Hikaye başlayalı 1 sene olacak ama ben artık tukendim gibi nasıl davranacagimi bilmiyorum. Eşim e işlerinde yardımcı olan bir kadın çıktı birden x diyelim. Başlarda tabi rahatsız olmadım ama islerinden dolayı sürekli telde konuşma ve mesaj olarak iletişim halindeler. Eşim iş arkadaşları ve müşterileri ile beni ve oğlumu sürekli tanıştırır bizi her yere yanında götürür amanedense ben bu kızla bir türlü tanışmadım. Neyse bir süre sonra eşimin gittiği yerlerden atıyorum yediği yemeğin tabağını fotoşunu çekip kıza yollamalari başka şehre gidince oranın fotolarını çekip yollamaya başladı buna bahane olarakta işte ona iş verip benim gezdiğimi düşünmesin doğru yere gittigimden emin olsun diye atıyorum demeye başladı. Sonra bir gün nerdesin işte iş yerine geldin mi yazıyor bizim ki kendi fotosunu çekip atıyor evde atletli haliyle. Tabi evde tartışma çıkıyor yine aynı bahane. Ondan sonra ben senin telimi karistirman ve bu hareketlerine gıcık oluyorum deyip tele şifre koydu tabi bir süre sonra ben bunu yine açtım ki ne göreyim . Kız buna günaydın honey ler mi dersin canım mi dersin atıyorum eşimin adı Osman osmanim mi dersin. Nerdesn canimlar falan.... tabi büyük olay koptu ben sinir krizi geçirdim 5 aylık hamileyim. Ben onunla konusacm hitaplarina dikaat etsin onun tarzı bu sen diğerleriyle nasıl samimi görsen ben onu gün içinde görmüyorum bile falan filan.. neyse bizimki güya konuştu kız da iş yerindeki WhatsApp grubundan çıktı falan baya bildiğiniz trip atıyor eşime. Gerçi ben konuştuğuna da inanmıyorum.. neyse benim ki artık iyice telefonu saklamaya başladı inanın gece uyurken yastığın altında eliyle sıkıca tutuyor ben dönerken bile alacam diye hoplayıp zıplıyor yatağın içinde.. dün de bana tak etti ve kıza mesaj attım bu nasıl iş ahlaki eşimle çalışmanızı istemiyorum diye.. ama kendimi bu duruma soktuğum için seviyemi o kadar aşağı çektiğim için o kadar kötüyüm ki artık doğru mu yapıyorum yanlış mı acaba ben mi yanlış anlayip abartıyorum diye düşünüyorum ama çok kötüyüm artık ya... yani niye böyle olmak zorunda. Bu arada ofisteki arkadaşını da aradım size de mi öyle hitap ediyor diye yok dedi bana sadece ismimle hitap ediyor. Şimdi de bana trip yapıyor kendini de beni de rezil ettin benim calisanimi nasıl ararsın diye... ben kendimi bu kadar aşağılara çekecek kadın değildim neden böyle oldum bilmiyorum hiçbir şeye düzgün karar veremiyorum gibi..