- 22 Ocak 2020
- 47
- 33
- 30
Aşkımlı mesajlaşacak kadar samimi olduysalar 'hiç buluşmamışlar' 1 inanmıyorsunuzdur herhalde? Siz hamileyken kocanız başka bir kadına aşkım diyebilmesi bile aşırı mide bulandırıcı bir durum.kızlar kısa bir şekilde anlatmaya çalışıcam. 4 yıllık evliyim severek evlendik 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve 3 hafta sonra kızım doğacak hamileyim. Hayatımda bütün sırlarımı paylaştığım gözüm kapalı güvenebileceğim tek bir arkadaşım vardı ve ben bu kızın kocamla konuştuğunu öğrendim. öğrendiğim an ölmek istedim inanamadım. Bu kız benim evime giren çıkan yemeğimi yiyen sırlarımı paylaştığım kocamın yanında güvenle bırakabildiğim bir kızdı ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. öğrendiğim gün kocam yüzüme bakamadı karşımda çok ağladı yeminler etti sadece konuştum senden başka kimseye elimi bile bile sürmedim sadece mesajla konuştum buluşmadım bile dedi çocuklarının üzerine yemin verdi bir daha asla böyle birşey olmayacağına beni evimizi çocuklarımızı ailemizi korumak mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapacağına çocukları üzerine yemin verdi beni çok sevdiğini sadece kafasını dağıtmak için bunaldışı için konuştuğunu asla ileri gitmediğini söyledi. o kızlada konuştum aynı şeyleri söyledi asla buluşmadıklarına ailesi üzerine yemin etti sadece mesajlaştık dedi. normal herzamanki gibi konuşuyoduk konu nasıl buralara geldi bilmiyorum yüzüne bakmaya yüzüm yok konuşurken utanıyorum seni bu hale nasıl getirdim kendimi bu duruma nasıl düşürdüm bilmiyorum ama yemin ederim sadece mesajlaştık ve asla buluşmadık dedi. O kız benim gözümde o. dan başka bişey değil artık çünkü kocam ondan bişey görmeseydi asla ona yakınlaşmazdı. eşimle aynı iş yerinde çalışıyorlar ve ordaki arkadaşlarımdan duyduklarımda bunu doğruluyor sürekli bi yakınında durmalar dokunmaya çalışmalar kur yapmalar felan herkes böyle anlatıyor. Kocama inanmak güvenmek istiyorum çünkü onu hala seviyorum bunu nasıl unutabilirim bilmiyorum ama boşanmak şu an yapabikeceğim birşey değil bana lütfen yol gösterin kocama inanmak güvenmek istiyorum. Şu an okadar üzerime titriyoki her gittiği yerden konum atıyo sürekli görüntülü arıyo mesajlar ilgiler kendini affettirmeye güvendirmeye çalılıyor. benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Kadinin dusmani kadin.Dediginiz gibi o kiz bir o.....Esinizde tamamen masum degil gönlu olmasa yapamazdi.Affederseniz bir ömur surekli suphe icinde olacaksiniz.Affetmesseniz sevdiginiz adamdan olup yuvanizi yikacaksiniz amaa surekli icinizi kemiren bir durum olmayacak..Biz ne dersek diyelim onunla bu hayati paylasacak yasayacak sizsiniz Allah kolaylik versinkızlar kısa bir şekilde anlatmaya çalışıcam. 4 yıllık evliyim severek evlendik 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve 3 hafta sonra kızım doğacak hamileyim. Hayatımda bütün sırlarımı paylaştığım gözüm kapalı güvenebileceğim tek bir arkadaşım vardı ve ben bu kızın kocamla konuştuğunu öğrendim. öğrendiğim an ölmek istedim inanamadım. Bu kız benim evime giren çıkan yemeğimi yiyen sırlarımı paylaştığım kocamın yanında güvenle bırakabildiğim bir kızdı ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. öğrendiğim gün kocam yüzüme bakamadı karşımda çok ağladı yeminler etti sadece konuştum senden başka kimseye elimi bile bile sürmedim sadece mesajla konuştum buluşmadım bile dedi çocuklarının üzerine yemin verdi bir daha asla böyle birşey olmayacağına beni evimizi çocuklarımızı ailemizi korumak mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapacağına çocukları üzerine yemin verdi beni çok sevdiğini sadece kafasını dağıtmak için bunaldışı için konuştuğunu asla ileri gitmediğini söyledi. o kızlada konuştum aynı şeyleri söyledi asla buluşmadıklarına ailesi üzerine yemin etti sadece mesajlaştık dedi. normal herzamanki gibi konuşuyoduk konu nasıl buralara geldi bilmiyorum yüzüne bakmaya yüzüm yok konuşurken utanıyorum seni bu hale nasıl getirdim kendimi bu duruma nasıl düşürdüm bilmiyorum ama yemin ederim sadece mesajlaştık ve asla buluşmadık dedi. O kız benim gözümde o. dan başka bişey değil artık çünkü kocam ondan bişey görmeseydi asla ona yakınlaşmazdı. eşimle aynı iş yerinde çalışıyorlar ve ordaki arkadaşlarımdan duyduklarımda bunu doğruluyor sürekli bi yakınında durmalar dokunmaya çalışmalar kur yapmalar felan herkes böyle anlatıyor. Kocama inanmak güvenmek istiyorum çünkü onu hala seviyorum bunu nasıl unutabilirim bilmiyorum ama boşanmak şu an yapabikeceğim birşey değil bana lütfen yol gösterin kocama inanmak güvenmek istiyorum. Şu an okadar üzerime titriyoki her gittiği yerden konum atıyo sürekli görüntülü arıyo mesajlar ilgiler kendini affettirmeye güvendirmeye çalılıyor. benim yerimde olsanız ne yapardınız?
