- 10 Kasım 2014
- 8.919
- 15.720
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer canım zamanla.Zor şey aldatılmak yaşadıkların çok normalArkadaşlar merhaba,
Daha önce konu açmıştım aldatıldım diye. 2.5 senelik ilişkim bir anda bıçakla keser gibi bitmişti. Aldatıldığımı kız beni arayıp biz birlikte oluyoruz aradan çekil tarzında söylemişti. Bende aradan çekildim. Sonra onlar devam ettiler. Benim hem sevgilim hem en yakın arkadaşım olan adam bir sürü emeğim olan, hayalim olan ilişkim öylece bitti. Üzerinden 4 ay geçti. Aştım sanıyordum. Ama karantina geldiğinden beri evdeyim işten izinliyim sürekli düşünüyorum. Hergün rüyamda ya sevgilimi ya kızı görüyorum bazen hesap soruyorum bazen oturup konuşuyorum. Hesaplaşmam içimde bitmedi demek ki. Düşünsenize hiçbirşey diyemedim. Hiçbirşey yapamadım. Biri size bir kötülük yapıyor ve öylece elini kolunu sallayıp gidiyor. Aynı şeyi yaşayan oldu mu ? Bu adaletsizliği bu yarayı nasıl saracağım? Bir kez bile özür kelimesi duymadım. Keşke insanlar diğer insanlara bu kadar zarar vermese.
Muhtemelen diğer mesajlarımı okumadınız. Giriş paragrafına göre yorum yapıyorsunuz. Ben zaten kıza hiç kızmadım. Çünkü inanılmaz şok olmuştum ve acı çekiyordum. Erkek arkadaşım ile güzel bir bağımız vardı. O bana bunu yaptıysa o kız tabiki yapacaktı o elin kızıydı. Kız beni defalarca taciz etti önce ayırmak için aradı, ayrılınca eğer barısırsan ah ederim demek için, sonra bu kişi ile barısırsan hep aldatır demek için ve barışınca da ben barıstım demek için. Hepsini tek kelime etmeden dinledim. Aynı şekilde erkek arkadaşıma da etmedim. Hayatlarından çıktım. Mutlu mesut devam ettiler. Ama bugün çok zoruma gidiyor. Acaba diyorum o gün içimden geçtiği gibi konuşsaydım hesaplaşmamı bitirseydim daha mı iyi olurdu ? Acaba inanılmaz bir sükunet ve acı ile yürüyüp gittiğim için onların yanına kar kaldığını hiç utanmadıkları hiç üzülmedikleri için mi aşamadım diye sorguluyorum kendimi.Konu sahibi güzel kardeşim, diyorsunuz ya "kız kendisiyle barıştırmış" diye, naapmış kız, silah mı çekmiş barışmak için? İkisi bir olup barışmışlar işte ama sizin söylemeye diliniz varmıyor. Eski sevgilinize karşı halâ bir yumuşaklık içindesiniz belli ama düşünün ki bu kişi bu kızla bir heves ya da sadece yatıp-kalkmak için birlikte ve bıkınca döndü, bu karaktersizlikte ve -kız da suçlu tamam ama- hemcinslerinizi "evlenilecek kız-eğlenilecek kız" diye kategorize eden bir ahlak yoksunuyla barışırsanız bu savaşı siz mi kazanmış olacaksınız, öyle mi hissedeceksiniz bu kıza karşı kendinizi? Cevap olarak "yoo asla" diyeceksiniz ama ben sizde sevginizden ama en çok kıza hırsınızdan dolayı bunu seziyorum. Bakın bende yaşadım, kıza hiiç ama hiç kızmam, benden haberi var mıydı bilmiyorum ama varsa da o beni bağlamıyor, o şerefsiz bana şerefsizlik yapmamalıydı değil mi? Sevgiliniz o kıza koşmak yerine ağzının payını verip yolu gösterirdi size değer veriyor olsaydı, insan gibi insan olsaydı, değil mi? Ha unutmayacaksınız ama hissizleşeceksiniz zamanla, "amaan iki hırto birbirini bulmuş işte" diyeceksiniz, bu kadar.
Aşık olsaydı eğer kızla tanısınca ve yatmaya başlayınca kız sevgilinden ayrıl demiş baskı yapmış bir sürü ayrılmamış. Kız bana ulaşınca kızı engelledi. Kız gidip kendisiyle barıştırmış. Hani en azından ya direk benden ayrılırdı, ya beni soğutmak için kötü davranırdı beni ayrılmak zorunda bırakırdı diye düşünüyorum. Ama kız beni aramadan 3 gün önce annemi ve beni alıp yemeğe çıkarmış akşamına hakkımda ne düşünüyor seviyor mu diye bin kez sormuş bir insan. Ya da kız beni arayıp bizi ayırınca en azından onu arayıp onu kazanmaya çalışırdı gibi düşünüyorum. Ha bu arada hala ailesine ben 26 yaşındayım evliliğe hazır değilim bu kızla da asla evlenmem rahat olun diyen bir tip. Yine de aşık olduysa da bunun yolu bu değildi ne yaparlarsa yapsınlar yoksa.
