Aldatıldım yardım edin..

defnemms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
24
-3
31
kızlar kısa bir şekilde anlatmaya çalışıcam. 4 yıllık evliyim severek evlendik 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve 3 hafta sonra kızım doğacak hamileyim. Hayatımda bütün sırlarımı paylaştığım gözüm kapalı güvenebileceğim tek bir arkadaşım vardı ve ben bu kızın kocamla konuştuğunu öğrendim. öğrendiğim an ölmek istedim inanamadım. Bu kız benim evime giren çıkan yemeğimi yiyen sırlarımı paylaştığım kocamın yanında güvenle bırakabildiğim bir kızdı ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. öğrendiğim gün kocam yüzüme bakamadı karşımda çok ağladı yeminler etti sadece konuştum senden başka kimseye elimi bile bile sürmedim sadece mesajla konuştum buluşmadım bile dedi çocuklarının üzerine yemin verdi bir daha asla böyle birşey olmayacağına beni evimizi çocuklarımızı ailemizi korumak mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapacağına çocukları üzerine yemin verdi beni çok sevdiğini sadece kafasını dağıtmak için bunaldışı için konuştuğunu asla ileri gitmediğini söyledi. o kızlada konuştum aynı şeyleri söyledi asla buluşmadıklarına ailesi üzerine yemin etti sadece mesajlaştık dedi. normal herzamanki gibi konuşuyoduk konu nasıl buralara geldi bilmiyorum yüzüne bakmaya yüzüm yok konuşurken utanıyorum seni bu hale nasıl getirdim kendimi bu duruma nasıl düşürdüm bilmiyorum ama yemin ederim sadece mesajlaştık ve asla buluşmadık dedi. O kız benim gözümde o. dan başka bişey değil artık çünkü kocam ondan bişey görmeseydi asla ona yakınlaşmazdı. eşimle aynı iş yerinde çalışıyorlar ve ordaki arkadaşlarımdan duyduklarımda bunu doğruluyor sürekli bi yakınında durmalar dokunmaya çalışmalar kur yapmalar felan herkes böyle anlatıyor. Kocama inanmak güvenmek istiyorum çünkü onu hala seviyorum bunu nasıl unutabilirim bilmiyorum ama boşanmak şu an yapabikeceğim birşey değil bana lütfen yol gösterin kocama inanmak güvenmek istiyorum. Şu an okadar üzerime titriyoki her gittiği yerden konum atıyo sürekli görüntülü arıyo mesajlar ilgiler kendini affettirmeye güvendirmeye çalılıyor. benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Kıza o.. demeden önce kocamın ne kadar karaktersiz, şerefsiz bir sapık olduğunu kabullenirdim.hem hamile karısını aldatacak ve bunu da en yakın arkadaşım ile yapacak Allah korusun. Kızın suçu yok demiyorum ama size sadık olmak zorunda olan kocanız.ne yapsa boş böyleleri ölse keşke en azından öldü de çocuklarım babasız kaldı dersin.bir daha güvenemeyeceksiniz, hiçbir arkadaşınızla bir araya getirmeyeceksiniz bu hep içinizde kalacak malesef belki zamanla var olan sevginiz tamamen bitecek ki bu affedilebilir birsey değil malesef. Şimdilik çocuklarınıza odakların o pislikte nasıl çabalarsa çabaların önceliğiniz çocuklarınız olmalı.

O kız benim gözümde o. dan başka bişey değil artık çünkü kocam ondan bişey görmeseydi asla ona yakınlaşmazdı. eşimle aynı iş yerinde çalışıyorlar ve ordaki arkadaşlarımdan duyduklarımda bunu doğruluyor sürekli bi yakınında durmalar dokunmaya çalışmalar kur yapmalar felan herkes böyle anlatıyor. Kocama inanmak güvenmek istiyorum çünkü onu hala seviyorum

Kemalim yapmaz diyosun:KK51:

