Aldatıldım yardım edin..

çok haklısın düşünmedimmi sanıyorsun düşündüm ama 2 çocukla üstelik biri yeni doğacak diğeride hala bebek sayılır nereye giderim. gidebileceğim bir ailem yok çocuklarımı emanet edip vırakacağım kimsem yok çalışamam çocuklarım bukadar ufakken nasıl bakarım bu çocuklara eve üstelik tek başıma. lütfen yargılamadan önce empati kurun. affettim demedim zaman verdim şimdilik

umarım yaşadığımı yaşamak zorunda kalmazsın ama dünya hali ya bu eğer yaşarsan o gün aklına bu yazdığın gelsin.
Allah yardımcınız olsun.Siz yakalamasaydiniz onlar devam edeceklerdi bunu unutmayın.Birde iki ay sadece yazıstiklarini sanmıyorum.Aralarinda illaki fiziksel bir temas geçmiştir.Caninizi acıtmak için söylemiyorum sadece sizi daha fazla kandirmalarina gönlüm razı gelmediği için yazıyorum.Lutfen boşanmayacaksaniz bile hemen inanmayın süründürün o adamı.Bir süre ailenize gidin,bosanacaginiza inandirin,çok sinirlendim

Çok zor bir durum yasamadan kimse bilmez ama mide bulandırıyor cidden telefona tüm takip Uygulamalarını indir bence hemen

Kadın o... oluyor da, evli çocuklu kocanız ne oluyor?
Kusura bakmayın da o sövdüğünüz küfrün önde gideni!!!
Ha kadın yakınlaştı kuyruk salladı, tabi sizin kocanızın içinde hiç yoktu ama kandı masum kedicik, kadın yapmasaydı yapmazdı.
Yahu bunu paralı, mesleği haline getirmiş insanlar var, onlarla karşılaşırsa?
Paraya ihtiyacı vardı, yardım amaçlı mı görüştüm diyecek???

Affedin affetmeyin beni bağlamaz da, kocanızın ne olduğunu kabullenip öyle yola devam edin.
Kemalim yapmaz tripleri baydı artık.

Yaşadığınız çok büyük bir yıkım, ya gemileri yakıp eşinizi tamamen hayatınızdan çıkarıp ayrılmalısınız ya da unutup eşinizi affedip hayatınıza devam etmelisiniz. Başka bir seçenek yok, eğer unutamam diyorsanız her gün kendinizi yiyip bitirmek dışında bir şey yapmayacağınız için ayrılmanız daha doğru olur. Bir defa yapan bir daha yapar klişesine girmeyeceğim, insanlar hatalardan ders alıp bir daha yapmayadabilir. Bu söylediğim eşinizin yaptığını savunur nitelikte değil asla, yaptığı yenilir yutulur bir şey değil. Ama bir yuva, hele ki çocuklar da varsa hemen dağıtılıp yakılıp yıkılamıyor sizi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.

umarım yaşadığımı yaşamak zorunda kalmazsın ama dünya hali ya bu eğer yaşarsan o gün aklına bu yazdığın gelsin.
Niye hemen bedduaya baglıyorsun? Eşine inanıyorsun yüzyüze görüşmemişler diyorsun.cevredekiler öyle söylüyor diyede düşünüyorsun.eşinin artılarını arıyosunda kızın artısını niye görmüyorsun.senin için baska erkekle buluştu dese napcaktın.suan senin peşinde çırpınan eşin olacakmıydı yanında? Hamile hamile ortada kalacaktın.ne kadar basit insanlara hemen sende yaşarsan görürsün demeler vs vs.yasadıgın az buz birşey degil.evime sık sık gelen arkadasım diyorsun.zaten sürekli görüşüyorlarmış dışarda nşye buluşsunlar.iş yerleride aynı.eee? Geriye bir mesaj kalıyor di mi? Onuda yapmışlar zaten.sen eşimi affetmek istiyorum içimi rahatladın demeye gelmişsin ama bir hatayı yapan kişi bir daha yapar.yapmamasını istiyorum diyorsanda eger gidersin babanın evine.kapında köpek olur yatar.bu belki aylarca bile sürer.dönüyosan öyle dönersin.senin suan o evde hala durmam mecburiyetten baska bişey degil.sende bunu söylüyosun zaten eşinde eşek gibi biliyo artık kendisine mecbur oldugunu.bir daha bu hatayı yaparken korkacagını hiç sanmıyorum buna emin ol.

