• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim mi bilmiyorm

tavis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
231
140
53
Hikaye başlayalı 1 sene olacak ama ben artık tukendim gibi nasıl davranacagimi bilmiyorum. Eşim e işlerinde yardımcı olan bir kadın çıktı birden x diyelim. Başlarda tabi rahatsız olmadım ama islerinden dolayı sürekli telde konuşma ve mesaj olarak iletişim halindeler. Eşim iş arkadaşları ve müşterileri ile beni ve oğlumu sürekli tanıştırır bizi her yere yanında götürür amanedense ben bu kızla bir türlü tanışmadım. Neyse bir süre sonra eşimin gittiği yerlerden atıyorum yediği yemeğin tabağını fotoşunu çekip kıza yollamalari başka şehre gidince oranın fotolarını çekip yollamaya başladı buna bahane olarakta işte ona iş verip benim gezdiğimi düşünmesin doğru yere gittigimden emin olsun diye atıyorum demeye başladı. Sonra bir gün nerdesin işte iş yerine geldin mi yazıyor bizim ki kendi fotosunu çekip atıyor evde atletli haliyle. Tabi evde tartışma çıkıyor yine aynı bahane. Ondan sonra ben senin telimi karistirman ve bu hareketlerine gıcık oluyorum deyip tele şifre koydu tabi bir süre sonra ben bunu yine açtım ki ne göreyim . Kız buna günaydın honey ler mi dersin canım mi dersin atıyorum eşimin adı Osman osmanim mi dersin. Nerdesn canimlar falan.... tabi büyük olay koptu ben sinir krizi geçirdim 5 aylık hamileyim. Ben onunla konusacm hitaplarina dikaat etsin onun tarzı bu sen diğerleriyle nasıl samimi görsen ben onu gün içinde görmüyorum bile falan filan.. neyse bizimki güya konuştu kız da iş yerindeki WhatsApp grubundan çıktı falan baya bildiğiniz trip atıyor eşime. Gerçi ben konuştuğuna da inanmıyorum.. neyse benim ki artık iyice telefonu saklamaya başladı inanın gece uyurken yastığın altında eliyle sıkıca tutuyor ben dönerken bile alacam diye hoplayıp zıplıyor yatağın içinde.. dün de bana tak etti ve kıza mesaj attım bu nasıl iş ahlaki eşimle çalışmanızı istemiyorum diye.. ama kendimi bu duruma soktuğum için seviyemi o kadar aşağı çektiğim için o kadar kötüyüm ki artık doğru mu yapıyorum yanlış mı acaba ben mi yanlış anlayip abartıyorum diye düşünüyorum ama çok kötüyüm artık ya... yani niye böyle olmak zorunda. Bu arada ofisteki arkadaşını da aradım size de mi öyle hitap ediyor diye yok dedi bana sadece ismimle hitap ediyor. Şimdi de bana trip yapıyor kendini de beni de rezil ettin benim calisanimi nasıl ararsın diye... ben kendimi bu kadar aşağılara çekecek kadın değildim neden böyle oldum bilmiyorum hiçbir şeye düzgün karar veremiyorum gibi..

Hamile hamile sizi uzmek istemem ama eşinizin sizi aldattigi ortada. Illa yatakda mi gormek gerekiyor aldattigindan emin olmak icin? Ne demek telefon saklama gizleme, n demek canmli cicimli konusup fotolar gonderme? Gordugunuz herseyin fotosunu vs cekip kanit olarak saklayin. Ilerde zina davasi icin lazim olacak size.

Hamile hamile sizi uzmek istemem ama eşinizin sizi aldattigi ortada. Illa yatakda mi gormek gerekiyor aldattigindan emin olmak icin? Ne demek telefon saklama gizleme, n demek canmli cicimli konusup fotolar gonderme? Gordugunuz herseyin fotosunu vs cekip kanit olarak saklayin. Ilerde zina davasi icin lazim olacak size.
Çekemedim... hamile kaldigimdan beri beynim durmuş gibi... kabullenemiyorum... öldürmek istiyorum ikisini de...