Kıza o.. demeden önce kocamın ne kadar karaktersiz, şerefsiz bir sapık olduğunu kabullenirdim.hem hamile karısını aldatacak ve bunu da en yakın arkadaşım ile yapacak Allah korusun. Kızın suçu yok demiyorum ama size sadık olmak zorunda olan kocanız.ne yapsa boş böyleleri ölse keşke en azından öldü de çocuklarım babasız kaldı dersin.bir daha güvenemeyeceksiniz, hiçbir arkadaşınızla bir araya getirmeyeceksiniz bu hep içinizde kalacak malesef belki zamanla var olan sevginiz tamamen bitecek ki bu affedilebilir birsey değil malesef. Şimdilik çocuklarınıza odakların o pislikte nasıl çabalarsa çabaların önceliğiniz çocuklarınız olmalı.
evet tabiki ben kocamın şerefsizliğini bi kenara atmıyorum tabiki öncelik benim çocuklarım hiç kimse hiç birşey çocuklarımdan değerli değil. o kız okadar yakınımdıki neyim var yok anlatırdım ona ve bu yaptığı etraftan duyduklarım onun bunu başlattığını gösteriyor eğer bu işin ileri bir düzeye gittiğine inansaydım yada sezseydim asla affetmek istemez çocuklarım büyüyünce boşanırdım ki zaten gidişata göre çocuklarım büyüdüğünde ben çalşacak duruma geldiğimde hala düzelemezsek boşanmak tek çözüm

kızlar kısa bir şekilde anlatmaya çalışıcam. 4 yıllık evliyim severek evlendik 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve 3 hafta sonra kızım doğacak hamileyim. Hayatımda bütün sırlarımı paylaştığım gözüm kapalı güvenebileceğim tek bir arkadaşım vardı ve ben bu kızın kocamla konuştuğunu öğrendim. öğrendiğim an ölmek istedim inanamadım. Bu kız benim evime giren çıkan yemeğimi yiyen sırlarımı paylaştığım kocamın yanında güvenle bırakabildiğim bir kızdı ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. öğrendiğim gün kocam yüzüme bakamadı karşımda çok ağladı yeminler etti sadece konuştum senden başka kimseye elimi bile bile sürmedim sadece mesajla konuştum buluşmadım bile dedi çocuklarının üzerine yemin verdi bir daha asla böyle birşey olmayacağına beni evimizi çocuklarımızı ailemizi korumak mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapacağına çocukları üzerine yemin verdi beni çok sevdiğini sadece kafasını dağıtmak için bunaldışı için konuştuğunu asla ileri gitmediğini söyledi. o kızlada konuştum aynı şeyleri söyledi asla buluşmadıklarına ailesi üzerine yemin etti sadece mesajlaştık dedi. normal herzamanki gibi konuşuyoduk konu nasıl buralara geldi bilmiyorum yüzüne bakmaya yüzüm yok konuşurken utanıyorum seni bu hale nasıl getirdim kendimi bu duruma nasıl düşürdüm bilmiyorum ama yemin ederim sadece mesajlaştık ve asla buluşmadık dedi. O kız benim gözümde o. dan başka bişey değil artık çünkü kocam ondan bişey görmeseydi asla ona yakınlaşmazdı. eşimle aynı iş yerinde çalışıyorlar ve ordaki arkadaşlarımdan duyduklarımda bunu doğruluyor sürekli bi yakınında durmalar dokunmaya çalışmalar kur yapmalar felan herkes böyle anlatıyor. Kocama inanmak güvenmek istiyorum çünkü onu hala seviyorum bunu nasıl unutabilirim bilmiyorum ama boşanmak şu an yapabikeceğim birşey değil bana lütfen yol gösterin kocama inanmak güvenmek istiyorum. Şu an okadar üzerime titriyoki her gittiği yerden konum atıyo sürekli görüntülü arıyo mesajlar ilgiler kendini affettirmeye güvendirmeye çalılıyor. benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Bende 3 yıllık evliyim. Çocuğum yok henüz ama en korktuğum şeydir aldatılmak. Ve hep şunu düşünürüm bazı şeyler affedilemez. Ve bir kere yapan yine yapar, hep yapar. Fakat bu demek değildir ki sana kocandan ayrıl demiyorum, kimse diyemez. Sadece kalbinin sesini dinle. Dua et. Allah daima iyi insanlar ile karşılaştırsın.

asla!! onun yaptığı şerefsizlik bunun farkındayım nasıl unuturum bilmiyorum sadece çocuklarım için yanındayım bu yüzden affetmek istiyorum
onunla aynı evin içinde yaşamak zorunda kalmak çok kötü bir durum inşallah kimse böyle birşey yaşamak zorunda kalmaz.

