Aldatıldım ve aşmakta zorlanıyorum

Benzer bir olay benim de başıma geldiği için bu hikayeleri merak ediyorum. Sizi aldatan haysiyetsizin evliliği devam ediyor mu? Haberiniz var mı nasıl bir hayatı var?
aldığım duyumlara göre gayet mutlu mesut ve çocuğu olacak yani ilahi adelet diye bir sey olmadigi inancindayim onca yılım çöp oldu ha ben mutlumuyjm evet çok o pislikle olsaydim hayatim daha dusuk kalitede olacaktı yasam standartlarim düşük olacakti daha bir çok sey simdiki halimden kötü olacaktı ama şöyle vir gercekte var onunda mutlu olmasını istemem asla bir gün umarim acidan kivranarak ölür onca yılımın bedeli olarak 😂

Arkadaşlar merhaba,
Daha önce konu açmıştım aldatıldım diye. 2.5 senelik ilişkim bir anda bıçakla keser gibi bitmişti. Aldatıldığımı kız beni arayıp biz birlikte oluyoruz aradan çekil tarzında söylemişti. Bende aradan çekildim. Sonra onlar devam ettiler. Benim hem sevgilim hem en yakın arkadaşım olan adam bir sürü emeğim olan, hayalim olan ilişkim öylece bitti. Üzerinden 4 ay geçti. Aştım sanıyordum. Ama karantina geldiğinden beri evdeyim işten izinliyim sürekli düşünüyorum. Hergün rüyamda ya sevgilimi ya kızı görüyorum bazen hesap soruyorum bazen oturup konuşuyorum. Hesaplaşmam içimde bitmedi demek ki. Düşünsenize hiçbirşey diyemedim. Hiçbirşey yapamadım. Biri size bir kötülük yapıyor ve öylece elini kolunu sallayıp gidiyor. Aynı şeyi yaşayan oldu mu ? Bu adaletsizliği bu yarayı nasıl saracağım? Bir kez bile özür kelimesi duymadım. Keşke insanlar diğer insanlara bu kadar zarar vermese.
Evlenmiş bir çocuk vermiş yıllarını verip aldatiladabilirdin? Verilmiş sadaka varmış iyi tarafından bak ve sabırla bekle hayat öyle bir işliyor ki şaşarsın

Diğer kız size bunları söyledikten sonra telefon açıp o adama bir saydırsaydınız keşke. Rahatlardınız.

aldığım duyumlara göre gayet mutlu mesut ve çocuğu olacak yani ilahi adelet diye bir sey olmadigi inancindayim onca yılım çöp oldu ha ben mutlumuyjm evet çok o pislikle olsaydim hayatim daha dusuk kalitede olacaktı yasam standartlarim düşük olacakti daha bir çok sey simdiki halimden kötü olacaktı ama şöyle vir gercekte var onunda mutlu olmasını istemem asla bir gün umarim acidan kivranarak ölür onca yılımın bedeli olarak 😂
Ay bende buna deli oluyorum biz birine kötülük yapsak Allah acaba ne zaman ayağımızı kaydıracak diye bekleriz ki kaydırır. Bunlar yapıp yapıp nasıl böyle iyi olabiliyorlar ya. Vallahi ne bitmez sınavmış. Neyse siz çok mutlu olun inşallah 🙏