Neden boylesin soyleyeyim.esin kendini geri çekmediği için bir umut kızın cekmesini bekliyorsun ki iş kavgasız gürültüsüz bitsin.
Ama atı alan uskudarı geçmiş çoktan. Hamile halinle seni üzmek istemiyorum ama onların arasındaki iş arkadasligindan çoktan çıkmış canım 😢

Çekemedim... hamile kaldigimdan beri beynim durmuş gibi... kabullenemiyorum... öldürmek istiyorum ikisini de...
Bi sekilde onemsemiyormus hersey normalmis gibi davranin ve telefonu ele gecirip çekin. O kanitlarla kendinizr ve bebeginize gelecek saglayacaksiniz. Zira bu evliliginiz temelden sarsilmis. Esiniz bu kizi isten cikarip gorusmese dahi artik hep bu supheyle yasamak zorundasiniz. Bu sizi yipratir. Ha bu arada hamile esine bunlari yasatan adam da bence "adam" lik vasfini asla hak etmiyor. Sen karninda onun cocugunu tasiyacaksin binbir stresle o da bunlari yasatacak sana...

çok enteresan bir eşiniz var
bir de bunu sizin gördüğünüzü bilmesi ve bu kadar umursamaması daha da enteresan.
İnadınıza yapıyor sanki
bence de tüm mesajları alın avukatla görüştüm bunları kanıt olarak sayacak deyin bakalım ne yapabilecek

Hamilesiniz sakin olun. Olumsuz seyler bebeginizi etkiliyor. Esinizle konusun sakince uzun uzun anlatin. Mesela ben telefonumu senden saklasam ne dusunursun deyin. Bu sekilde olamaz deyin. Davranis devam ederse ailenizle konuşun ama bebege dikkat edin nolursunuz

L
Neden boylesin soyleyeyim.esin kendini geri çekmediği için bir umut kızın cekmesini bekliyorsun ki iş kavgasız gürültüsüz bitsin.
Ama atı alan uskudarı geçmiş çoktan. Hamile halinle seni üzmek istemiyorum ama onların arasındaki iş arkadasligindan çoktan çıkmış canım 😢
Lütfen böyle bir şey olmamış olsun diye dua ediyorum hala. Aslında farkındayım da işte... kızın bana ne yazacağını çok merak ediyorum ya da ne yapacağını. Çok sevdiğim türkiye de iyi bir yere sahip yaşlı aile dostlarımız var onların yazligindayiz onlara anlattım kadin annem gibidir ben el atarım dedi. Ama testi kırıldı bir kere... her şeyden şüphe ederek de yaşanmaz ki

üzülmeni istemem ama bazı şeyler ortada hangi işveren çalışanına atletli fotoğraf atar bu hiç bir mantığa sığmıyor. Kolay değil ama sakin ol daha mantıklı düşün ve daha dikkatlı ol eşini kendinden kaçırmaktansa onu kendine çek nasıl yaparsın bilemem ama böyle yapman bunu o kıza daha çok iter

Üzmek istemem sizi hamile hamile ama aldatılıyorsunuz hemde kesin olarak. Şu an çok belli .ben bisey sormak istiyorum bosicakmisiniz net msj şu bu görüp aldatilmayi garantilediginiz zaman büyük boşanmicaksiniz hiç kurcalayip kendinizi iyice küçük düşürmeyin ama su anki durum çok açık ve net .ne olduğunu sizde biliyorsunuz ama inanmakta güçlük cekiyorsunuz sanırım

üzülmeni istemem ama bazı şeyler ortada hangi işveren çalışanına atletli fotoğraf atar bu hiç bir mantığa sığmıyor. Kolay değil ama sakin ol daha mantıklı düşün ve daha dikkatlı ol eşini kendinden kaçırmaktansa onu kendine çek nasıl yaparsın bilemem ama böyle yapman bunu o kıza daha çok iter
Ya ona söyledim daha ne kadar durust olunur bilmiyorum ben seni çok seviyorum ama sen böyle yapmaya devam edersen sen den boşanmak zoRuanda kalcm dedim. Çünkü seviyorum gerçekten. O yanımda yoksa uyuyamam mesela evde hiçbir işe yaramasa bilr evin içinde bir yerlerde olsun isterim. Bir yandan oğluma bakıyorum babasına o kadar düşkün ki beni daha çok kizdirisa oğlumu ona gostermcm kendimi tanıyorum ama oğluma da bunu yapmak istemiyorum Allahm çok kötüyüm