Bende 3 yıllık evliyim. Çocuğum yok henüz ama en korktuğum şeydir aldatılmak. Ve hep şunu düşünürüm bazı şeyler affedilemez. Ve bir kere yapan yine yapar, hep yapar. Fakat bu demek değildir ki sana kocandan ayrıl demiyorum, kimse diyemez. Sadece kalbinin sesini dinle. Dua et. Allah daima iyi insanlar ile karşılaştırsın.
okadar çok dua ediyorumki bilemezsin. çok büyük ahım var ikisinede. o kız yaşadığımın kat kat fazlasını yaşasın hayatı boyu Allah ım ona mutluluğu reva görmesin. kocama aynısını yaşatamaz çünkü ben böyle birşeyi asla yapmam ona. ama Allah ım kocamında ayağına dolasın aklından çıkmasın vicdan azabı gibi hep yüreğinde kalsın istiyorum

Siz nasıl öğrendiniz mesajların boyutu neydi ve ne zamandır birlikteler mesala sana gelince sevgili miydiler sizin evde kocan o zaman çoçuklarının senin suratına bakabiliyor muydu
Açıkçası evlendikten sonra gördüm ki boşan demek öyle kolay değil birçok kadın da sizin durumda boşanmaz
Ama kocanızı da. Hemen affetmeyin bunlar aynı iş yerinde yaa tekrar başlarsa iş yeri değişikliği yapsın süründürün valla ama fazla nazda aşık usandırır derler yani çok mantıklı ve emin adımlar atman lazım hele doğumun çok yakınmış doğuma ve kazına odaklan şuna kocana da şuan karar vermedim doğumdan sonra karar vereceğim dersin

okadar çok dua ediyorumki bilemezsin. çok büyük ahım var ikisinede. o kız yaşadığımın kat kat fazlasını yaşasın hayatı boyu Allah ım ona mutluluğu reva görmesin. kocama aynısını yaşatamaz çünkü ben böyle birşeyi asla yapmam ona. ama Allah ım kocamında ayağına dolasın aklından çıkmasın vicdan azabı gibi hep yüreğinde kalsın istiyorum
Benimde dualarım seninle olacak. Allah yar ve yardımcın olsun.Fevri davranmadan güzelce otur konuş eşinle. Kendine çok dikkat et. En çokta çocukların için.

Tabi kadın o... ama koca masum
Kadın ayartmıştır, adamın içinde böyle birşey asla yoktuda şeytana uydu. Falan filan. Kendinizi kandırmaya devam edin 👍

İkiside birbirinden beter.. Üzgünüm.Simdi içinizde eşinizi aklamak istiyor olabilirsiniz..Ben şuan sizin şokta olduğunuzu düşünüyorum.Saglikli düşünemiyorsunuz.Yasadiginiz gerçekten çok zor.Kiz dış kapının mandalı,fakat eşiniz sizi fena hancerlemis.İnsan eşini bu duruma düşürmemeli.Ben eşinizi arkadaşınızdan daha vicdansız buldum.Asıl düşman evinizde...

ve yemin ederim eğer hamile olmasaydım sadece oğlum olsaydı şu an asla arkama bile bakmaz aşkımdan ölsem boşanırdım.

