aldatıldım napmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tencere kapak gibisiniz zaten bi şey yapmanıza gerek yok devam edin böyle

Sanırım konu sahibi sarhoş ya da bizimle ciddi ciddi kafa buluyor...

yok yok emin olun öyle değil, bence gayet zeki bir kadın baktı canı sıkılabilir bu meseleden, kafa buluyomuş gibi yazıyor, inandırıcılığını kaybetmek için bile isteye çabalıyor şu an.

psikolojide bunun bir adı olmalıydı yaa. resmen israf.

boşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
Siz neden aldattıysanız o da ondan aldattı. Hiç değilse eşinizinki bi gecelikmiş. Ama siz 2 sene boyunca haldır huldur, evire çevire aldatmışsınız adamı. Affedin gitsin. Siz tencere, o kapak yuvarlanır gidersiniz, negzel.

Peki esin itiraf ederse ne yapacaksın?boşanacak mısın?yada kendi hatanı sen de itiraf edecekmisin
Yooo ne boşanması ayollll. Onun derdi başka. Kendi yaptığını mezara kadar saklayacak, '' Sen beni aldattıııııınnnn! '' diye adamın tepesine binecek, en ufak tartışmada hatırlatacak, adama baskı kuracak.

ne kadar planlı bir hanım takdir ettim bak kendisini
Evet çok planlı.
Sevgilinden onay almadan eşinden de boşanmamıs çocuktan sonra bakmış adam oralı değil sonra eşine olan sevgisini hissetmiş, kendini ona adamış, duyda inanma

Kesinlikle haklısın adamı sindirecek bi de durum onu gösteriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…