Aldatıldım ve darp edildim... 😔

Adam resmen sapık konuştuğu kızlar reşit bile değil. Ayrıca sizi defalarca kez aldatmış siz hala göz ardı ediyorsunuz. Üstüne birde şiddet var işin içinde.
Erken yaşta evlenmeyi gerçekten doğru bulmuyorum 19 dediğin nedir ki resmen hayatı toz pembe gördüğümüz zamanlar. Hayatınızın hatasını yapmışsınız. Kesinlikle boşanın bu kadar gurursuz olmayın.

ailenin yanında kalamazsan çalışmayan, şiddet uygulayan, seni aldatmak için kadın arayan, kıskanan, kısıtlayan kocişine geri dön, eline ayağına yapış. Allah İçin ne yardımı yapacağız sana, sen çalışma sana ev açarız biz her ay para göndeririz filan mı dememizi bekliyorsun. Sana yapacağımız tek yardım aklını kullan demek olur.

nasıl yardım edelım?aldatılıyosun kabak gıbı kabul edıyosun. adam beynını patlatcakmıs nerdeyse yıne affedebılıyosun. boylesı mı tutuluyo makbul olan bu mu anlamadım ? dayak yemekten alısıyo musunuz beyın fonksıyonunu mu yitiriyo nedır olay ben agzım acık okuyorum bu tur yazıları.. hadı dıyorum cocugu varmıs 1 kere sans vermıs de sen sans vermıyosun sen herseye eyvallah dıyosun adam senı belkı de gormedıgın kac onlarca kadınla aldattı.. baskasıyla evlenme planları kurdu.. boşta kalınca gelmıs 2 zırlamıs kabul etmıssın adam yuzsuzlukten arşa cıkmıs.. ne olursan ol yıne gel demişsin basbaya. adam o kadar tiksinc ki allah dusmanıma vermesın bı de betımlemıssın kulaklarımdan tuttu bılmem ne.. öl dıye mı beklıyceksın? yarın bırgun cocugun da beynıne geçirsin bı tane dıye mı? anasının evıne donemıyomus neden? sıddet mı var? ne vardı evde? bundan beter ne vardı allah askına ? senı aşagılıyo mu ? onurunu mu kırıyolar? cocuguna annen baakardı calısırdın.. olmadı bıraz sıkıntı cekerdın anca karnın doyardı? senın ıcın kotu olan buysa sen zaten ayrılma kardesım o adamdan .. mis gibi gecınıp gıdıyosunuz ..

Sevdiğin için affetmedin, seçmiş olsan ona inat olsun diye aldatmazdın. Sen gidecek başka bir erkek olmadığı için affettin, seçeceğin olsa arkana bakmadan gidersin. Yazık o çocuk heba olacak

Ben bu tarz şeyleri anlamıyorum yani boşanmayacaksanız aklınızda boşanmak yoksa her ne yaparsa affedecekseniz neden kurcalıyorsunuz whatsapp ı yada konuşmaları facebookları yani bişey görseniz boşanmayacaksanız neden bu kadar çaba

Kaç kere geldim dayımlat vs evine git düzelt yuvanı burda sapık çok başına bişey gelir sen kendini koruyamazsın çocucuğun var dediler
Her yorumunda ayrı bir falso çıkıyor. Kişinin fikri neyse zikride o derler. Sülalede de sıkıntı var. Bu dayınlar seninde kocanı aldattığını biliyorlar mı ? Kocan ki normal onlara ya senin ki?hiç sanmıyorum böyle sülalede üçüncü sayfa haberi net.

Sacmalik erkekler de kadinlar bosansada yapissak diye bekliyor. Her şey siz de biter . Erkekler yapisacaklari kadınları iyi bilirler.

devamını okumaya midem kaldırmadı iyi forumlar

Nasıl olsa her türlü şiddete ,aldatmaya evde aç susuz olmaya karşı bir şey yapmayacaksınız,susup oturun suyu bulandirmayin.O çocuğa sürekli aksiyon yaşatıp, çocukluğunun içine etmeyin.

Konuyu okudum formdaki üyelerin verdiği tavsiyeler sizin hayatınıza uygun degilmiş yapamam olmaz gb cevaplar ile dönüş yapmışsınız tamam,okey.
Adamın(sadece tabir adam degil)tlf sosyal medya gb aldatma amaçlı kullandığı yerlerden ya uzak durun yada kiminle yazışırsa peşinden bu adam sahipli yazışma diye msj atın

Ben boşanmayı kafama koydum aslında ama beni arayıp senin niyetin buydu zateb ben toparlamak istiyorum diyor gerekirse bütün maaşımı al annengilin ordan ev tutalım diyor herşeye razıyım ama sen değilsin beni hem kendisine hem ailesine karşı suçlu psikolojisine sokuyor ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum buraga yazmamdaki sebep hem akıl almak hemde nasıl davranmam lazım bundan sonra

Neye razı tam olarak? Sizin köleliğinizin kendi efendiliğinin devamına razı. Kabullenmek zorunda kaldığımız herşey böyle olsa

Bu adam yaşadığı yerde sosyal medya üzerinden aldatıyor taşınsa kaç yazar,maaşı verse ne yazar.
Ahlak yok ki

Bu adam yaşadığı yerde sosyal medya üzerinden aldatıyor taşınsa kaç yazar,maaşı verse ne yazar.
Ahlak yok ki
Aynen. Şimdide arayıp duruyor bidaha yapmayacam diye telafi edicem diye. Ben soru soruyorum örn sizin dediğiniz gibi madem ürdüne gitme planın yoktu niye araştırdın diye merak ettim öyle baktım diyor yalan söyleme neyin merakı bu diyorum üstüne gidince kızıyor sinitleniyor daha ne soracaksın hepsine cevap veriyorum aynı soruyu hergün soruyorsun diyor hatalıyım kabul ediyorum iyikide çıktı ortaya başka kimse yok kimseyle konuşmadjm diyor niyetin boşanmak senin evliliği toparlamak değil diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…