Bakın siz olayı hala anlayamamışsınız; çok güzel giden bir ikişkim vardı demişsiniz aslında yokmuş, adam onla bunla düşüp kalkıp, sizi evlenmek için yedekte tutuyormuş, mesajlarınızda kız için; bizi ayırmak için aradı, barışmama engel olmak için aradı, barıştığını söylemek için aradı gibi cümleleriniz var. Öncelikle siz, o kız sizi aradığı için değil, sevgiliniz o kızla cinselliği de içeren bir ilişki yaşadığı için ayrıldınız, kız kendi çıkarları için bile olsa size iyilik yapmış, ayrıca adamın kızla ilişkisi varken sizi de bırakmak istememesi size aşkından değil; zira aşık olan adam başka kadınla beraber olmaz, hadi bir iradesizlik gösterdi oldu diyelim aşık olduğu kadını kaybetmesine neden olan kadınla yoluna devam etmez aksine ona dünyayı dar eder. Adamın sizle ilişkisini bitirmeme nedeni sadece sizin vitrininizin o kızdan daha iyi olması muhtemelen; zira o kızdan farklı olarak, sizi koluna takıp ailesine ve sosyal çevresinde gururlanabiliyordu . Yoksa o adam ne size ne o kıza aşık. Yukarıda da yazdığım gibi kız karaktersiz ama bilmeden size büyük bir iyilik yapmış ; kız bu kadar sizi aramasa, karaktersizleşmese ve sevgiliniz biraz ısrar etse barışacak gibi bir haliniz vardı. Bakın aslında şer görünen şeylerin zaman geçtikçe hayır olduğunu anlarız. Bir on sene sonra o kıza dua bile edersiniz , o kadar karaktersiz olup sizi başka bir karaktersizden kurtardığı için.

Arkadaşlar merhaba,
Daha önce konu açmıştım aldatıldım diye. 2.5 senelik ilişkim bir anda bıçakla keser gibi bitmişti. Aldatıldığımı kız beni arayıp biz birlikte oluyoruz aradan çekil tarzında söylemişti. Bende aradan çekildim. Sonra onlar devam ettiler. Benim hem sevgilim hem en yakın arkadaşım olan adam bir sürü emeğim olan, hayalim olan ilişkim öylece bitti. Üzerinden 4 ay geçti. Aştım sanıyordum. Ama karantina geldiğinden beri evdeyim işten izinliyim sürekli düşünüyorum. Hergün rüyamda ya sevgilimi ya kızı görüyorum bazen hesap soruyorum bazen oturup konuşuyorum. Hesaplaşmam içimde bitmedi demek ki. Düşünsenize hiçbirşey diyemedim. Hiçbirşey yapamadım. Biri size bir kötülük yapıyor ve öylece elini kolunu sallayıp gidiyor. Aynı şeyi yaşayan oldu mu ? Bu adaletsizliği bu yarayı nasıl saracağım? Bir kez bile özür kelimesi duymadım. Keşke insanlar diğer insanlara bu kadar zarar vermese.
Allah'a havale edin.. Onları düşünme konusunda da düşünceler gelmesin diye uğraşmak aslında onları daha çok akla getiriyor yani düşünmemeye çalışmak ters tepiyor.. aklınıza düşünceler gelsin ama siz oturup o düşüncelerle uğraşmayın.. başka etkinlikler yapın.. bu aralar sık evdeyiz (düşünceleriniz ondan da artmış olabilir) puzzle yapmak kitap okumak online müze ziyaretleri videolarla spor vs.. siz o düşüncelerle daha az uğraştıkça onlar da daha az gelecektir..

Gerçeği kabullenmen şart ya hiç haberin olmasaydı kurtuluşun olmuş bu açıdan bak

Neredeyse her iliskimde aldatıldım. Basta cok üzülüyorsunuz ama sonra komik geliyor. Ben de böyle böyle aldatilmistim diye. Spor yapmak,alışveris yapmak,kendime bakım yaomak,tarz değişikliği bana iyi gelmişti. Bir de hep öncekinden bir klasman üstün biriyle konusmanız lazım

Sizin konunuzu biliyorum etkilenmiştim okuyunca
Özel değilse nasıl öğrendiniz aldattigini ve kimmiş o kişi iş arkadaşı mi?
Ortak arkadaslarindan biri sanirim, 3yas falan kucuk ilkokul ogretmeni. Esimin hesaplarindaki paea alisverislerinden anladim. Bosandiktan 4ay sonra da ailesi ile tanistirmis.
Zaten bosanana kdr da evi ayirmistik, ben arkadasinda kalio saniodum. Meger kizla kaliomus.
Gerci bosanmayi kafama koyunca yatakta da gorsem umurumda olmazdi o saatten sonra..
Suan ayrilmis da olabilirler.
Ama bizimki aynen devam,degismedi
Taşlar, bosandiktan sonra oturdu.bu kdrini beklemiyordum

