Bazı erkekler libidolarına yenik düşüyor. Bu uğurda gözleri bir şey görmüyor. Veya gördüklerini istedikleri kılıfa uyduruyorlar. Kafalarında hesaplıyorlar bazı işlerini vicdanlarına, işlerine gelen şekilde ne yazık ki.
Eski erkek arkadaşınız ve söz konusu kadın arasında doyurucu sohbetler, kafaca uyuşma, birbirine hitap etme, hayata ortak bakma, hayat arkadaşlığı yapacak kadar sevgi hissi var mıdır bilemem, çünkü aşk bittiğinde, cinsellik rutinleştiğinde bunlar ilişkiyi ayakta tutacak. Kadın ne olursa olsun benim olsun mantığında ise ayrılmanız en iyisi olmuş, zira dik duran bir adam yok ortada. Bazı kadınlar asla vazgeçmez, tükenirdiniz siz, asilsiniz çünkü.
Eski erkek arkadaşınız da gözünü karartmış, artık seçiminin sonucunu yaşayacak.
Madem sizden çıktı, hiiiiiç takip etmeyin. Mutlu bile olsa, mutluluk nedir ki kişiden kişiye değişir. Bazen bakıyorum etrafımdaki mutlu insanlara, aynı koşullarda olsam ben mutlu olmazdım, o tarz mutluluk bana hitap etmiyor diyorum. Sizinki de aynı hesap. Onun mutlu olma şekli size hitap etmeyecek ve iyi ki onunla değilim diyeceksiniz. Mutlu olun, kendinizi mutlu edin, parlayın.
Parlayın ki ışığınız o kararmış kalpleri görmenize engel olsun. Mutluluklar..