Aldatıldım ve darp edildim... 😔

Gerçekten çok onurlu bir davranış sergilemişsin
Bu kafayla bu adam seni gördüğüyle aldatır zaten .kabulleniyorsun zaten durumu .bari bildiğini çaktırmada iyice arsızlaşmasın.

Sen daha karar vermemiş sin o her gel dediğinde gidersen vay haline kafanı toparlayıp boşanma kararı alırsan devletin kurumları nafaka ile çok rahat geçinirsin ama öyle bis his verdinki siz bosansaniz bile bir araya gelirsiniz çünkü net değilsiniz kendinize karşı

Sende kocanda pisliksiniz.
Kusura da bakacaksanız bakın.
Sen onu aldatiyorsun ,o da seni.
Niye çocuk yaptınız ki? Olan yavruya oluyor ya deliriyorum. İgrencsiniz bööeeeğğğ
Bana yaşattıklarından dolayı intikam amaçlı yapmıştım yedirememiştim çünkü ama ben hem Allaha karşı hem eşime karşı pişman oldum daha asla düşünmedim yapmadım.

Sizin aldatilmaniz, derdiniz asla bitmez. Adamin peşine düşüp durmayin artik oturun cocugunuzu buyutun. Sanki boşanabilecekmiş gibi ne diye kurcalarsiniz anlamam.

Bi de yani 15 yaşinda gozunu acmadan ilk bulduguyla evlenen adamdan bu aldatma vs gayet beklenebilir bir şey, şimdi kimse demesin biz 10 yaşindan beri 266272 senedir birlikteyiz başka kimse olmadi aldatilmadim filan geçelim onlari. Genel olarak boyle ergenlikte başlayan ilk ilişkiyle evlenilen durumlar karsilikli olarak saglikli olmuyor.

Ya 14 - 15 yaşınızda ergenliğin coşturduğu hormonla ilk bulduğunuz insanla evlenmeyin artık nolur.
Eşim beni aşırı kıskanır ve evine adam akıllı para getirmez evimde doğru düzgün hiç bir şey yok
Yani öteki yazdıklarınız hariç diyorum bakın sırf şunun için bile boşanılır... Adam hem sadakatsiz hem yüzsüz arsız hem babasının açtığı dükkanı bile yürütmeyecek kadar aptal. Cesur olup boşanmazsanız aldatılmaya ve şiddet görmeye devam edersiniz. Hatta affediyor diye iyice azıtır.

Bana yaşattıklarından dolayı intikam amaçlı yapmıştım yedirememiştim çünkü ama ben hem Allaha karşı hem eşime karşı pişman oldum daha asla düşünmedim yapmadım.
Hiç inanmadım. Bahaneniz de hazır hemen ardına sığının. Kendinize yakistirmayacak yapmayacaktiniz. Neyin intikami? Sanırsın tv filmi cekiyonuz.

Gerçekten sevdiğim için affettim sabrettim düzelir dedim ama olmadı. Kaç kere geldim dayımlat vs evine git düzelt yuvanı burda sapık çok başına bişey gelir sen kendini koruyamazsın çocucuğun var dediler artık kaderime razı olucam dedim buraya kadar işte ne yaptıysam düzelmedi olmadı

Bu adamdan kocada babada olmaz ama adım gibi biliyorum ki siz eşinize dönersiniz bildiğiniz gibi yapın

Kocanızda sapık... Ve evet düzelmez. Değişmez.

Eğitim yok, bir şey yok, güvence yok, eliniz ekmek tutmuyor; çocuk yaşta neyinize güvenip koca derdine düştünüz? Bu nasıl bir cehalettir, kendi seçimlerinizin sonucunu yaşamışsınız, yaşamaya devam ediyorsunuz. Size nasıl yardım edebiliriz? Kocanız olacak herif pedofili, ilkel bir sapık. Sizi aldatmış, şiddet uygulamış, yalanlar söylemiş. Affederseniz bunlar katlanarak artacak.

El oğlunun kahrını, dayağını, tükürüğünü, ağız kokusunu çekeceğinize, gidin ananızın babanızın evine en azından onların ağzını çekin. Çalışın, paranızı ailenizle harcayın. Eve para girdiğinde sesleri de kesilir.

orda sapık çok diye evdeki sapığa mı gönderdiler?
hem nasıl bir yer ora sapığı çok.

Allah aşkına değer mu bu kadar yıpranmaya, boşa gitsin ..

Bu kadar şeye rağmen 'ne yapmalıyım' diye soran birine verecek Bi cevabım yok..

Buradan bakınca; babanızın evinize dönmeniz, işe girmeniz ve çocuğunuzu kreşe vermeniz gerektiği görünüyor.

Eşinize diyecek çok şey var ama sadece Allah ıslah etsin ve küçük kızlarımızı onun tuzağından korusun diyebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…