polisin evde kalmaya vakti olmuyor benim eşimde polis gece 1 de geldi 3 te gitti nasıl oluyor iki kadına vakit ayırıyor maşallah yani
Aldatıldıgını bile bile neden 2. kez hamile kalıyorsun? Boşan ve aldır çocugu. Mutsuz bir ortamda neden büyütmek istiyorsun?
bayanlar sinirlerinize ve cümlelerinize dikkat edin yazdığınız kşi ilk bebeğini bu kötü olaylardan dolayı düşüren ve şu andada piskolojisi bozulmu hamile biri. olan olmuş ve tekrar hamile şimdi morali bozu belki birileriyle paylaşıp rahatlamaya çalışıyo. sizde iice üstüne gidiyosunuz. allah korusun okudukça fenalaşır falan zaten evinde yeterince sorunu var. allah yardım etsin. düşünceleriniz yanlış demiyorum ama hangi şartlarda kime ne söyliyceğinizi ii düşünün lütfen.
Bence yorumlara kizmaz, esiyle kavgalida olsa cocuk yapabiliyor nasilsa ...Demekki cok kafasina takmayan birisi. Insallah baska kadinlarla cinsi munasebet boyutunda aldatmamistir. Eger oyleyse elin kadininda hastalikmi var onuda bilemeyiz. Hala daha boyle adamdan cocuk yapmis aklim almiyor. Kendiside hastalik kapabilir cocuguda hastalikli dogabilir. HANIMLAR esiniz aldattiysa: barisacaksaniz LUTFEN size rica ediyorum koru korune affetmeyin. Kesinlikle doktora gidip cinsel hastalik testi yaptirtin hayatinizi karartmayin. Cinsel hastaliklar en cok partnerini degistiren insanlarda goruluyor. Dikkat edin!
Yorumlardan da alinip cocugunu dusurecegini sanmiyorum. Sonucta herkes fikrini soyleyecek biz hic birimiz sirf cocugu olsun diye cocuk yapmasini tasvip etmedik burada. Kotu birseyde soylemedik hakarette etmedik. Ama kimseyede sirf okumak istediklerini yazamayiz.Zaten oyle oluyor olsaydi bizim dusuncelerimize gerek kalmazdi.
ertesi gün kadını aradım kadın başı kapalı dul bi kızı olan bi yaratıkmış.eşimin evli olduğunu biliyor.o yüzden akşamları msjlaşmıyorlar.boşanma kararı aldığım o gün hamile olduğumu öğrendim .ellerimizle yaptığımız evimize kadını getirdiğinide öğrenmeme rağmen bebeğim için affettim
ilk yorumunu okuyupta yazdım.
anlayamıyorum ya cidden anlamıyorum o dul kızı olan yaratık biri peki eşiniz ne bu durumda..
doğru o yaratık olur,kötü kadın olur herşey olur ama sizin biricik kocalarınıza hiç birşey olmaz bebeğim var diye affedersiniz.
evet çok üzücü bebeğinizi kaybetmeniz ama ne diye 2.bebeği düşünüyorsunuz.Allah size bi yol göstermiş bence.ne güzel memursunuz daha ne istiyorsunuz.
tatlım neden 2. kez hamile kaldın ... kader demekki ama yinede dikkat etmeliydin bence.. bende hamileyken aldatıldım doğuma az kala öğrendim yavrum ölüyordu karnımda... ve ve ve şimdi 1.5 sene sabrettim ama boşanıyoruz. iyi düşün bebeği aldır demek kolay değil iyi düşün ailenle kafa kafaya ver. bu adam tekrarlıyorsa yine tekrarlar ve senin psikolojin alt üst olur bu sefer o bebeği de mutlu edemezsin inan bana.. ailenle paylaş durumu Allah yardımcın olsun
Böyle bir adamdan 2. çocuğu yaparak , hani o çok sevdiğiniz meleğinize karşı bencillik etmişsiniz.
Benim annem de dul kaldı ve ikinci evliliğini yaptı hemde ben 5 yaşındaydım dul kaldığında.
Hemen böyle şimdiden, bir daha evlenmem ve çocuğum olmaz diye yaptım diyorsun.
Var mı böyle bencillik ya ? Sen o adamdan ayrılınca, onun karısı olmaktan kurtulacaksın , peki o günahsız?
Neden böyle bir adamın çocuğu olma zorunluluğunu kıldın ona !?
Merak ediyorum , sen hiç böyle bir babanın çocuğu oldun mu?
Ya da ayrı anne-baba çocuğu oldun mu?
Anlayamıyorum.
Konu sahibinde hiç suç yokmuş.
Gerçekten mi ? Ben hiç sanmıyorum.
Sen o küçücük bebeği, kırık dökük belli belirsiz bir ailenin hatta aile diye bile tanımlayamayacağı bir aileye getirdin.
Tebrik ederim, daha bebeğin doğmadan onun ruhunda derin yaralar açtın.
Kimse kusura bakmasın. Benim yorumum bu. İsteyen sert bulsun isteyen yumuşak.
Milletin başına neler geliyor, tek ayrılan sen de değilsin.Ya da tek aldatılan. Yaşın daha kaç ? Elbet yeniden hayatına birileri girer.
Sağlıksız ortama bile bile çocuk getirme fikrine karşıyım.
Hayata küsmüşsün, çocuğuna güzel şeyler verebilecek misin ?
sakin ol canım ya..herkes bişeyler yazıyo sinirini bozanları görmezden gel..Bu konuda suçlanması gereken en son kişi sensin...sen yinede kararlarını acele etmeden al varsın geç olsun ama hayırlısı neyse o olsun hakkında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?