:)Sanırım konu sahibi sarhoş ya da bizimle ciddi ciddi kafa buluyor...
ya ovülasyon günlerimi takip ediyordum diyelimPesss
Yok gibi bir şeydi ama hamile kaldınız,hııım anlıyorum
Kafa buluyor olmasını tercih ederim,o kadar üzücü bir durumSanırım konu sahibi sarhoş ya da bizimle ciddi ciddi kafa buluyor...
Diyin tabi ne de olsa rahat rahat yazıyorsunuzya ovülasyon günlerimi takip ediyordum diyelim
Sanırım konu sahibi sarhoş ya da bizimle ciddi ciddi kafa buluyor...
Siz neden aldattıysanız o da ondan aldattı. Hiç değilse eşinizinki bi gecelikmiş. Ama siz 2 sene boyunca haldır huldur, evire çevire aldatmışsınız adamı. Affedin gitsin. Siz tencere, o kapak yuvarlanır gidersiniz, negzel.boşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
Bu çok mühim bir ayrıntı tabi. Fotoğrafınız varsa arka planda aldatmış sayılmaz
Benim merak ettiğim şu; çocuk kimden?boşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
e hani cinsel ilişkiniz olmamıştı ?ya ovülasyon günlerimi takip ediyordum diyelim
Çocuk kimdeneşimi sevmesem boşanırdım zaten
Ovülasyon günlerinde eşiyle diğer günler sevgilisiyle sevişmiş ceyceye hani cinsel ilişkiniz olmamıştı ?
ne kadar planlı bir hanım takdir ettim bak kendisiniOvülasyon günlerinde eşiyle diğer günler sevgilisiyle sevişmiş ceycey
Yooo ne boşanması ayollll. Onun derdi başka. Kendi yaptığını mezara kadar saklayacak, '' Sen beni aldattıııııınnnn! '' diye adamın tepesine binecek, en ufak tartışmada hatırlatacak, adama baskı kuracak.Peki esin itiraf ederse ne yapacaksın?boşanacak mısın?yada kendi hatanı sen de itiraf edecekmisin
hem suçlu hem de güçlü yaniii .Yooo ne boşanması ayollll. Onun derdi başka. Kendi yaptığını mezara kadar saklayacak, '' Sen beni aldattıııııınnnn! '' diye adamın tepesine binecek, en ufak tartışmada hatırlatacak, adama baskı kuracak.
Ne sandın gülüm.hem suçlu hem de güçlü yaniii .
Evet çok planlı.ne kadar planlı bir hanım takdir ettim bak kendisini
Kesinlikle haklısın adamı sindirecek bi de durum onu gösteriyorYooo ne boşanması ayollll. Onun derdi başka. Kendi yaptığını mezara kadar saklayacak, '' Sen beni aldattıııııınnnn! '' diye adamın tepesine binecek, en ufak tartışmada hatırlatacak, adama baskı kuracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?