- 15 Kasım 2017
- 616
- 626
- 33
Bende aldatıldım fakat ben suçu kadında aramadım. Ben eşimi suçladım çünkü evli barklı adamın ne işi olur başka bir kadınla.ben ikisinin yazışmalarını filan okudum bütün suç benim eşimdeydi zaten adam bol keseden sallamış kıza. Kızda inanmış bunun her dediğine.neyse hesap sordum önce inkar etti yalan dedi sonra itiraf etti. Kavga tartışmaya hiç girmedim direk eşyalarımı toplayıp çıktım evden ardından bir boşanma davası ve bitti. Cocugumuz yoktu ki olsaydıda benim fikrim değişmezdi gene de boşanırdım. Diyeceğim şu ki sen nasıl oluyorda hala o adamla aynı havayı soluyosun.ben bir gün bile katlanamadım. Yani bazen aklım almıyor bu tür olayları. Hele ki adam kalkıp o bayanla neler yaşadığını anlatıyo ve sen de bunu bile bile o adamla aynı evde aynı odada aynı yatakta olman asıl bu mide bulandırıcı bence.merhaba kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum ama anlatmazsam çatlayacak gibi hissediyorum ! Eşim beni kendinden 15-20 yaş büyük anası tipli koca memeli bir kadınla aldattı ! Bodur şişko memeleri göbek deliğinde çirkin bir kadın ! Bu arada ben de eşimde 30 yaşındayız ! Merak edenlere gayet alımlı doğal ve bakımlı bir kadınım ama yetmiyormuş ! Kadının dostu( oda karıdan 20 yaş küçük ) bunların yazışma fotolarını attı ordan öğrendim ! Evet cinsel birliktelik olmuş ! 1 kere yüzeysel bir kere de soyunmuş zaten soyununca yapmak zorunda kalmış ama midesi bulana bulana ! Dediği öyle yani en azından ! Bizim aramız hiç ii değildi ben sürekli çalışıp çocuğumla ilgilenipdum onun ailesinden kaynaklı çok kavgalarımız vardı ondan nefret ettiğimi fln sölüodum ! Psikolojim bozuktu çok az birliktelik yaşamak istiodum o isteyince itiodum birsürü şey daha ! O ben ezilmiş sevilmeyen nefret edilen bir adamdım önüme çıkan bana değer verdiğini söyleyen ilk kadına aldandım dedi ! Sonuç çok uzattım kusura bakmayın iice anlayında bana fikir verin die yazıorum . Sonuç tövbeler ağlamalar yalvarmalar hediyeler türlü türlü hareketler çocuğumun psikolojisi bozuldu die döndüm eve ama bilemeiyorum içimde bir şey beni kemiriyor ! Seven adam seven insan yapamazdı die sizde deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşın lütfen . 10 senedir ilk defa yaşıoum bu arada 10 yıllık evliyim