Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı Erkeklerin kendinden büyük kadınlara cinsel zaafı vardır fantezi gibi yani onlar daha tecrübeli gibi gelir daha çekici eşinin söyledikleri yalan midesi bulana bulanaymış çok zor bi durum ama affedersen önünü açmış olursun gene yapar gibi çok güveniyorsan affet ama eşinin konuşmalarından biraz oyuncu olduğu bellimerhaba kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum ama anlatmazsam çatlayacak gibi hissediyorum ! Eşim beni kendinden 15-20 yaş büyük anası tipli koca memeli bir kadınla aldattı ! Bodur şişko memeleri göbek deliğinde çirkin bir kadın ! Bu arada ben de eşimde 30 yaşındayız ! Merak edenlere gayet alımlı doğal ve bakımlı bir kadınım ama yetmiyormuş ! Kadının dostu( oda karıdan 20 yaş küçük ) bunların yazışma fotolarını attı ordan öğrendim ! Evet cinsel birliktelik olmuş ! 1 kere yüzeysel bir kere de soyunmuş zaten soyununca yapmak zorunda kalmış ama midesi bulana bulana ! Dediği öyle yani en azından ! Bizim aramız hiç ii değildi ben sürekli çalışıp çocuğumla ilgilenipdum onun ailesinden kaynaklı çok kavgalarımız vardı ondan nefret ettiğimi fln sölüodum ! Psikolojim bozuktu çok az birliktelik yaşamak istiodum o isteyince itiodum birsürü şey daha ! O ben ezilmiş sevilmeyen nefret edilen bir adamdım önüme çıkan bana değer verdiğini söyleyen ilk kadına aldandım dedi ! Sonuç çok uzattım kusura bakmayın iice anlayında bana fikir verin die yazıorum . Sonuç tövbeler ağlamalar yalvarmalar hediyeler türlü türlü hareketler çocuğumun psikolojisi bozuldu die döndüm eve ama bilemeiyorum içimde bir şey beni kemiriyor ! Seven adam seven insan yapamazdı die sizde deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşın lütfen . 10 senedir ilk defa yaşıoum bu arada 10 yıllık evliyim
merhaba kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum ama anlatmazsam çatlayacak gibi hissediyorum ! Eşim beni kendinden 15-20 yaş büyük anası tipli koca memeli bir kadınla aldattı ! Bodur şişko memeleri göbek deliğinde çirkin bir kadın ! Bu arada ben de eşimde 30 yaşındayız ! Merak edenlere gayet alımlı doğal ve bakımlı bir kadınım ama yetmiyormuş ! Kadının dostu( oda karıdan 20 yaş küçük ) bunların yazışma fotolarını attı ordan öğrendim ! Evet cinsel birliktelik olmuş ! 1 kere yüzeysel bir kere de soyunmuş zaten soyununca yapmak zorunda kalmış ama midesi bulana bulana ! Dediği öyle yani en azından ! Bizim aramız hiç ii değildi ben sürekli çalışıp çocuğumla ilgilenipdum onun ailesinden kaynaklı çok kavgalarımız vardı ondan nefret ettiğimi fln sölüodum ! Psikolojim bozuktu çok az birliktelik yaşamak istiodum o isteyince itiodum birsürü şey daha ! O ben ezilmiş sevilmeyen nefret edilen bir adamdım önüme çıkan bana değer verdiğini söyleyen ilk kadına aldandım dedi ! Sonuç çok uzattım kusura bakmayın iice anlayında bana fikir verin die yazıorum . Sonuç tövbeler ağlamalar yalvarmalar hediyeler türlü türlü hareketler çocuğumun psikolojisi bozuldu die döndüm eve ama bilemeiyorum içimde bir şey beni kemiriyor ! Seven adam seven insan yapamazdı die sizde deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşın lütfen . 10 senedir ilk defa yaşıoum bu arada 10 yıllık evliyim
Sen çok uzun zamandır istemiyorsan biraz suçu kendinde ara affet derim ama azsa sıkıntı bi de 10 yıl olmuş heyecan aramıştıruzun zamandır kocanı istemiyorsan
Eşini böyle hor görüp,ite kaka yaşam sunman normal mi.Sen de de çok hatalar var.merhaba kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum ama anlatmazsam çatlayacak gibi hissediyorum ! Eşim beni kendinden 15-20 yaş büyük anası tipli koca memeli bir kadınla aldattı ! Bodur şişko memeleri göbek deliğinde çirkin bir kadın ! Bu arada ben de eşimde 30 yaşındayız ! Merak edenlere gayet alımlı doğal ve bakımlı bir kadınım ama yetmiyormuş ! Kadının dostu( oda karıdan 20 yaş küçük ) bunların yazışma fotolarını attı ordan öğrendim ! Evet cinsel birliktelik olmuş ! 1 kere yüzeysel bir kere de soyunmuş zaten soyununca yapmak zorunda kalmış ama midesi bulana bulana ! Dediği öyle yani en azından ! Bizim aramız hiç ii değildi ben sürekli çalışıp çocuğumla ilgilenipdum onun ailesinden kaynaklı çok kavgalarımız vardı ondan nefret ettiğimi fln sölüodum ! Psikolojim bozuktu çok az birliktelik yaşamak istiodum o isteyince itiodum birsürü şey daha ! O ben ezilmiş sevilmeyen nefret edilen bir adamdım önüme çıkan bana değer verdiğini söyleyen ilk kadına aldandım dedi ! Sonuç çok uzattım kusura bakmayın iice anlayında bana fikir verin die yazıorum . Sonuç tövbeler ağlamalar yalvarmalar hediyeler türlü türlü hareketler çocuğumun psikolojisi bozuldu die döndüm eve ama bilemeiyorum içimde bir şey beni kemiriyor ! Seven adam seven insan yapamazdı die sizde deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşın lütfen . 10 senedir ilk defa yaşıoum bu arada 10 yıllık evliyim
Durum ensestliğe girmez. Girse girse (20 yaş büyük, iğrenerek yapma) olay kocişinizin jigololuğuna girer.Ben her detayını anlattırdım napabilirdim anlam veremiyorum konduramıyorum inanamıyorum zaten suç onda ama ben olayın ensestliğini anlatmak için yazdım onları
ensestliğin anlamı ne biliyor musunBen her detayını anlattırdım napabilirdim anlam veremiyorum konduramıyorum inanamıyorum zaten suç onda ama ben olayın ensestliğini anlatmak için yazdım onları
Yazılan konuya inanmamakla birlikte konu sahibinin üslubuna bakarak tam bir cahil olduğuna kanaat getirdim.Konu gerçekse hanımefendi midesi bulana bulana aldatabilen kocasını affet diyelim diye açmış konuyu. Kusura bakma şu an psikolojin şu : ben aşırı güzelim eşim beni çirkin ve yaşlı biriyle aldatmış, eee, amaaa ben şimdi çok güzelim ya aslında beni aşırı seviyo o kadın çirkin ne de olsa affedeyim mi ben bunu