• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım mı acaba?

Merhaba, bu net bi kanıt değil malesef. Olabilir yani kaldıkları yerden yataktan da geçmiş olabilir daha önce kalanlardan. Hani tam kanitlayabiliyorsaniz yüzüne vurun ama bu şekilde bişey yapamazsınız. Belkide günah alıyorsunuz. En güzeli sessizce takip etmek bi kanıt bulana kadar takip etmek hiç can sıkmadan.
Haklısınız sanırım adam kalkıp aldatsa bile aldattım demeyeceğine göre ve ben de bu konuyla ilgili bir kanıta ulaşamayacağıma göre sessiz kalmak en iyisi olacak galiba. Bana kızdı gitti yattı uyuyor şimdi

Yaptıysa nasıl ortaya çıkar ki. Bence hiçbir şekilde ortaya çıkmazdı. İşte bu şüphe bile içimi yaraladı benim.

Çok üstüne düşmeyince sadece caktırmadan bırazcık dıkkatlı olunca ortaya cıkar genelde. Senın rahat görünmen karsındakıne rahatlık verdıgınden mıdır nedır bılmem. :KK70: Evliliğimde degıl ama flört dönemlerıne bıkac aldatılma deneyımı yasadım ve gercekten oyle hafiyelik fılan yaparak yakalamadım. Önüne çıkıyor bir şekilde. Sen ne kadar rahat olur ustune gıtmez, anlamıyor, saf gıbı görünürsen karsıdakı o kadar az tedbir alır dıyorum o yüzden boyle durumlarda suphelenilsede seesız kalıp beklemek soru sormaktan, sıkıştırmaktan daha ıyı sanırım. Zaten elinizdeki kesin bir kanıt değil .

Aslında evet misafirhane gibi bir yer. Ama aldatılmışsam diye de korkuyorum bir yandan. Ama kanutlayamam da hani aldatsa bile nasıl anlayacağım ki. 2 sene kadar önce İstanbul'a gitmişti bir konu için 4-5 gün kaldı orada aile yanında ve kaldığı yerdeki insanları da biliyorum hani. Orada da 2-3 arkadaş birlikteydiler. Geldikten sonra telefonunu kurcaladım ki telefonundan eskort kızları arattığını görmüştüm. Sorduğumda ise yanlarındaki utangaç bekar arkadaşlarına şaka yapmak için bakıp ona mesaj olarak atmışlar resimleri diğer arkadaşıyla birlikte öyle dedi. Daha sonrasında hiçbir şeyini de görmedim açıkçası. Ama böyle bişey yaşayınca insanın aklına herşey geliyor işte.
Bu eskort kiz muhabbeti beni biraz dusundurdu acikcasi. Esinizin cevresinde heyecani seven tipler olabilir, o da onlara uyup bir delilik yapmis olabilir sehir disina ciktigi zamanlarda. Yani bazi erkekler sirf heyecan duymak icin yapiyor boyle sacma seyler. Sehir disinda olmasi da ona cesaret vermis olabilir.

Ben sizin yerinizde olsam hicbisey caktirmam ve bir daha sehir disina ciktiginda ona haber vermeden evdeymisim gibi takilir pesinden gider ne yapiyor nerde kaliyor izlerdim.

Ama simdilik icinizi karartmayin, rutin hayatiniza devam edin. Ama takibi birakmayin derim.

Yoruma çok açık bir durum ya bu. Herkes farkli düşünür zaten kimisi suphelenirdim demis kimisi kuruntu yapiyosun demis.

Eger aldattiysa yakalayamazsin artik. Sen sac telini bulunca temkinli davranip kanitlar varsa ortadan kaldirmistir çoktan.Yapmadiysa zaten sorun yok.

Sen konunun üstüne düşme hatta konusu açılırsa 'ya ben senin oyle bir sey yapmayacağını biliyorum zaten' diye kapat yaptıysa vicdani sizlar yapmadiysa gönlü rahatlar.
Allahın adaletine güven. Gönlünü rahat tut.

