- 1 Eylül 2018
- 76
- 18
- 44
Kadında evliydi bu arada kadın ölmedi .güllük guistanlik kocasıyla aşk pozlarina devam ediyor . Elbette olacaktır hesabı Rabbim gorur hesabınıSoramiyorum ki öldü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadında evliydi bu arada kadın ölmedi .güllük guistanlik kocasıyla aşk pozlarina devam ediyor . Elbette olacaktır hesabı Rabbim gorur hesabınıSoramiyorum ki öldü
Hiç bilmiyorum kadınla hiç görüşmedim ve görüşmekte istemiyorum . Benim hatam ilk ilişkilerini fark ettiğimde ayrılmam gerekiyordu . Ama kocam inkar etti o bana aşık falan bende inanmak istedim demek ki ona. İşin kötü yanı ben bunu kaldıramıyorum çok zorlanıyorumkocası kafana kim sıktı falan demedi mi? nasıl bir hikaye bu?
Keşke hikaye olsaydı hiç yaşanmasaydı . O kadar aşık rolü yapıyormuş bana yıllardır Allah kimseye yasatmasinHiç bilmiyorum kadınla hiç görüşmedim ve görüşmekte istemiyorum . Benim hatam ilk ilişkilerini fark ettiğimde ayrılmam gerekiyordu . Ama kocam inkar etti o bana aşık falan bende inanmak istedim demek ki ona. İşin kötü yanı ben bunu kaldıramıyorum çok zorlanıyorum