Aldatıldım evliliğim bitiyor

Niye oyle diyorsun kadesam ?

biz fesatiz sadece kendimiz iyi olalim diye bosan diyoruz :)
olaylari ciddiye aliyoruz :)
duzelir, yapmaz bir daha demek lazimmis

Halbu ki insanlar bilmiyor ki yine karsimizdakinin iyiligini istiyoruz
yine o insanin boyle bir hayati haketmedigini ,
boyle bir hayati kendisine layik gormemesini savunuyoruz....

soğuması hiçbişeyi değiştirmez..ya soğumasaydı?
ya da başka birini bulursa tekrar?
o adamla eski heyecanlarını eski mutluluklarını bulamazsın artık..
Allah yardımcın olsun..
kadını rezil ederken sende aşağılanmış olursun.boşver bırak Allah'ından bulsunlar.

Son düzenleme:
artık "çocuklarım için katlanmalıyım" durumuda söz konusu değil. beklersen kendini de daha çok yıpratmış olursun ki bu çocuklarınıda seni de mahveder.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ben 1 aydır boş durmuyorum avukat bulmakta zorlanıyorum.Meslektaşına tazminat davası açmak karşı karşıya gelmek istemiyor kimse şu an görüştüğüm avukat boşanma davasına bakarım ama kadına davayı ben almam diyor sorun bu ben istiyorum ki davalara bir avukat baksın 2 avukatla uğraşmak istemiyorum bu arada nerede oturdular kalktılar delil ve şahit buluyorum tabii mahkemeye çıkarlarsa hepsi eşimin arkadaşı. Elimdeki en büyük delil kadının yazmış olduğu aşk ve sevgi dolu mail ve telefon dökümleri boş durmuyorum evden gitme konusuna gelince ben gitmiycem tabii ki onun gitmesi gerek bilmem yanlış mı düşünüyorum yeterince delil envanter toplama çalışıyorum mahkeme için eskiye dönüş bu saatten sonra olmaz benimde bir başkasını seven adamla hiç işim olmaz. Gitsin aşkını doya doya yaşasın 1 buçuk yıldır yaşamış zaten.

Kararını vermiş olman da bır adımdır cnm,senın ıcın hayırlı olsun..Çünki sen bunları sıneye cekemezsın,
hep kafanda sorularla mutsuz yasamaktansa onu süründürmen ve mallarının kopardıklarını alman daha
iyi görünüyor..Nasıl sarılacaksın kı senı kandırmıs adama( Üzücü,ama erkekler bu aldatma açılımını
yaptıklarında affedılırse mutlaka tekrarlar gibime geliyor..İki davayı da alacak bır avukat bulsan
olur mu?Belki kadının davasını alan avukat bulursan o boşanma davanı da alır..Saglıgın iyi mi,
keyınvalıden mı bakıyor sımdılık cocuklara?

Kadesa;
Zaten saçma olan herkesın kendı aılesını örnek alarak cevap vermesı degıl mı?Hangı evlılık
birbirine benzer ki,evlilik sadece iki kişinin yasadıgı ve bıldıgı bırsey..Burada kendı evlılıgını
veya yasadıklarını kıyaslayarak degıl,konu sahıbının anlattıgı koca senın kocanmıs gıbı,sen
de konu sahıbısın ve bunu yasadın gıbı EMPATI olması gerekıyor..Kendı hayatımızla onun
hayatı arasında daglar kadar fark varken neden bu şekilde yorumlanıyor kı.Burası dert kösesı,
ama derdını anlatan yargılanıp asagılanıyor..Guya hepımız kadınız..Böyle bakmak gerekmez
mı?Neden kendı yasantısından yorum yapılsın kı?

canım neden alındın?? ben yorumları bile olumadım valla :) genel bir konu üzerine konuştum.siyahbeyazcım tabii ki herkes kendi yaşadığına göre yorum yapacak çünkü herkes kendi yaşadığını biliyor.ben çoğu zaman boşan bile demem ki birçok şeyde içimden geçen o olduğu halde.demek istediğim şu;nasıl boşan demeyenlerin haklı gerekçeleri varsa boşan diyenlerin de haklı gerekçeleri var.

konu sahini kim neden yargılasın ki? yargılanacak birşey göremedim ben.

sen birine boşan dedin diye benim sana tepki göstermeye hakkım yok çünkü sen kendine göre doğru olanı söylüyorsun.anlatabildim değil mi?

iş battığına göre imam nikahı yalan olmuştur o aşifte parasız adamı ne yapsın metreslik bedava mı?

ama en acısı karısı onu boşamamıştır metres adamı bırakınca adam pişmanım ayağına yatıp dönmüştür evine

ya da iki karılı yaşıyorlardır paşa paşa pardon kuma kuma..

canım diğer konularınıda okudum,ne diyebiliriz ki,allah yardımcın olsun
böyle insanlara söylenecek laf dahi bulamıyorum,
umuyorum hayatınızın sonrasında çok ama çok mutlu olursunuz