Herşey ortada konu sahibesi.
Eşim de, ben de çalışıyoruz.
Kimseye canım, cicim, balım, gülüm, dalım hele hele isminin sonuna iyelik eki getirerek hitap etmiyoruz. Atletli fotolarımızı göndermiyoruz.
İnsan anca eşine, çocuguna, sevgilisine bu şekilde hitap edebilir.
Eşin suç bastırıyor dikkat et.

Üzmek istemem sizi hamile hamile ama aldatılıyorsunuz hemde kesin olarak. Şu an çok belli .ben bisey sormak istiyorum bosicakmisiniz net msj şu bu görüp aldatilmayi garantilediginiz zaman büyük boşanmicaksiniz hiç kurcalayip kendinizi iyice küçük düşürmeyin ama su anki durum çok açık ve net .ne olduğunu sizde biliyorsunuz ama inanmakta güçlük cekiyorsunuz sanırım
O kadar güçlük çekiyorum ki size anlatamam.....

Biliy
L

Lütfen böyle bir şey olmamış olsun diye dua ediyorum hala. Aslında farkındayım da işte... kızın bana ne yazacağını çok merak ediyorum ya da ne yapacağını. Çok sevdiğim türkiye de iyi bir yere sahip yaşlı aile dostlarımız var onların yazligindayiz onlara anlattım kadin annem gibidir ben el atarım dedi. Ama testi kırıldı bir kere... her şeyden şüphe ederek de yaşanmaz ki
Biliyorum ne hissettiğini anliyorum. Insan yanılmış olmayı çok istiyor. Ben yanlış anlamış olayım demeyi...
Gerçekten şüpheyle yaşamak çok zor. O bahsettiğiniz bayan ya esinize ka o kıza bir ayar verecek. Belki ayrilacajlar belki daha iyi gizleyecekler peki sen bu şüpheyle hep yasayabilecek misin. Şimdi hamileliginde verdiği duygusallıkla yuvam yıkılmasin çocuğum babasız buyumesin diye dusunuyorsun ama erkekler boyle dusunmuyor iste.

Aldatmayı nasıl tanımladığınıza bağlı bu durum. Ortada karşılıklı ilan edilmiş bir aşk, bir ilişki olduğunu sanmıyorum ama maksadını aşmış, laubali, flörtleşme içeren bir muhabbet var. Açıkça bir ilişkileri olsaydı, eşiniz telefonunu sizden sakınmak için, sizin bir şeyleri görmenizi beklemezdi bence. Yani bilemedim ya. Çirkin bir şeyler dönüyor ama bu sizin düşündüğünüz şekilde bir aldatma mı bilmiyorum. Ha flörtleşme de bana göre aldatmaktır.

Cok uzuldum okuyunca.
Hem aldatiyor hem de bundan maalesef korkmuyor yani sizin onu birakamayacaginizi bildigi icin sanirim gunumu gun edeyim havasinda..
Ay is arkadaslarimdan birinin bana atletli foto attigini dusunemedim igrenc bence..
Sizde ayrilmayacaksaniz bosuna hamile.halinizle kendinizi uzmeyin.

Aldatmayı nasıl tanımladığınıza bağlı bu durum. Ortada karşılıklı ilan edilmiş bir aşk, bir ilişki olduğunu sanmıyorum ama maksadını aşmış, laubali, flörtleşme içeren bir muhabbet var. Açıkça bir ilişkileri olsaydı, eşiniz telefonunu sizden sakınmak için, sizin bir şeyleri görmenizi beklemezdi bence. Yani bilemedim ya. Çirkin bir şeyler dönüyor ama bu sizin düşündüğünüz şekilde bir aldatma mı bilmiyorum. Ha flörtleşme de bana göre aldatmaktır.
Kabullenebilecegim bir şey degil....

Back