ALDATILDIM HEM DE KÖTÜ BİR ŞEKİLDE?

Öncelikle merhabalar, ben 27 yaşında bir kadınım. Erkek arkadaşım var ve çok da seviyorum 7 aylık bir birlikteliğimiz var. İnişli çıkışlı arada ayrılık yaşadık kendisi biraz yalan söyler kadın kız meseleleri ile ilgili. En son ayrılmamızdan sonra yalvar yakar döndü yapmıcam etmicem affet dedi affettim. Başka bir konu da işine çok düşkün pazar günleri bile çalışır ilerde evlenirsek korkuyorum beni bırakır işe gider diye. Hatta şakayla karışık sordum dedim biz evlensek sen beni tek bırakıp işe mi gidersin diye ne yapalım ekmek parası dedi. Biraz da odun bir yapısı var. Korkuyorum evlendikten sonra hevesini alıp da tekrar aynı hayatına dönmesinden. Ve bir benimle sevgili olmak isteyen biri daha var düğünde görmüş beğenmiş arayıp buldu. Yazıyor ediyor buda onun aksine çok iyi bir çocuk gibi hayatı yaşamasını biliyor gibi. Anlayacağınız çok kararsız kaldım. Çünkü sevgilim biraz odun diğeri daha naif. Farkları sevgilim gider parklarda içer diğer çocuk restoranda. Sevgilim ilerde evlensek eve bağlı olmaz diğer çocuk olur gibi. Bilmiyorum karmakarışığım lütfen bir akıl verin kızlar.

7 aylık ilişki ne ara 2 sene oldu hele onu bi açıkla ?
Siz her ayı 2 ay gibi mi hesaplıyorsunuz ?
Matematik kursuna gitmenizi rica ediyorum.
Zira berbat.
Ayrıca sevgiliniz adam 10 yasındayken mi onun yanında yetişip büyümüş ?
Fakeliğin de bir adabı var be.
Çok ucuz olmuş bu :)

@Mune müdürüm.

Son düzenleme:
Hep burdan hikaye okurdum. Bir gün benimde yazacağım varmış demekki. 2 senelik kendimce güzel sandığım bir ilişkimiz vardı. Artık evliliği düşünür olmuştuk. Ben yavaş yavaş çeyiz alışverişine başlamıştım. Sevgilimin bir tanıdığı var 25 senedir onun yanında büyümüş yetişmiş. O adama abim derdi. Bende tanıyordum görüşürdük ara sıra. Adam 1 sene once daha önce evlenmiş ayrılmış bir kadınla nişanlandı. Ben pek kadına ısınamadım. Bu arada sevgilim 32 ben 27 yaşında. O adam 42 nişanlısı 24 yaşında. Biz bir iki defa görüştük onlarla ama adamı çok severim kadına pek gözüm ısınmadı. Aradan zaman geçti sevgilim 3 aydır bana iyice soğuk oldu. Bir gün ben hasta idim evde aradı ben dedi dışarı yemeğe gidecem o adamlarla dedi. Güvendiğim için tamam dedim. Aradan 1 saat geçti ben sosyal medya ya baktım o adam fotoğraf atmış ve tek başına ve başka mekanda beynim durdu o an. Ve aradım nerdesin dedim şu mekandayım dedi üstüne o adamı aradım ne yapıyorsun abi diye x ile kavga ettik telefonumu açmıyor eve dönüyorum dedi. Hemen atladım arabama gittim dediği mekana bir ne görüm kadınla baş başa el ele oturmuş yemek yiyorlar. Hemen aradım adamı abi gel diye gel di ve herşeyi oda gördü. Beraber gittik yanlarına o kadar mutlularmış kı aradığı aşkları birbirinlerinde bulmuşlar. Adamın tek dediği laf 25 senedir kardeşimdin dedi. Adam ve ben yıkıldık zaten. Bir yandan evlilik bekleyen ben bir yandan 25 senelik abim dediği adam. Şimdi başka şehre gitmişler. Ben burda ölüyorum bu acı nasıl geçecek ben ne yapacam neden neden.
Arkadaşım 1 aydır açtığın konuların özeti; sevgilinin alkol, karı-kız ayağı, aldatması, ilgisizliği üzerine.
Bu belki 3-5. aldatması.

Neden ilkmiş gibi şaşırıp üzülüyorsunuz ki?

Bu konuya dicek bisey bulamadım. Sizin adiniza cok uzuldum gercekten. Yani verecek bir tavsiyem de yok. Insallah icinize dusen bu ates tez zamanda soner

Sen benim oğlumdun' gibi birşey olmuş bu..
nedense konuya pek inanmadım.
yarışmacı arkadaşlara başarılar
42 yaşında adam Adnan Ziyagil, adamın yarısı yaşındaki sevgilisi Bihter Yöreoğlu.

