• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım mı acaba?

oooo bu çok ağır olmuş, insan kızar ve tepki de verir fakat uzatmaz bu kadar. benim eşim de muhafazakar ben bazen şakasına derim "kadın parfümü mü kokuyosun", kendi saçımı alıp takılırım da "bu kimin" diye, ters ters bakar ve geçer yani ciddi ciddi yapsam ertesi güne asla bırakmaz, sen bu işin peşini bırakma arkadaşım
Evet bi açıdan ona hakaret ettiğimi ve böyle birşeyi ona nasıl yakıştırdığımı düşünerek kızıyor bana ve onun için böyle tepki veriyor. Evet dayanamadım sordum o an. Bu konuları kesinlikle içimde tutamıyorum. Hemen sorayım mantıklı bir cevap versin de içim rahatlasın istiyorum. Hani kalkıp da hiçbi şey belli etmeden gizlice araştırma yapamam istesem de. Belli edip de öyle araştırırım maalesef :(

Bu kadar ciddiye alması sıkıntı, bu tip takılmalar evliliklerde olabilir, ama karşı taraf geyiğe vurur genelde, eşim elimden bi uçan bi kaçan kurtulur heytt falan der misal, suç bastırma bence bu kadarı

Aslında evet misafirhane gibi bir yer. Ama aldatılmışsam diye de korkuyorum bir yandan. Ama kanutlayamam da hani aldatsa bile nasıl anlayacağım ki. 2 sene kadar önce İstanbul'a gitmişti bir konu için 4-5 gün kaldı orada aile yanında ve kaldığı yerdeki insanları da biliyorum hani. Orada da 2-3 arkadaş birlikteydiler. Geldikten sonra telefonunu kurcaladım ki telefonundan eskort kızları arattığını görmüştüm. Sorduğumda ise yanlarındaki utangaç bekar arkadaşlarına şaka yapmak için bakıp ona mesaj olarak atmışlar resimleri diğer arkadaşıyla birlikte öyle dedi. Daha sonrasında hiçbir şeyini de görmedim açıkçası. Ama böyle bişey yaşayınca insanın aklına herşey geliyor işte.

Bunu görene kadar biyerden yapısmistir diyordum ama artik muhtemelen evden uzaklaşınca birşeyler ceviriyordur diyorum. Hepte arkadaşlarla ilgili olur zaten boyle seyler. Hepsinin bahanesi aynı. Takipte kal diyecegim ama nasıl bilemiyorum.

Evet bi açıdan ona hakaret ettiğimi ve böyle birşeyi ona nasıl yakıştırdığımı düşünerek kızıyor bana ve onun için böyle tepki veriyor. Evet dayanamadım sordum o an. Bu konuları kesinlikle içimde tutamıyorum. Hemen sorayım mantıklı bir cevap versin de içim rahatlasın istiyorum. Hani kalkıp da hiçbi şey belli etmeden gizlice araştırma yapamam istesem de. Belli edip de öyle araştırırım maalesef :KK43:

Böyle birşey yakışmaz ama eşine it demek yakışır hmmm peki

Ayrıca adam eskort aratan bir adam, arkadaş markadaş hikaye geçsin o işi, evli her erkeğin arkadaşı var ama eskort resimleri gönderilmiyor yani

Siz şüphe ediyorum demişsiniz nereden geldiğini sormuşsun makul cvp verebilir sizin şüpherinizin yanlış olduğuna sizi ikna edebilirdi güzel giden bir evlilikte burda bir çelişki var
Her saç teli aldattığını işaret değildir burda sherlock misali araştırma doğru değil demektir şüpherinizin var buda bir çelişki

Ben anlamakta güçlük çekiyorum, evliliğimiz çok güzel dedin ilk mesajında, sonra her kavgada bağırır çağırır dedin eskort meselesini ekledin şimdi sana şu söylediği...nasıl güzel evlilik bu, aldattı bence, net
Kavgalarda tepkileri serttir evet ama normalde anlayışlı ilgili düşünceli bir adam. Sinirli bir yapısı var başkalarına karşı da böyle serttir. 2 sene önceki o internet geçmişinde bulduğum eskort olayından sonra başka bir olay da olmadı hani.

Siz şüphe ediyorum demişsiniz nereden geldiğini sormuşsun makul cvp verebilir sizin şüpherinizin yanlış olduğuna sizi ikna edebilirdi güzel giden bir evlilikte burda bir çelişki var
Her saç teli aldattığını işaret değildir burda sherlock misali araştırma doğru değil demektir şüpherinizin var buda bir çelişki
İşte o eskort aratma olayını aslında hala beynimde oturtamamışım ki böyle birşeyle karşılaşınca hemen o 2 yıl önce yaşanan olay geldi aklıma. İlk saç telini gösterip bu benim saçım değil dediğimde olur mu canım senin saçın işte dedi. Bu açık sarı ve kıvırcık hatta benimkinden uzun dediğimde de seninkiyle aynı uzunlukta görmüyor musun işte dedi ve ben o ara mutfağa gidip gelip tekrar o saç nereden geldi acaba deyince kızmaya bağırmaya başladı.

