Aldatıldım ve ne yapmam gerekiyor bilemiyorum!

thebestpart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
3
0
Merhaba hanımlar,

Öncelikle belirteyim erkeğim ve troll falan değilim.

Yaklaşık 3 yıllık evliyim. eşimle görücü usülü evlendik bi yıl nişanlı kaldık.
ilk başlarda güzeldi herşey sonra maddi sıkıntılar başladı vs. eşim iş durumundan dolayı ayrı kaldık. o annesinin evinde kaldı bi süre haftasonları görüştük.
evlendikten 1,5 yıl sonra telefonunda eski sevgilisine gönderdiği mesajları yakaladım. benden önceki sevgilisiymiş ailesi vermemiş. annesinin evine gidince mesajlaşmaya başlamışlar. hiç görüşmedik sadece konuştuk mesajlaştık dedi. affettim. yuvam yıkılmasın diye affettim.
bu olaydan sonra 6 aydır çalışıyorum dediği yerden aslında 1 ay sonra ayrıldığını ve başka yerde çalıştığını öğrendim. 5 aydır bana ve ailesine yalan söylemişti. yine affettim. düzelir dedim.
bunun sonrasında yaklaşık 6 ay kadar evimizde geçirdik. sonra yine maddi durumlardan dolayı işe girdi ve annesinin yanına gitti yine. bir hafta önce yine görüştüklerini ve mesajlaştıklarını öğrendim. mesaj içeriklerini görmedim ama yaklaşık 6-7 aydır konuşuyolar mesajlaşıyolardı. neden böyle diye sorduğumda bu sefer hersey bitti nefretimi kustum falan dedi. o kadar aptalım ki yine affettim. bu arada bana sürekli söylediği şey biz hiç yüzyüze görüşmedik oldu.
bugün gmail hesabına girdim ve 1,5 sene önceki fotolarını buldum yanyana sarmaş dolaş falan.
bana yine dediği şey onlar eski şeyler, eskiyi kurcalama, benim için herşey bitti o yok artık onu bana hatırlatma falan.

inanın kendimi çok çaresiz hissediyorum. alışkınsınızdır burada erkeklerin aldatma hikayelerine. artık ne yapacağımı bilemiyorum. ailesinin kalbinin kırılmasını istemiyorum çunku ne ailesinde ne de sülalesinde bu durumlar hiç hoş karşılanmaz.
sevgi ve nefret arasında kaldım. hangisi doğru bilemiyorum

bu arada lütfen beni dışlamayın erkeğim diye. bu olayı kimseye anlatamıyorum. o yüzden buraya yazmak istedim.

Aldatmanın erkeği/kadını , azı çoğu yok neresinden bakarsan bak
Karektersizliktir
Karekteri olmayan insanın düzelmesini bekleyemezsin
Evlilik kurumundan bi haber eşin
Şimdi boşanmazsan iki misliyle çıkar karşına eninde sonunda yeter dersin
Erkek üye yasak burada fazla vaktin yok haberin olsun

şuan sanki bir bayanın derdini okuyorum sandım ,daha fazlasını da affedecekmisiniz?siz tek taraflı bir evlilik yürütüyorsunuz farkındaysanız

aldatılan kadın veya erkek fark etmez.. esiniz bunu yaparken düşünmemiş kendi ailesini siz neden düşünüyorsunuz? daha fazla uzamadan boşanın bence

ayrıca erkek üye yasak Mune Mune

Katılıyorum aldatmanın kadını erkeği olmmaz. Neden boşamıyorsunuz.o yaparken utanıyormu. Söyleyin ailesine. Açın dava evlilik Birliğinde aldtma ile. Tazminat bile alırsınız. O utanmıyor sizmi utanıcaksınız. Bu kadar yalan söyleyen bir kadınka hala neden devam ediyorsunuz. Yok ben anlamıyorum. Kadınlarıda erkekleride. Memlekette kadınmı bitti erkekmi bitti. Gidip neden affedersiniz.

Konu kapanmadan yazayım abi.

Sizin gibi erkekler neden dış dunyada yok. .hep kadın cinayeti okuyoruz.

Bi erkeğin bu kadar şeyi kabullenmesi çok zor geliyor bana.

Ayrilmaktan başka caren yok.
Çünkü kız kendi kasinmis

O degilde hakikaten ne yapacağınızı bilmiyorsanız psikolojik destek alın tedavi filan görün şayet gercekseniz ki umarım degilsinizdir

Bide abi şunu deyim.
Kadın kafasında kesinlikle bitirmeden başkasına meyil etmez.

Biliyoruz kadın olarak.

Kadın sevse kesinlikle başka erkekle başka şeyler yaşamaz.
Kafasında bitmis

Merhaba hanımlar,

Öncelikle belirteyim erkeğim ve troll falan değilim.

Yaklaşık 3 yıllık evliyim. eşimle görücü usülü evlendik bi yıl nişanlı kaldık.
ilk başlarda güzeldi herşey sonra maddi sıkıntılar başladı vs. eşim iş durumundan dolayı ayrı kaldık. o annesinin evinde kaldı bi süre haftasonları görüştük.
evlendikten 1,5 yıl sonra telefonunda eski sevgilisine gönderdiği mesajları yakaladım. benden önceki sevgilisiymiş ailesi vermemiş. annesinin evine gidince mesajlaşmaya başlamışlar. hiç görüşmedik sadece konuştuk mesajlaştık dedi. affettim. yuvam yıkılmasın diye affettim.
bu olaydan sonra 6 aydır çalışıyorum dediği yerden aslında 1 ay sonra ayrıldığını ve başka yerde çalıştığını öğrendim. 5 aydır bana ve ailesine yalan söylemişti. yine affettim. düzelir dedim.
bunun sonrasında yaklaşık 6 ay kadar evimizde geçirdik. sonra yine maddi durumlardan dolayı işe girdi ve annesinin yanına gitti yine. bir hafta önce yine görüştüklerini ve mesajlaştıklarını öğrendim. mesaj içeriklerini görmedim ama yaklaşık 6-7 aydır konuşuyolar mesajlaşıyolardı. neden böyle diye sorduğumda bu sefer hersey bitti nefretimi kustum falan dedi. o kadar aptalım ki yine affettim. bu arada bana sürekli söylediği şey biz hiç yüzyüze görüşmedik oldu.
bugün gmail hesabına girdim ve 1,5 sene önceki fotolarını buldum yanyana sarmaş dolaş falan.
bana yine dediği şey onlar eski şeyler, eskiyi kurcalama, benim için herşey bitti o yok artık onu bana hatırlatma falan.

inanın kendimi çok çaresiz hissediyorum. alışkınsınızdır burada erkeklerin aldatma hikayelerine. artık ne yapacağımı bilemiyorum. ailesinin kalbinin kırılmasını istemiyorum çunku ne ailesinde ne de sülalesinde bu durumlar hiç hoş karşılanmaz.
sevgi ve nefret arasında kaldım. hangisi doğru bilemiyorum
Biraz daha bekleyin boynuzlar semalara ulasacak ozman karar veririsniz

X