapatmaya çalıştık. Utandık. Affet. Bunlar da arkadaş olan insanın söyledikleri. Yüz yüze görüştük eski erkek arkadaşımla. Aynı şeyleri söyledi. Utanıyorum, yüzüne bakamıyorum. Affet desem buna bile utanıyorum. Beni affetmek için kendine zaman ver. Bana bırak her şeyi, dedi. Bitti dedim, kabul edemedim. Çok üzüldüm. Hayallerim, inancım, özgüvenim hepsi yerle bir. Çok seviyorum, hala seviyorum. 20 haziranda sadece benimle görüş barbekü son kez de olsa görüş benimle dedi. Neden o gün bilmiyorum. Bir yandan gitmek istiyorum bir yandan asla istemiyorum. Bana akıl verin. Utanarak söylüyorum ki bazı anlarda affetmeyi düşünüyorum. Etrafımdaki herkes ayrı bir akıl veriyor. Lütfen bana bir şeyler söyleyin. Siz olsanız affedebilir miydiniz? Ne yapmalıyım?
Ayrıca hastalık kapmıştır diye korktum. O olaydan sonra beni öptüğü de oldu, aynı tabaktan yemek yediğimiz de oldu. Bir hastalık kaptıysa bana da bulaşır diye korktum. Ama cinsellik olmadan bulaşmazmış okuduğum kadarıyla. Test yaptırmasını söyledim. Korundum ama sen korkma diye yaptırırım dedi. Yaptırdı çok şükür şu an için kötü bir sonuç yok. Ama 6 ay sonra net sonuç alınıyormuş. Ona da zarar gelsin istemiyorum. Çok üzgünüm gerçekten. Ailesiyle bu durumu paylaştı. Ablası beni arıyor, sana affet ya da affetme diyemem barbekü hepimiz çok üzgünüz özellikle annem çok üzgün dedi. X de çok üzgün, ama kimse sana affet ya da affetme diye baskı yapamaz, otur herşeyi düşün, ben yanındayım ne karar verirsen ver sen benim hep dostum olarak kalacaksın dedi.
Ayrıca hastalık kapmıştır diye korktum. O olaydan sonra beni öptüğü de oldu, aynı tabaktan yemek yediğimiz de oldu. Bir hastalık kaptıysa bana da bulaşır diye korktum. Ama cinsellik olmadan bulaşmazmış okuduğum kadarıyla. Test yaptırmasını söyledim. Korundum ama sen korkma diye yaptırırım dedi. Yaptırdı çok şükür şu an için kötü bir sonuç yok. Ama 6 ay sonra net sonuç alınıyormuş. Ona da zarar gelsin istemiyorum. Çok üzgünüm gerçekten. Ailesiyle bu durumu paylaştı. Ablası beni arıyor, sana affet ya da affetme diyemem barbekü hepimiz çok üzgünüz özellikle annem çok üzgün dedi. X de çok üzgün, ama kimse sana affet ya da affetme diye baskı yapamaz, otur herşeyi düşün, ben yanındayım ne karar verirsen ver sen benim hep dostum olarak kalacaksın dedi.