Adamın koruyup kolladığı, ailesinden gibi gördügü daha genç bi adam ve konu sahibinin eski sevgilisi Behlül Haznedar.

Konu sahibi Nihal Ziyagil.

Ben de hep Firdevs Yöreoğlu olmak istemişimdir, " Napıyorsun sen delirdin mi? Çocuk mu kandırıyorsun? Yalan söyledin bize. Gerçekten bi derdin var sanıp tavsiye verdik, yardım ettik biz sana. Kandırdın bizi! Hiç vazgeçmeyeceksin değil mi? Sonu nereye varacak düşünmüyor musun hiç? O buna değer mi P prensesindiyari ? ALLAH'm ÇILDIRACAĞIM ya. Bu gidişle mahvedeceksin hayatını. Üyeliğini kaybedeceksin. Yenilgiyi kabul edemiyorsun. Hırs yapıyorsun. Ama sen zararlı çıkacaksın bundan. Aptal,aptal...Artık ne olursa olsun biz yokuz. Layık olduğun neyse onu yaşayacaksın." Mune Mune

Boşuna üzülmeyin, önceki konularına bakarsanız bu konudaki yalanlar sırıtarak halay çekiyor. 💃
Evet burda yazan bir kac kiside boyle yazinca merak ettim bir bakayim dedim bir konusuna denk gelmistim Sevgilim beni benimle aldatti diye o konuya cok gulmustum ve sacma bulmustum Yani konu sahibi insanlarla dalga geciyorsa ayip ediyor ki bence dalga geciyor simdi anladim

Ha ben de eger Türk erkeklerini tanıyorsam.
Orada Bihter'le Behlül başbaşa mantıcıda birbirlerine yemek yedirecek.
Çifte kumrularda aradıkları aşkı birbirlerinde bulduklarını itiraf edecekler.
Dudak parlatıcısı Nihal ve o zavallı Ednan bey görüp şaaaaaak diye yıkılacaksınız.
Ednan bey'de sen benim oğlumdun diyecek.
Konu orada kapanıverecek.
Kızım adama saldırır lan bildigin Türk erkeği.
İçinden geçer adamın :)
Bu konuda Dikiz aynası Beşir yok.
Fitne fucur Firdevs'cim de yok.
Ölüyorum anlasana kısmını konunun sonunda neden neden neden diye biten cümlenin arasında okur gibiydim.
Ama onu bize değil anana diyecektin premmsescim.
Ben senin hikayeni yiyim.

Evet burda yazan bir kac kiside boyle yazinca merak ettim bir bakayim dedim bir konusuna denk gelmistim Sevgilim beni benimle aldatti diye o konuya cok gulmustum ve sacma bulmustum Yani konu sahibi insanlarla dalga geciyorsa ayip ediyor ki bence dalga geciyor simdi anladim
Hele rakıyla olan konusunun girişi muazzam. Aldattı affettim yalan söyledi affettim bla bla bla..... 😂

Ve evet haklısınız küçük aklıyla dalga geçmeye çalışıyor. Artık ne yaşadıysa...

Hele rakıyla olan konusunun girişi muazzam. Aldattı affettim yalan söyledi affettim bla bla bla..... 😂

Ve evet haklısınız küçük aklıyla dalga geçmeye çalışıyor. Artık ne yaşadıysa...
Benim anlamadigim bir insan neden boyle birsey icin vaktini harcar. Hani girdin yazdin bizlerde yorumladik eline ne gecti yani. Pess kendimi aptal gibi hissettim bide inandim yani Allahtan kk da daha dikkatli kullanicilar varda boyle sacma insanlari ifsaliyolar

Benim anlamadigim bir insan neden boyle birsey icin vaktini harcar. Hani girdin yazdin bizlerde yorumladik eline ne gecti yani. Pess kendimi aptal gibi hissettim bide inandim yani Allahtan kk da daha dikkatli kullanicilar varda boyle sacma insanlari ifsaliyolar
İnsan biraz fakelik dersi alır.
Ne bileyim içine epeyi detay ekler.
Bu sitede Zeynep vardı eski zamanlarda.
Kocası kanepe yaktıgında bile inanmıştım safgahjfa.
Onun yerini kimse alamaz bence.

Hiç öyle hissetmeyin. Sağlıklı bireyler empati yapabilir ve siz de öyle yapmışsınız.

Buraya yazdığı saçmalıkları biz ekranı kapatınca görmeyiz de, artık nasıl bir kafa yaşıyorsa bunları uydurup yazmaktan ve cevaplamaktan hoşnut oluyor. Yazık.

X