Bu saatten sonra asla iflah olmayacak malesef.cunku yazilanlara gore siz bu durumu zaten sindirmissiniz ve susup oturacaksiniz.onun bu ilgisi ile elinize gecen bu kozla bir muddet daha hosnut olursunuz daha sonrasinda yine felaket.cok yakin cevremden biliyorum dersini vermediginizden oturu yine yapacaktir ve yapan herzaman birdaha yapar.sadece cok daha fazla tedbirli olacaktir.ama yinede bir yerde patlak vericektir.zaten bi iliskide biri gitmisse o an bitmistir aslinda.sizi insan olarak daima sevicektir ama seni disisi olarak gormuyecek.ve ilk yasadigi tecrubeyle bak bisey olmadi gitmedi ben bi daha yapabilirim oz guvenini alacaktir.insallah duzelir temennisiyle..

ve yemin ederim eğer hamile olmasaydım sadece oğlum olsaydı şu an asla arkama bile bakmaz aşkımdan ölsem boşanırdım ve bunu
Siz nasıl öğrendiniz mesajların boyutu neydi ve ne zamandır birlikteler mesala sana gelince sevgili miydiler sizin evde kocan o zaman çoçuklarının senin suratına bakabiliyor muydu
Açıkçası evlendikten sonra gördüm ki boşan demek öyle kolay değil birçok kadın da sizin durumda boşanmaz
Ama kocanızı da. Hemen affetmeyin bunlar aynı iş yerinde yaa tekrar başlarsa iş yeri değişikliği yapsın süründürün valla ama fazla nazda aşık usandırır derler yani çok mantıklı ve emin adımlar atman lazım hele doğumun çok yakınmış doğuma ve kazına odaklan şuna kocana da şuan karar vermedim doğumdan sonra karar vereceğim dersin
ben mesajlarını yakaladım normal konuşmalar vardı aşkımlı yazışmalar felan. 2 ay önce başlamış bu konuşma ve o arkadaşım zaten 2 aydır bahanelerle gelmiyodu evime bir araya gelmedik hiç 2 ay içerisinde. artık aynı yerde değiller çıktı kız işten. evet evliyken bunu söylemek zor özellikle küçük bir çocuğun varsa ve hamişeysen

Es ve eve giren çıkan en samimi arkadaşım beni aldatacak kadar adiler .. sonrada pismanlar .. özürler uste titremeler ..
Cocuk ve hamilelik olarak ayni durumda bir insan olarak empati yapiyorum ..
ilk kez bir insana bu lafi diyorum direk
Midem ve gururum kendim ve cocuklarim icin asla o adamı kabullenmez .
Maddi sıkıntı yasarim diye dusunmem Aldatma var direk maddi manevi tazminat acar nafaka da dahil parayı alirim .
Yine de bunlar benim fikrim , Rabbim size en dogru mutsuz olmucaginiz karari almayi nasip etsin durumunuz kolay değıl.

Insan bunalinca yuruyuse cikar,muzik dinler belki yakın bir arkadasi ile sohbet eder.bunalınca karisıni yada kocasıni aldatmaz insan.Bu bunalmak degil karaktersizlik.gercekten okudukca insan olmaktan soğuyorum.ya bumu yani simdi suc kimdeki bilmiyorum.nasil yetistirilmis insanlar bunalinca sadece uçkur derdine düsüyor neyimiz eksik insan olmak icin.sadece esiniz icin degil yazdıklarım.sosyal medyada,tv de hergün bircok yerde islenen konu aldatilmak.tv dizilerimi bozuyor insanlari yoksa o dizilerde işlenen zaten olanlarmı?insan sadece birinde gordü bir yerde duydu diye eşini aldatamaz degilmi?karakterde var.fikirde var zikirde var...
Bir yerde yanlislik var toplum olarak insan olarak kendinimizi yetistirmeyi hayattan keyif alabilmeyi bilmiyoruz.Zevki sadece cinsellikle sınırlayan,yeni bir kitap okumanin, yeni birseyler ögrenmenin,bir canliyi sadece beklentisiz sevebilmenin keyfine varamamis olmakmı...Sadece üzulüyorum.hem aldatılan herkes icin hemde yaşamayı bilemeyenler icin...

X