Onun şehir dışına gidişi 2-3 hafta oluyor. Telefon zaten sorunluydu servise verecekti ki garantisi de dolmak üzere olduğu için ben ısrar etmiştim daha bekleme ver şu telefonu servise diye. Evet düşününce inanmak istediğim için inanmıştım sanırım ve aynı o zaman da bu şekilde durumu kanıtlayabilecek başka bir kanıtım olmayacaktı. Gidip arkadaşına eşim sana eskort kız resmi gönderdi mi diyemezdim :KK43: O yüzden konuyu kapatmak zorunda kalmıştım.

Niye kapatmak zorunda kalasin ki. Pesini bırakmamalıysin basit bir sey degil ki.

Eskort kız aratma olayı geçmişte 2 sene önce olmuş birşey. Ama bu konuda da şüphe uyandırıyor tabi haklısınız

Ee adam sürekli açık vermez ki birşeyler karıştırıyorsa. böyle bir sey olunca peşini bırakmamak lazim

Böyle birşey yakışmaz ama eşine it demek yakışır hmmm peki

Ayrıca adam eskort aratan bir adam, arkadaş markadaş hikaye geçsin o işi, evli her erkeğin arkadaşı var ama eskort resimleri gönderilmiyor yani
Ya sanki suçlu olsaydı ben onu kahvaltıya çağırmaya gittiğimde biraz surat yapsa bile büyütmez gelirdi gibi geliyor sanki ben dinginleşince o da olayın üstünü kapatırdı mantıken diye düşünüyorum. Ama bu kadar sinirlenmesinin sebebi suçluluk duygusu mu acaba yoksa diye de düşünüyorum offf bilemiyorum :(

Kavgalarda tepkileri serttir evet ama normalde anlayışlı ilgili düşünceli bir adam. Sinirli bir yapısı var başkalarına karşı da böyle serttir. 2 sene önceki o internet geçmişinde bulduğum eskort olayından sonra başka bir olay da olmadı hani.

Senin güzel evlilik anlayısın buysa sıkıntı yok, bana göre de insan kavgada belli eder kendini normali anormali yok eşim bana it diyemez keza ben ona

Ya sanki suçlu olsaydı ben onu kahvaltıya çağırmaya gittiğimde biraz surat yapsa bile büyütmez gelirdi gibi geliyor sanki ben dinginleşince o da olayın üstünü kapatırdı mantıken diye düşünüyorum. Ama bu kadar sinirlenmesinin sebebi suçluluk duygusu mu acaba yoksa diye de düşünüyorum offf bilemiyorum :KK43:

Sen baştan beri buna inanmak istiyosun zaten, boşta diyemicem, gereğini yapacak gücün yoksa da uzatma zaten, şimdi it diyen yarın git diyebilir zira

Hep böyle uzatır mı meseleleri?
Uyumuş uyanmış sabah olmuş kaç saat geçmiş aradan insan biraz soğur ki öyle bağırıp çağırıp kavga da etmediniz. Normalde de mi böyle uzatır, it muamelesi görürsün gibi ağır konuşur mu?
Evet normalde kavga ettiğimizde de böyledir ağır konuşur ve uzatır kavgayı, ben barışmadan da kendisi gelip barışmaz hiç. Huyu böyle ailesine karşı da böyle. Barıştıktan sonra özür dileyeceği olursa o zaman diler.

Evet normalde kavga ettiğimizde de böyledir ağır konuşur ve uzatır kavgayı, ben barışmadan da kendisi gelip barışmaz hiç. Huyu böyle ailesine karşı da böyle. Barıştıktan sonra özür dileyeceği olursa o zaman diler.
Normalde böyle değilse suçluluk psikolojisidir diyeceğim ama hep böyleymiş bilemedim.

Yani terbiyesiz bir adam, ailesine karşı da terbiyesiz olması terbiyesizliği normallestirmez, ama bence tabi

İşte o eskort aratma olayını aslında hala beynimde oturtamamışım ki böyle birşeyle karşılaşınca hemen o 2 yıl önce yaşanan olay geldi aklıma. İlk saç telini gösterip bu benim saçım değil dediğimde olur mu canım senin saçın işte dedi. Bu açık sarı ve kıvırcık hatta benimkinden uzun dediğimde de seninkiyle aynı uzunlukta görmüyor musun işte dedi ve ben o ara mutfağa gidip gelip tekrar o saç nereden geldi acaba deyince kızmaya bağırmaya başladı.
Kuzum aldatıyor yada aldatmıyor diyemem ama birsürü çelişki var güzel giden evliliğinde sen yüzleşmeye hazır ol

Ya sanki suçlu olsaydı ben onu kahvaltıya çağırmaya gittiğimde biraz surat yapsa bile büyütmez gelirdi gibi geliyor sanki ben dinginleşince o da olayın üstünü kapatırdı mantıken diye düşünüyorum. Ama bu kadar sinirlenmesinin sebebi suçluluk duygusu mu acaba yoksa diye de düşünüyorum offf bilemiyorum :KK43:

Eşin burdan bile güven verici durmuyor. Fazla güvenme bence. Suçluluk duygusu gibi. Hem sucsuz olsa bile davranislari cok kötü. İt nedir yahu

Back