Aldatıldım yardım edin..

evet haklısın bunuda farkındayım. Gerçekten gidsbilecsğim hiç bir yer yok

evet bunların hepsini biliyo farkında şu an sadeve çocuklarımı düşünüyorum

Sütten çıkma ak kaşık elbette değil.
Gidecek yerinizin olmaması konunuz ile oldukça alakasız çünkü siz affetmek istiyorsunuz ama bir yandan kadına küfrederken eşiniz için eminim kadım ona yanaştı yoksa yapmazdı diye kendinizce aklıyorsunuz.

Bunu yapmayın, affetmek istiyorsanız affedersiniz ama gerçeği görmezden gelerek, kocanızı masumlaştırarak değil bunun yolu.
Kocam uçkuruna bizi hiç etti ama ben yuvamı yıkmak istemiyorum, bir daha yapmayacağıma güveniyorum, bu ders ona yeter diyerek olur.

kocamın ne yaptığını nasıl karaktere sahip olduğunu farkındayım üstelik artık çocuklar için bu evde durduğumu biliyor

kocamın ne yaptığını nasıl karaktere sahip olduğunu farkındayım üstelik artık çocuklar için bu evde durduğumu biliyor
Bu durumda en kolayı boşanmak, en zoru sizin yaptığınız.
Birkaç ay burnunu sürtün ama sonrasında bu iğrenç mevzuyu sonsuza kadar kapatın.
Her kavganızda, geç kaldığında, telefonuma mesaj geldiğinde mevzuyu açacaksanız olmaz bu iş.
Vurun, kırın, dökün bu sürede, tüm hıncınızı bitirin.
O sizi kazanmak için çabalasın, uğraşsın dursun.
Sonra da silin hafızadan ve öyle yaşayın.

umarım dediğiniz gibi olur

Öncelikle çok üzüldüm size ayrı doğmamış çocuğunuza ayrı üzüldüm doğumunuza 2 ay kalmış bunları düşünmeyin şimdi bebeğinizi düşünmeye çalışın elbette ki zor bi durum ama öncelikli olarak sizin ve bebeğinizin sağlığı hiç bi şey olmamış gibi davranmak elbette imkansız ama beyin öyle bi yapı ki mutluyum iyiyim dedikçe sizi gerçekten mutlu yapar böyle yaşamaya bakın en azından doğum ve lohusalık zamanını atlatana kadar kalan mevzuları sonra düşünürsünüz rabbim yardımcınız olsun

"kocamın yanında güvenle bırakabildiğim bir kızdı"
Dedin de o kadar da geniş ve guvenir olma hayatta bu bir.. ve melek
Eşinde asıl en buyuk suç. Neden çifte standart yapılıyor hiç anlam veremıyorum dogrusu daha cok aldatılırsın kadınların isimleri değişir ama eşinin huyu değişmez öyle bi anlatmıssın ki herkesten onay bekler gibi zaten affedeceksin seviyorsun ne diye konu acıyorsun ki unutmaya bak unutmadan kıza o dıyosun ama eşinde zampara yani kusura bakma artık hele hamile bir eşe yapılamaz.

Inan suan yapabilcegin tek bisey var belki bize kızacaksın boşanmalısın diyoruz diye şuanda yapabilceğim birşeyde değil diyosun ama
1.Eşin senin ona en çok ihtiyaç duyduğun hormanlarının tavan yaptığı ve en duygusal günlerinin oldugu anda seni hiç yerine koyarak aldatmış bunun başka açıklaması yok
2.Kıza o... diyosun tamam öyle olabilir ama eşindede suç çok fazla ve sen o adama 2 .cocugunu vericeksin
3.Eşin şuan pişman olduğu için konum fotograf arama vs. yapıyo tekrar eskisi gibi olunca aynı huylarına döner
4.Çocuklarına böylebi bi babayı layık görme
dua edicem senin için Allah yardımcın olsun ailene anlatmalısın o kızda hala işe devam ediyomu biguzel rezil et onu.