ha kocana. melek o melek. kemalim yapmaz modukızlar kısa bir şekilde anlatmaya çalışıcam. 4 yıllık evliyim severek evlendik 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve 3 hafta sonra kızım doğacak hamileyim. Hayatımda bütün sırlarımı paylaştığım gözüm kapalı güvenebileceğim tek bir arkadaşım vardı ve ben bu kızın kocamla konuştuğunu öğrendim. öğrendiğim an ölmek istedim inanamadım. Bu kız benim evime giren çıkan yemeğimi yiyen sırlarımı paylaştığım kocamın yanında güvenle bırakabildiğim bir kızdı ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. öğrendiğim gün kocam yüzüme bakamadı karşımda çok ağladı yeminler etti sadece konuştum senden başka kimseye elimi bile bile sürmedim sadece mesajla konuştum buluşmadım bile dedi çocuklarının üzerine yemin verdi bir daha asla böyle birşey olmayacağına beni evimizi çocuklarımızı ailemizi korumak mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapacağına çocukları üzerine yemin verdi beni çok sevdiğini sadece kafasını dağıtmak için bunaldışı için konuştuğunu asla ileri gitmediğini söyledi. o kızlada konuştum aynı şeyleri söyledi asla buluşmadıklarına ailesi üzerine yemin etti sadece mesajlaştık dedi. normal herzamanki gibi konuşuyoduk konu nasıl buralara geldi bilmiyorum yüzüne bakmaya yüzüm yok konuşurken utanıyorum seni bu hale nasıl getirdim kendimi bu duruma nasıl düşürdüm bilmiyorum ama yemin ederim sadece mesajlaştık ve asla buluşmadık dedi. O kız benim gözümde o. dan başka bişey değil artık çünkü kocam ondan bişey görmeseydi asla ona yakınlaşmazdı. eşimle aynı iş yerinde çalışıyorlar ve ordaki arkadaşlarımdan duyduklarımda bunu doğruluyor sürekli bi yakınında durmalar dokunmaya çalışmalar kur yapmalar felan herkes böyle anlatıyor. Kocama inanmak güvenmek istiyorum çünkü onu hala seviyorum bunu nasıl unutabilirim bilmiyorum ama boşanmak şu an yapabikeceğim birşey değil bana lütfen yol gösterin kocama inanmak güvenmek istiyorum. Şu an okadar üzerime titriyoki her gittiği yerden konum atıyo sürekli görüntülü arıyo mesajlar ilgiler kendini affettirmeye güvendirmeye çalılıyor. benim yerimde olsanız ne yapardınız?