Ortak arkadaslarindan biri sanirim, 3yas falan kucuk ilkokul ogretmeni. Esimin hesaplarindaki paea alisverislerinden anladim. Bosandiktan 4ay sonra da ailesi ile tanistirmis.
Zaten bosanana kdr da evi ayirmistik, ben arkadasinda kalio saniodum. Meger kizla kaliomus.
Gerci bosanmayi kafama koyunca yatakta da gorsem umurumda olmazdi o saatten sonra..
Suan ayrilmis da olabilirler.
Ama bizimki aynen devam,degismedi
Taşlar, bosandiktan sonra oturdu.bu kdrini beklemiyordum

Cocuklarinizla birlikte musmutlu saglikli bi ömrünüz olsun inşallah ❤

Arkadaşlar merhaba,
Şu erkeklerin tek eşli modeli niye bu kadar sınırlı günümüzde tükenme noktasında gerçide:işsiz:

Neredeyse her iliskimde aldatıldım. Basta cok üzülüyorsunuz ama sonra komik geliyor. Ben de böyle böyle aldatilmistim diye. Spor yapmak,alışveris yapmak,kendime bakım yaomak,tarz değişikliği bana iyi gelmişti. Bir de hep öncekinden bir klasman üstün biriyle konusmanız lazım
2 ilişkim oldu ciddi denecek. Biri doktordu aileler arasında birtakım mezhep şu bu farklılıkları vardı ayrıldık. Şimdiki bahsettiğim de pilot. Bir klasman üstü karakter olarak olacak sanırım öbür türlü daha üstünü bulamam 😅

2 ilişkim oldu ciddi denecek. Biri doktordu aileler arasında birtakım mezhep şu bu farklılıkları vardı ayrıldık. Şimdiki bahsettiğim de pilot. Bir klasman üstü karakter olarak olacak sanırım öbür türlü daha üstünü bulamam 😅
Klasman sadece maddi gelir değildir kii. Tip kisilik. Mesela eskisi romantik değildir yenisini romantik bulursunuz

Klasman sadece maddi gelir değildir kii. Tip kisilik. Mesela eskisi romantik değildir yenisini romantik bulursunuz
Aldatmayan bulmak bile sayılabilir. Kat ve kat üstü gelir gözüme. Bir de merhametli. Senelerini geçirdiğin insana karşı. Teşekkür ederim 🙏

Aldatmayan bulmak bile sayılabilir. Kat ve kat üstü gelir gözüme. Bir de merhametli. Senelerini geçirdiğin insana karşı. Teşekkür ederim 🙏
Mükemmel insanı bulamayız. Çünkü kendimiz de mükemmel değiliz. Ama bir liste yapın kendinize neyi istiyorsunuz neyi istemiyorsunuz ? Mesela benim listemde hayvanlari sevmesi,ev isi yapması,saygılı olması başta geliyor sürpriz/romantik seyler icin olmasa da olur diyorum,statüsü icin benden cok alt olmadigi sürece okey digorum. Aldatılmak tamamen şans isi maalesef hic sinyal vermeyen biri bile aldatabiliyor. Lütfen iliskilere küsmeyin eminim ki cok güzel ve özelsiniz cok daha iyileri karsiniza çıkar

Arkadaşlar merhaba,
Ikisi tencere kapak olmus. Sadece zamana ihtiyaciniz var. 2 yil sonra "iyiki kurtulmusum" diyeceksiniz bence, bu durumu yasayan arkadaslarim var ordan biliyorum. Hem birsey olmuyorsa daha iyi birsey olacagi icindir bunu unutmayin.

X