Çekemedim... hamile kaldigimdan beri beynim durmuş gibi... kabullenemiyorum... öldürmek istiyorum ikisini de...Hamile hamile sizi uzmek istemem ama eşinizin sizi aldattigi ortada. Illa yatakda mi gormek gerekiyor aldattigindan emin olmak icin? Ne demek telefon saklama gizleme, n demek canmli cicimli konusup fotolar gonderme? Gordugunuz herseyin fotosunu vs cekip kanit olarak saklayin. Ilerde zina davasi icin lazim olacak size.
Bi sekilde onemsemiyormus hersey normalmis gibi davranin ve telefonu ele gecirip çekin. O kanitlarla kendinizr ve bebeginize gelecek saglayacaksiniz. Zira bu evliliginiz temelden sarsilmis. Esiniz bu kizi isten cikarip gorusmese dahi artik hep bu supheyle yasamak zorundasiniz. Bu sizi yipratir. Ha bu arada hamile esine bunlari yasatan adam da bence "adam" lik vasfini asla hak etmiyor. Sen karninda onun cocugunu tasiyacaksin binbir stresle o da bunlari yasatacak sana...Çekemedim... hamile kaldigimdan beri beynim durmuş gibi... kabullenemiyorum... öldürmek istiyorum ikisini de...
Lütfen böyle bir şey olmamış olsun diye dua ediyorum hala. Aslında farkındayım da işte... kızın bana ne yazacağını çok merak ediyorum ya da ne yapacağını. Çok sevdiğim türkiye de iyi bir yere sahip yaşlı aile dostlarımız var onların yazligindayiz onlara anlattım kadin annem gibidir ben el atarım dedi. Ama testi kırıldı bir kere... her şeyden şüphe ederek de yaşanmaz kiNeden boylesin soyleyeyim.esin kendini geri çekmediği için bir umut kızın cekmesini bekliyorsun ki iş kavgasız gürültüsüz bitsin.
Ama atı alan uskudarı geçmiş çoktan. Hamile halinle seni üzmek istemiyorum ama onların arasındaki iş arkadasligindan çoktan çıkmış canım
Ya ona söyledim daha ne kadar durust olunur bilmiyorum ben seni çok seviyorum ama sen böyle yapmaya devam edersen sen den boşanmak zoRuanda kalcm dedim. Çünkü seviyorum gerçekten. O yanımda yoksa uyuyamam mesela evde hiçbir işe yaramasa bilr evin içinde bir yerlerde olsun isterim. Bir yandan oğluma bakıyorum babasına o kadar düşkün ki beni daha çok kizdirisa oğlumu ona gostermcm kendimi tanıyorum ama oğluma da bunu yapmak istemiyorum Allahm çok kötüyümüzülmeni istemem ama bazı şeyler ortada hangi işveren çalışanına atletli fotoğraf atar bu hiç bir mantığa sığmıyor. Kolay değil ama sakin ol daha mantıklı düşün ve daha dikkatlı ol eşini kendinden kaçırmaktansa onu kendine çek nasıl yaparsın bilemem ama böyle yapman bunu o kıza daha çok iter
O kadar güçlük çekiyorum ki size anlatamam.....Üzmek istemem sizi hamile hamile ama aldatılıyorsunuz hemde kesin olarak. Şu an çok belli .ben bisey sormak istiyorum bosicakmisiniz net msj şu bu görüp aldatilmayi garantilediginiz zaman büyük boşanmicaksiniz hiç kurcalayip kendinizi iyice küçük düşürmeyin ama su anki durum çok açık ve net .ne olduğunu sizde biliyorsunuz ama inanmakta güçlük cekiyorsunuz sanırım
Biliyorum ne hissettiğini anliyorum. Insan yanılmış olmayı çok istiyor. Ben yanlış anlamış olayım demeyi...L
Lütfen böyle bir şey olmamış olsun diye dua ediyorum hala. Aslında farkındayım da işte... kızın bana ne yazacağını çok merak ediyorum ya da ne yapacağını. Çok sevdiğim türkiye de iyi bir yere sahip yaşlı aile dostlarımız var onların yazligindayiz onlara anlattım kadin annem gibidir ben el atarım dedi. Ama testi kırıldı bir kere... her şeyden şüphe ederek de yaşanmaz ki
Kabullenebilecegim bir şey degil....Aldatmayı nasıl tanımladığınıza bağlı bu durum. Ortada karşılıklı ilan edilmiş bir aşk, bir ilişki olduğunu sanmıyorum ama maksadını aşmış, laubali, flörtleşme içeren bir muhabbet var. Açıkça bir ilişkileri olsaydı, eşiniz telefonunu sizden sakınmak için, sizin bir şeyleri görmenizi beklemezdi bence. Yani bilemedim ya. Çirkin bir şeyler dönüyor ama bu sizin düşündüğünüz şekilde bir aldatma mı bilmiyorum. Ha flörtleşme de bana göre aldatmaktır.
Anlıyorum sizi. Benim de kabul edebileceğim şeyler değil. Çok üzücü. Ne denir bilmiyorum. Umarım içinizi ferahlatacak bir cevap, bir çıkış yolu vardır.Kabullenebilecegim bir şey degil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?