boşanırdım. net. çok üzücü geçmiş olsun, bir insan bir şeyi 1 kere yapması yeterli kesin arkası geliyor tecrübeyle sabit.kızlar kısa bir şekilde anlatmaya çalışıcam. 4 yıllık evliyim severek evlendik 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve 3 hafta sonra kızım doğacak hamileyim. Hayatımda bütün sırlarımı paylaştığım gözüm kapalı güvenebileceğim tek bir arkadaşım vardı ve ben bu kızın kocamla konuştuğunu öğrendim. öğrendiğim an ölmek istedim inanamadım. Bu kız benim evime giren çıkan yemeğimi yiyen sırlarımı paylaştığım kocamın yanında güvenle bırakabildiğim bir kızdı ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. öğrendiğim gün kocam yüzüme bakamadı karşımda çok ağladı yeminler etti sadece konuştum senden başka kimseye elimi bile bile sürmedim sadece mesajla konuştum buluşmadım bile dedi çocuklarının üzerine yemin verdi bir daha asla böyle birşey olmayacağına beni evimizi çocuklarımızı ailemizi korumak mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapacağına çocukları üzerine yemin verdi beni çok sevdiğini sadece kafasını dağıtmak için bunaldışı için konuştuğunu asla ileri gitmediğini söyledi. o kızlada konuştum aynı şeyleri söyledi asla buluşmadıklarına ailesi üzerine yemin etti sadece mesajlaştık dedi. normal herzamanki gibi konuşuyoduk konu nasıl buralara geldi bilmiyorum yüzüne bakmaya yüzüm yok konuşurken utanıyorum seni bu hale nasıl getirdim kendimi bu duruma nasıl düşürdüm bilmiyorum ama yemin ederim sadece mesajlaştık ve asla buluşmadık dedi. O kız benim gözümde o. dan başka bişey değil artık çünkü kocam ondan bişey görmeseydi asla ona yakınlaşmazdı. eşimle aynı iş yerinde çalışıyorlar ve ordaki arkadaşlarımdan duyduklarımda bunu doğruluyor sürekli bi yakınında durmalar dokunmaya çalışmalar kur yapmalar felan herkes böyle anlatıyor. Kocama inanmak güvenmek istiyorum çünkü onu hala seviyorum bunu nasıl unutabilirim bilmiyorum ama boşanmak şu an yapabikeceğim birşey değil bana lütfen yol gösterin kocama inanmak güvenmek istiyorum. Şu an okadar üzerime titriyoki her gittiği yerden konum atıyo sürekli görüntülü arıyo mesajlar ilgiler kendini affettirmeye güvendirmeye çalılıyor. benim yerimde olsanız ne yapardınız?
İçinde bulunduğunuz hormonlar ve hamilelik siZi eşinizi affetmeniz gerektiğine inandırıyor ama inanın kadın affetmiyor hele ki hiç unutmuyor . Siz yapılanları hiç unutmayacak , eşinizi affetmeyecek ve eskisi gibi olmayacaksınız. Kocanız bundn sonra böyle bir şey yapmasa bile yaptığını düşüneceksiniz . Bu durumda eğer boşanmam ve çocuklarım var diyorsanız çocuklarınıza odaklanın . İlahi adalet bir gün eline yüzüne bulaştırır hak ettiği ezayı görür diye dua edin . Sağlıcakla kalınkızlar kısa bir şekilde anlatmaya çalışıcam. 4 yıllık evliyim severek evlendik 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve 3 hafta sonra kızım doğacak hamileyim. Hayatımda bütün sırlarımı paylaştığım gözüm kapalı güvenebileceğim tek bir arkadaşım vardı ve ben bu kızın kocamla konuştuğunu öğrendim. öğrendiğim an ölmek istedim inanamadım. Bu kız benim evime giren çıkan yemeğimi yiyen sırlarımı paylaştığım kocamın yanında güvenle bırakabildiğim bir kızdı ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. öğrendiğim gün kocam yüzüme bakamadı karşımda çok ağladı yeminler etti sadece konuştum senden başka kimseye elimi bile bile sürmedim sadece mesajla konuştum buluşmadım bile dedi çocuklarının üzerine yemin verdi bir daha asla böyle birşey olmayacağına beni evimizi çocuklarımızı ailemizi korumak mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapacağına çocukları üzerine yemin verdi beni çok sevdiğini sadece kafasını dağıtmak için bunaldışı için konuştuğunu asla ileri gitmediğini söyledi. o kızlada konuştum aynı şeyleri söyledi asla buluşmadıklarına ailesi üzerine yemin etti sadece mesajlaştık dedi. normal herzamanki gibi konuşuyoduk konu nasıl buralara geldi bilmiyorum yüzüne bakmaya yüzüm yok konuşurken utanıyorum seni bu hale nasıl getirdim kendimi bu duruma nasıl düşürdüm bilmiyorum ama yemin ederim sadece mesajlaştık ve asla buluşmadık dedi. O kız benim gözümde o. dan başka bişey değil artık çünkü kocam ondan bişey görmeseydi asla ona yakınlaşmazdı. eşimle aynı iş yerinde çalışıyorlar ve ordaki arkadaşlarımdan duyduklarımda bunu doğruluyor sürekli bi yakınında durmalar dokunmaya çalışmalar kur yapmalar felan herkes böyle anlatıyor. Kocama inanmak güvenmek istiyorum çünkü onu hala seviyorum bunu nasıl unutabilirim bilmiyorum ama boşanmak şu an yapabikeceğim birşey değil bana lütfen yol gösterin kocama inanmak güvenmek istiyorum. Şu an okadar üzerime titriyoki her gittiği yerden konum atıyo sürekli görüntülü arıyo mesajlar ilgiler kendini affettirmeye güvendirmeye çalılıyor. benim yerimde olsanız ne yapardınız?