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce konu açmıştım aldatıldım diye. 2.5 senelik ilişkim bir anda bıçakla keser gibi bitmişti. Aldatıldığımı kız beni arayıp biz birlikte oluyoruz aradan çekil tarzında söylemişti. Bende aradan çekildim. Sonra onlar devam ettiler. Benim hem sevgilim hem en yakın arkadaşım olan adam bir sürü emeğim olan, hayalim olan ilişkim öylece bitti. Üzerinden 4 ay geçti. Aştım sanıyordum. Ama karantina geldiğinden beri evdeyim işten izinliyim sürekli düşünüyorum. Hergün rüyamda ya sevgilimi ya kızı görüyorum bazen hesap soruyorum bazen oturup konuşuyorum. Hesaplaşmam içimde bitmedi demek ki. Düşünsenize hiçbirşey diyemedim. Hiçbirşey yapamadım. Biri size bir kötülük yapıyor ve öylece elini kolunu sallayıp gidiyor. Aynı şeyi yaşayan oldu mu ? Bu adaletsizliği bu yarayı nasıl saracağım? Bir kez bile özür kelimesi duymadım. Keşke insanlar diğer insanlara bu kadar zarar vermese.
Arkadaşlar merhaba,
Mutlaka kaçırdığım noktalar olmustur, ilişkimiz gayet yolunda arama mesaj atma sıklığı görüntülü konuşma ve buluşma sıklığı hep aynıydı. Mesleğinin avantajlarını kullanmış öbür türlü yakalayamamam imkansız olurdu. Mesleği sayesinde sinyalleri alamadım. Teşekkür ederim. döner mi yoksa gününü gün eder mi bilmiyorum ama ben kendimi toplasam bir an önce iyi olacak çok sağolunDurumunuza cok uzuldum.Aslinda bu tip erkekler bize iliski boyunca sinyal veriyor aldatacagina dair..Ancak biz kadinlar gormek istemiyoruz.Gecmise donup bakarsaniz siz de ex sevgilinizde konduramadiginiz aldatma belirtilerini goreceksiniz.Sakince gitmekle en iyisini yapmissiniz.Burada bi arkadasın dedigi gibi tekrar donme tesebbusu gosterecek o adam..Sakin o dondugunde yalanlarina kanmayin,kendinizi simdiden hazirlayin.Bundan sonraki iliskileriniz icin iyi bir tecrube edindiniz artik..Umarim tum mutluluklar sizi bulur
Çok üzüldüm Allah sizin ve çocuğunuzun yüzünü hep güldürsün inşallah teşekkür ederimsana moral olmak için yazıyorum. 8 senelik evliyim. 9 yıldır da hayatımda olan adi 1 çocuğumun babası beni maddi -manevi sömürüp bir sürü kadınla aldatmış! üstüne üstlük defolup gitti.
ben bu şartlarda ayakta kalma savaşı veriyorum. bak sen yolun başından görmüşsün. bundan sonra kimseye tam güvenme maddi-manevi. evlensen bile güvenme! ben bıraktım pisliğinde boğulmasını diliyorum ve boşanma davası açtım. bir ömür muhatap olmak zorundayız ama.
sen unut önüne bak.
@sibder Hahahahhh:) merak etme, ben de oyleyim. Ikiz cocukla Bosandim ve de aldatilmisim da 5ay..
Tek degiliz biliyorum bunu da. :)
saol amin. senin de inş..Çok üzüldüm Allah sizin ve çocuğunuzun yüzünü hep güldürsün inşallah teşekkür ederim
bende aldatildim ve bir sey diyememistim o kizlada evlendi ama asla umrumda degil suan o zamanlar keske sac baş dalıp ikisinide yolsaydım diyorum.Hic bir sey demeyip aydinlanma gelmişti bu tipe bak zaten bana layik degilmis kelimelerimi böyle bir insana niye hacıyayım ki kendi kaybetti deyip hayatima devam etmistim ve asla üzülmemiştim ki benim iliskim 8.5 yil falan sürdü ilk sevgilimdi sen düşün .Zaten aldatan bir insan seni haketmiyordur ne gerek var üzülmeye ya bak hayatina ben şuan evliyim ve guvenmekte asiri zorluk çekiyordum o pislikten sonraki sevgilim eşimdi ve evlendim uzulmeye bile degmez bak dunya ne halde yarin ne olacağız belli degil unutma en önemli sensin bu dünyada sıkma canını zamanla gececk evet ama zamani hızlandırmak elindeArkadaşlar merhaba,
Benzer bir olay benim de başıma geldiği için bu hikayeleri merak ediyorum. Sizi aldatan haysiyetsizin evliliği devam ediyor mu? Haberiniz var mı nasıl bir hayatı var?bende aldatildim ve bir sey diyememistim o kizlada evlendi ama asla umrumda degil suan o zamanlar keske sac baş dalıp ikisinide yolsaydım diyorum.Hic bir sey demeyip aydinlanma gelmişti bu tipe bak zaten bana layik degilmis kelimelerimi böyle bir insana niye hacıyayım ki kendi kaybetti deyip hayatima devam etmistim ve asla üzülmemiştim ki benim iliskim 8.5 yil falan sürdü ilk sevgilimdi sen düşün .Zaten aldatan bir insan seni haketmiyordur ne gerek var üzülmeye ya bak hayatina ben şuan evliyim ve guvenmekte asiri zorluk çekiyordum o pislikten sonraki sevgilim eşimdi ve evlendim uzulmeye bile degmez bak dunya ne halde yarin ne olacağız belli degil unutma en önemli sensin bu dünyada sıkma canını zamanla gececk evet ama zamani hızlandırmak elinde