- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.818
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yiyorum birde benim tarafımdan düşün nasıl bir çıkmazKafayi yemek uzereyim
hanimefendicigim? Eve donmussun zaten ne diyelim ki senin icin? Ne yorum bekliyorsun
Niye namussuzluğu ben mi yapmışım kocamdan çok güzel olduğum haldeMidesi bulana bulana yaptı ne demek ya
Sanki kadın tecavüz etti kocana
O değilde bakım yetmiyormuş sadece bak
Sen şu yerin dibine soktuğun kadından daha aşşağıda bir durımdasın şuan bence
Koca memeli bilmem ne
Ağza bak
Yapar mı yine niye öyle dedinHala görüşüyolardır neden barıştın inandın yine yapacak midesiz
Anlayamadım ne demek istedin kocamla o mu onursuzAnası kilikli,göğüsleri göbek deliginde bir kadın,öteki tarafta gayet hos,alımlı bir kadın. Benim nazarimda ikiside onursuzdur.
İyide konudaki tek suçlu kadın değil hatta bizzat eşinNiye namussuzluğu ben mi yapmışım kocamdan çok güzel olduğum halde
Tabiki yine yapar şuan görüşmedikleri ne belli?Yapar mı yine niye öyle dedin
Ben her detayını anlattırdım napabilirdim anlam veremiyorum konduramıyorum inanamıyorum zaten suç onda ama ben olayın ensestliğini anlatmak için yazdım onlarıİyide konudaki tek suçlu kadın değil hatta bizzat eşin
Sen eşinden mükellefsin
İlk hesap soracağın insan eşin olmalıydı
Ve ayrıca nasıl bir kocan var ki bu kadar iğrenç detaylar vererek anlattı bunu
Tam bir fiyasko
O zmn size bir şok daha iice inanmayın eşim 5 vakit namazında kabeye yüz sürmüş biri ne diim ben saba daha
Arkadaşın bozulduğu aldatmasından ziyade onu çirkin yaşlı bir kadınla aldatmış olması belli ki .Tabiki yine yapar şuan görüşmedikleri ne belli?
Veya başka bi kadınla aldatmadığı
Onu da anlamak lazım aldatılmış dehşet bi olay.Arkadaşın bozulduğu aldatmasından ziyade onu çirkin yaşlı bir kadınla aldatmış olması belli ki .
Hayır çirkin olunca içimi soğuyor anlamadım
İşte sorun burada başlıyorBen her detayını anlattırdım napabilirdim anlam veremiyorum konduramıyorum inanamıyorum zaten suç onda ama ben olayın ensestliğini anlatmak için yazdım onları
Saol vallaha Allah razı olsun anlayan çıktıOnu da anlamak lazım aldatılmış dehşet bi olay.
Aldatmış eşiOnu da anlamak lazım aldatılmış dehşet bi olay.
Amin senden de olsun aldatılan bi insan herkese her şeye söver onlar aldatırken utanmamış da sen sövmeye mi utanacan gebersinlerSaol vallaha Allah razı olsun anlayan çıktı