Yoruma çok açık bir durum ya bu. Herkes farkli düşünür zaten kimisi suphelenirdim demis kimisi kuruntu yapiyosun demis.

Eger aldattiysa yakalayamazsin artik. Sen sac telini bulunca temkinli davranip kanitlar varsa ortadan kaldirmistir çoktan.Yapmadiysa zaten sorun yok.

Sen konunun üstüne düşme hatta konusu açılırsa 'ya ben senin oyle bir sey yapmayacağını biliyorum zaten' diye kapat yaptıysa vicdani sizlar yapmadiysa gönlü rahatlar.
Allahın adaletine güven. Gönlünü rahat tut.
Kanıtları belki anca telefonunda bulabilirdim hani internet geçmişinden belki ama şöyle ki daha bugün telefonu arızalı diye servise gönderdi eski telefonunu kullanmaya başladı. Sessiz kalsam bir kanıta ulaşamayacağıma eminim ve sanırım içimde dert kalacak aldattı mı acaba beni diye :(

iki kere aynı saç teli ve şehir dışında giydiği pijamada olması biraz şüpheli olmuş kredi kartı kullanan biriyse dökümanlarını inceleyebilirsin veya gittiği arkadaşarının sosyal medya hesapları varsa onları kurcalayabilirsin arkadaşlarıyla resimlerini gördüm demişsin normalde de resim gösterir mi yoksa bu sefer eğer bir hata yaptıysa acaba korkusundan dolayı arkadşlarıyla resimlerini sen sormadan mı gösterdi resimler eski olma ihtimali varmıdır yani tek gitmiş olabilir mi sen yinede çaktırmadan takipte kal bence ne olur ne olmaz

Çamaşırlarınızı dışarı asıyorsanız muhtemeler üsten sağdan soldan gelmiştir yıkamışsınız nasıl kalsın saç teli üstünde pijamanın
Aynen bu yorumu yapacaktım. +1
Fazla irdelemeyin. Soru sormayın.
Takipte kalın. Yanlış düşünüyor olabilirsiniz.
İzleyin belli etmeden. Varsa hatası yakalanır zaten.

iki kere aynı saç teli ve şehir dışında giydiği pijamada olması biraz şüpheli olmuş kredi kartı kullanan biriyse dökümanlarını inceleyebilirsin veya gittiği arkadaşarının sosyal medya hesapları varsa onları kurcalayabilirsin arkadaşlarıyla resimlerini gördüm demişsin normalde de resim gösterir mi yoksa bu sefer eğer bir hata yaptıysa acaba korkusundan dolayı arkadşlarıyla resimlerini sen sormadan mı gösterdi resimler eski olma ihtimali varmıdır yani tek gitmiş olabilir mi sen yinede çaktırmadan takipte kal bence ne olur ne olmaz
Kredi kartı pek kullanmaz nakit kullanır ki oradaki tüm harcamalarını nakit yapmış. Arada gösterir resimlerini de evet aslında haklısınız durup dururken resim göstermesi de garip. Resmin yeni olduğuna eminim ve arkadaşlarıyla birlikte gittiklerine de eminim ama o an arkadaşlarıyla fotoğrafı çekilmiştir belki diğer gün yemiştir o haltı olabilir yani. Yapmışsa işte hiçbir kanıt bıraktığını düşünmüyorum. Ancak olacak ki arkadaşlarının veya onların eşlerinin ağızlarını arayabilirim ama yapabilir miyim bunu da bilmiyorum.

Bence aldattı. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Bi kere de o ordan burdan yanlışlıkla dolanan gelen saç kısa falan olmaz hep uzun dalgalı falan. Eskort işi olabilir takipte kalın.

Bence aldattı. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Bi kere de o ordan burdan yanlışlıkla dolanan gelen saç kısa falan olmaz hep uzun dalgalı falan. Eskort işi olabilir takipte kalın.
Beni aldattığı şüphesiyle nasıl sessiz kalabilirim ki. Ayrıca tek gecelik bir ilişkinin de olduysa bile ne gibi bir kanıtı olabilir ki? Olay geçeli 3 hafta oluyor bir de.