şimdi kızı suçladın ya taşa tutulursun aynen de öyle benim düşümcem de bir kadın ışık yakmazsa adam gitmez ilk başta kadında suç sonra erkekte o arkadaşının kocan asılsa bile sana söyleyip uzak durması gerekti o zaman işte tek suçlu kocan olurdu ama bu olayda önce arkadaşın suçlu sonra kocan.

Siz olayı cozmussunuz ya. Kız ne jadar arkadaşınız olsa da size sadakat sözü veren eşiniz;o kız değil ...kesin suç kizda dir eşinize kur yapmıştır o da zaten iradesiz omurgasız olduğu için başına gelene razı olmuştur. ..bulusamadan enselenmis neyin telafisi ...siz bu gurur harabiyeti ile yasayacaksaniz hiç eşinize bahane bulmayı boşuna. ..gözünüzde aklamaya calisiyorsunuz kız tam bilmemne ama adam yazık sadexe etki tepki yapmış . Ben inanamıyorum böyle düşünen kadınlara ...ihanet etmiş işte 2 2 daha 4 ....bi kabullenip sorunu oyle çözün. ...benim için kaç çocuk olsa olay biter ...Yapı meselesi. ..siz bilirsiniz de eşinizi kayirmayin. ..mutlaka tekrarlar ..

Buluşmadıklarına nasıl inanıyorsunuz? Birbirlerine aşkımlı konuşmuşlar demişsiniz, buluşmadan nasıl bu kadar ilerleyebilmişler? Çok komik açıkçası.
Ben olsam asla kabul etmem. O adamla aynı evde yaşamaya midem kaldırmaz çünkü.

düşüncelerin için teşekkür ederim bende böyle düşünüyorum. kız devam etmiyor işe çıktı daha doğrusu ben çıkması için tehdit ettim. Dualarınız için çok teşekkğr ederim

evet ve ben de bunu kabullenemiyorum. kızın kocama karşı davranışlarını etraftan duydum bu yüzden kızın suçlu olduğunu düşünüyorum eşiminde bu kurlara cevap vermesini beni buhale düşürmesini kabullenemiyorum. eğer benim eşim başlattıysa bunu o arkadaşım eşime sen ne şeref yoksunusun senin karın benim en yakınım demesini beklerdim o kız başlattıysa eşimin ona ağır bir dille cevabını verip bana anlatmasını beklerdim. Ama malesef bunları yaşamak zorunda kaldım Allah ım hiç kimseye böyle birşey yaşatmasın inşallah çok kötü bir durumdayım bundan sonra ne olur nasıl olur bilmiyorum ama her gece hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah diye dua ediyorum

ama arkadaşı bırak akrabanla bile tek bırakacak kadar güvenme insanlara çıkarcağın ders olsun bu

Kadın eşinizin kafasına silah dayamış mı peki, onu da duydunuz mu? Belki ilk adımı kadın atmıştır ama irade var sadakat var, eşinizde bunlar yok, sadece kadına yüklenmek anlamsız. Büyük konuşmak istemiyorum, Allah kimseye yaşatmasın ama ben devam ettiremezdim sanırım. Aldatmak yalnızca fiziksel temasla olmuyor, düşünceyle başlıyor. Yakalamasanız, fırsatını bulsa fiziksel temas da olacaktı. Olmayacaktı diyebilir misiniz? Ben işin bu kısmını düşünür, bu güvensizlikle kendime de çocuklara da eş kişisine de hayatı dar edeceğime bitirirdim sanırım.

Mesajların içeriği neydi? anladığım kadarıyla açık saçık konuşmalar / flörtleşmeler. Kocanızı değil kızı suçluyorsunuz çünkü kızdan bir şey görmeseydi yanaşmazdı diyorsunuz. Peki ben şöyle sorayım: Sizin eşinizin bir arkadaşı sizinle flörtleşse, ısrarla mesajlar atsa (bu kızın attıklarının aynısını) siz de eşiniz gibi yanıt verir miydiniz? Verseydiniz suçsuz mu olurdunuz? kocanız sizi masum görüp arkadaşını mı suçlardı?
Sizin yerinizde olsam ne yapardım bilmem ama kocamı affetmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…