- 2 Eylül 2019
- 59
- -7
- 32
- Konu Sahibi prensesindiyari
Hep burdan hikaye okurdum. Bir gün benimde yazacağım varmış demekki. 2 senelik kendimce güzel sandığım bir ilişkimiz vardı. Artık evliliği düşünür olmuştuk. Ben yavaş yavaş çeyiz alışverişine başlamıştım. Sevgilimin bir tanıdığı var 25 senedir onun yanında büyümüş yetişmiş. O adama abim derdi. Bende tanıyordum görüşürdük ara sıra. Adam 1 sene once daha önce evlenmiş ayrılmış bir kadınla nişanlandı. Ben pek kadına ısınamadım. Bu arada sevgilim 32 ben 27 yaşında. O adam 42 nişanlısı 24 yaşında. Biz bir iki defa görüştük onlarla ama adamı çok severim kadına pek gözüm ısınmadı. Aradan zaman geçti sevgilim 3 aydır bana iyice soğuk oldu. Bir gün ben hasta idim evde aradı ben dedi dışarı yemeğe gidecem o adamlarla dedi. Güvendiğim için tamam dedim. Aradan 1 saat geçti ben sosyal medya ya baktım o adam fotoğraf atmış ve tek başına ve başka mekanda beynim durdu o an. Ve aradım nerdesin dedim şu mekandayım dedi üstüne o adamı aradım ne yapıyorsun abi diye x ile kavga ettik telefonumu açmıyor eve dönüyorum dedi. Hemen atladım arabama gittim dediği mekana bir ne görüm kadınla baş başa el ele oturmuş yemek yiyorlar. Hemen aradım adamı abi gel diye gel di ve herşeyi oda gördü. Beraber gittik yanlarına o kadar mutlularmış kı aradığı aşkları birbirinlerinde bulmuşlar. Adamın tek dediği laf 25 senedir kardeşimdin dedi. Adam ve ben yıkıldık zaten. Bir yandan evlilik bekleyen ben bir yandan 25 senelik abim dediği adam. Şimdi başka şehre gitmişler. Ben burda ölüyorum bu acı nasıl geçecek ben ne yapacam neden neden.