Bir kadin bir adama durduk yere musallat olabilir, ayni sekilde bir erkekte bir kadina musallat olabilir, bunlar yasanmayacak absurdlukler değil.
Ama sizin durumunuz baska o eve gidilip yemek yediyse bitmistir, eve girdikten sonraki hersey daima muallakta kalir.
Bir hikaye vardir kisaca ozet gecmek istiyorum.
Istanbul'da bir zamanlar capkin mi çapkın bir balikci varmis, takasina bindigi her kadini ayartir karsiya gecene kadar o kadinla istedigi herseyi yaparmış. Gunlerden bir gun kendisine cok guvenen bir kadin ben o takaya binerim, kiz oglan kiz inerim diye iddiaya girmis arkadaslariyla, arkadaslari yapma etme cok çapkın yapacagindan geri durmaz demisler. Neyse kadin takaya binmis, balikciyla konusmaya baslamis, takana binen kimse capkinligindan yakayi kurtaramiyormus oyle mi diye sormus balikciya, ben sana uymayacagim demis. Balikciyla sohbet ede ede karsiya gecmisler, kadin hakikaten bindigi gibi inmis.
Kadin inerken balikciya, bak sana demedim mi ben sana uymam diye, capkinligin bana sokmedi demis, balikci da demis ki evet bacim sen bana uymadin helal olsun ama binmesen de bindi derler.
Gulmusler ama o kadin da balikcinin listesine +1 olarak yazilmis, cunku artik bir kere mimlendin mi yapmasan da yapti derler, guven vermezsin etrafa.
Sizinki de bu kadinin hesap, artik o eve girdikten sonra hersey muallak...