Sessiz kalmaktan başka çareniz yok ki konuyu açtığınızda çirkefleniyor. Ya gemileri yakacaksınız kavga gürültü bana bu saçları açıkla diye. Ya da bekleyip kanıt bulacaksınız. Sahi mantıklı açıklama istediniz mi saçı da göstererek. Yani günlük hayatınıza dönmeyin bişey yokmuş gibi. Anlasın bir sorun olduğunu. İçinizi rahatlatmak zorunda.

Sessiz kalmaktan başka çareniz yok ki konuyu açtığınızda çirkefleniyor. Ya gemileri yakacaksınız kavga gürültü bana bu saçları açıkla diye. Ya da bekleyip kanıt bulacaksınız. Sahi mantıklı açıklama istediniz mi saçı da göstererek. Yani günlük hayatınıza dönmeyin bişey yokmuş gibi. Anlasın bir sorun olduğunu. İçinizi rahatlatmak zorunda.
İlk anda sorduğumda ne diyosun sen yaa diyip kızdı bana. Sonra ben mutfağa gidip geldiğimde tekrar sordum. Şaka mı yapıyosun ciddi misin dedi sen beni neyle itham ediyorsun terbiyesizleşme kalk git yanımdan dedi. Ağlamamak için kendimi zor tuttuğumdan konuşamadım cevap veremedim ona sustum öteki koltuğa geçtim. Sonra biraz daha oturup birşey demeden kalktı gitti ve yattı o.

Bir de diyor senin üstünden gelmiştir sana da işte çalışırken başkasından gelmiştir diyor

İlk anda sorduğumda ne diyosun sen yaa diyip kızdı bana. Sonra ben mutfağa gidip geldiğimde tekrar sordum. Şaka mı yapıyosun ciddi misin dedi sen beni neyle itham ediyorsun terbiyesizleşme kalk git yanımdan dedi. Ağlamamak için kendimi zor tuttuğumdan konuşamadım cevap veremedim ona sustum öteki koltuğa geçtim. Sonra biraz daha oturup birşey demeden kalktı gitti ve yattı o.

Alın karşınıza sakince mesafeli bi şekilde eşofmanın içine saçın maçın yanlışlıkla giremeyeceğini, mantıklı bir açıklama beklediğinizi, bağırarak konuyu kapatamayacağını, içinizi rahatlatmak için madem mantıklı bir açıklaması yok telefon dökümlerine bakacağınızı söyleyin. 30 40 saniyelik tanımadık numarayla konuşmalar varsa aldatmış demektir.

Herşey çok şüpheli cep telini bugün servise vermesi bile garip, temizlik yapıyor sanki.Önceki eskort bahanesini de ben asla kabul etmezdim.Size ait olmayan saçlar evinizde , enteresan yani bilemedim sizide üzmek istemem.Zaten kanıtınız yok.Telefon dökümanlarına bakabilirsiniz yada whatsapı kaldırıp yeniden yükleyip silinen sohbetleri belki geri getirebilirsiniz.İnsallah aldatmamıştır.Şüphe insanı yer bitirir biran evvel olay çözülür sizde rahatlarsınız umarım.

Geçenlerde kabanimin üstünde sarı saç vardı ben esmerim ama o gün minibüse binmistim bende kendi kendimimi aldattım yapmayın Allah aşkına saç teli bu ya

Geçenlerde kabanimin üstünde sarı saç vardı ben esmerim ama o gün minibüse binmistim bende kendi kendimimi aldattım yapmayın Allah aşkına saç teli bu ya

Şehir dışına götürdüğü "eşofmandan" 2 tel saç? Dışarı çıkıp dolmuşa binme kıyafeti değil? Daha önce internet geçmişinde uzağa gittiği başka bir gün eskort aratılmış? Bir okuyun şu konuları tamamen ya.

anlattıklarınızı birleştirince epeyce şüpheli bir durum. ben şüphelenirdim.
evet saç bazen yıkayınca ütüleyince hatta silkeleyince de çıkmayabiliyor. kızımın saçlarını heryerden topladığım için biliyorum. kumaşın dokusuyla alakalı.

Back