inanmadım sadece mesajlaştıklarına sadece inanmak istiyorum kurcalamak istemiyorum çünkü doğum yapıcam ve bakmam gereken iki çocuğum var eşeledikçe kendimi üzmekten başka bişey yapmıyoru. ve yanına gidebileceğim bir ailem yok malesef

beddua etmedim inşallah başına gelmez dedim. eğer gidebileceğim bir kapı olsaydı zaten durmazdım burda.

Askımlı mesajlaşacak kadar yakinlasmıslar ama hiç görüşmemişler öyle mi? Buna inanmayın en azından.

Hamilelik , küçük çocuk bosanmak kolay olmayabilir şartlarınız geregi bu konuda sizi yargılayamam ama eşinizin öyle gittiği yerleri haber verip, görüntülü aramasıyla hallolacak birşey değil yaşadığınız.

Kadın ne olursa olsun eşiniz adam olsaydı sizi aldatmazdı. Hamile eşini, en yakın arkadaşıyla aldatan adam yazılacak çok şey varda neyse.

O zaman lütfen affetmeyin eşinizi hemen,tavrınizi koyun,yanınıza yaklastirmayin.muhatap olmayın.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin.

okadar çok söylenecek şey varki benim içimde yaşadığımı benden başkası anlaması mümkğn değil inşallah Allah kimseye yaşatmasın okadar çok isterdimki şu an gidicek bir kapım olmasını

İndirse nolcak iyi misin içinde olan her şekilde yapar o.. demire bağlamışlar demirle oynaşmış

Öyle tabi ki ama maksat artık güvenmediğini affetmediğini bilsin sözüne inancının kalmadığını bilsin zaten önceki yorumumda dedim doğumuna odaklan kocana da şimdilik bir şey yapmayacak doğumdan sonra karar verecem de yaZmıştım kimseye boşan boşanma diyemem

O zaman lütfen affetmeyin eşinizi hemen,tavrınizi koyun,yanınıza yaklastirmayin.muhatap olmayın.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin.
amin. aynı evin içinde yaşıyorum onunla tabikide affetmek kolay değil asla bunun tavizini vermicem ona. ben kendisinede söyledim şu an bu evde kalmamın tek sebebi çocuklarım dedim

Tamam Sizde sakin olun önce çok üzüldüm halinize gerçekten,bilmiyorum nasıl yaşarsınız edersiniz bilmem....rabbim yar ve yardımcınız olsun

şunu söylerken yazdıklarımı dikkatli okuyun ben kocamın şerefsizliğini zaten kabul ettim onu affettiğimide söylemedim sadece affetmek istediğimi söyledim sütten çıkmış ak kaşık değil bu adam ama benim gidicek kapım yok 2 çocukla ya sokakta kalıcam yada affetmeye çalışıcam. Allahım kimseye yaşatmasın bunu

beddua etmedim inşallah başına gelmez dedim. eğer gidebileceğim bir kapı olsaydı zaten durmazdım burda.
Ya sorun kapı degilki.sorun süründürmemen.hiç mi yok komşu akraba kuzen vs? Bir yere git kapat telefonu al cocukları.bir ders ver gözünü seveyim.Sen önceligim cocuklar diyorsun belki adamında önceligi suan cocuklar.içini bilemezsin.Belki cocuklar büyüyünce terkedecek bu sefer baskasıyla?asla kıymetin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…