Kararlı olmana sevindim böyle güçlü kadınları görmek gurur verici şu mantığı hiç anlamıyorum çocuklarım için katlanacam mantığını neden bu eziyete katlanır bir insan niye acı çeker ona layık olmayan insanla niye ömür sürer ki peşini bırakma bunun hakkında hayırlısı Allah yardımcın olsun.

aldatanlarin yuzde kaci "evde mutluyum ama macara ariyorum " derki

bencede

aldatilmis biri olarak - obur kadinin sac basinin yolunmasi yapacagimiz en son sey olmali - diyorum

benzer bisey bende yasadim, gectigimiz sene ((((

benimde 2 cocugum var, o pisliklerinde iliskisi 7 ay fln surmus, ben maille ogrenmedim, obur kadinla direk tel de konustum... ilk basta kocana sor dedi ama ben tatli dille yilani deliginden cikardim

kocama sorsaydim hayatta itiraf etmezdi biliyordum

uzun sure kabullenemedim, bir ruyadir uyanacam sandim ama malesef hayatin ta gercegi idi

benim icin simdi hayat 2ye ayrilmis, aldatilmadan oncesi ve sonrasi diye, yikildim, manen çöktüm, guvendigim daglara resmen karlar yagdi

esimmi, sutladim tabi ama rahat birakmiyor... tekrar barismak istiyor

Konu sahibine moral olsun diye yazdim, yine huzunlendim, bu konular beni mahvediyor, tv de bile tahammulum yokk ihanete

Arkadasim, yalniz degilsin, malesefki bu durumu cogumuz yasiyoruz. Firildak kadinlarin esleri kopek gibi sadiktir, ama kendini ailesine ,cocuguna vermis kadinlarin ödülu aldatilma oluor genelde
Ne yapman gerektigi konusunda en ufak bi fikrim yok, zaman herseyin ilacidir derler ya, aynen oyle.

Eger esini coooook seviyorsan buyuk travmalar yasayacaksin, ayrilsanda ayrilmasanda

ama az seviyorsan (nasil oluyorsa artik ) rahat bir sekilde atlatirsin. Ben guclu olamadim ve atlatamiorum

.. ALLAH yuvanıza selamet versin öncelikle... ama yuva yıkanın yuvası hiç bir zaman olmamıştır dünya hayatında.... şimdi eşiniz farzedin ki o kadına gitti sizi bırakıp... ne olacak biliyor musun???? önce kısa süreli bir mutluluk sonra başlayan vicdan azabı ve belki de o kadın da ona aynısını yaşatacak bir başka erkeğe aşık olacak..( bu kadın kocanızın evli olduğunu biliyorsa eğer onun da akibeti çok kötü. ))) sonuçta kocanız ettiğini bulmuş olacak ve tabiki eşinin çocuklarının kıymetini anlayacak ama iş işten geçmiş olması ihtimali yüksek olmuş olacak........ belki en mantığa yakını uzak kalmak .. ve tavrınızın sert olduğunu bilmesi... elinde garanti karısı var düşüncesine kapılmaması....(ortada çocuklar olduğu için hemen boşanmak kelimesini alamadım ağzıma)) ...... şu bir gerçek ki aldatan kadın da olsa erkek de olsa hep pişman olup dönmeye çalışırlar........ ALLAH hatasını göstersin eşinize size ve yuvasına dönsün inşallah......

Son düzenleme:
canım seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım 6 ay önce aldatıldığımı öğrendim ve eşime inanılmaz güvenirdim herkes yapar o asla yapmazdı.sadece ben değil çevremizdede öyle bilinirdi.o kahpeye gelince evli olduğunu biliyodu birlikte çalışıyorlardı.ilk öğrendim af diledi hataydı falan affettim.ama devam etmiş başka hat ve tel almış onuda buldum yine aynı şey ve bu 5 kez tekrarlandı.bu arada 4.de evi terk ettim ailemin yanına geldim.1.5 ay kaldım ve yine aldı götürdü beni bi daha olmayacak dedi ama aldatan kişi bi kez yapmışsa gerisi geliyor.ve bu sefer geçen hafta onları birlikte yakaladım dizlerime kapandı hatta evliliği kurtarmk adına tayin bile istedi şu anda taşınmış olcaktık yakalanmasalardı.tabiki evi terk ettim yine öncekinde 2 valizle gelmiştim ama şimdi bana ait ne varsa çeyizler v.s herşeyi aldım ev bomboş kaldı.şimdi çok ama çok pişman hatta öncekilerde yapmadığı demediği şeyleri yapmaya başladı affetmem için ama ben kararlıyım boşanıcam.senin çocukların var benim yok o yüzden 1 şans daha ver ama değişen bişey olmayacaktır.şimdi perişan durumda daha 4 gün oldu evi terk edeli.ailesi benim yanımda.ordaki komşular tarafındanda dışlanmış sanırım ev sahibi evden çıkarıyor rezil olduğunu söylüyor..iyide olmuş.hatta iş yerinde bile adları çıkmış.ve aynı şekilde o oro.... bizim mahalleye taşımış..yanımda bile ounla msjlasıodu yada erkenden yatıodu eve gelincede yatıodu daha doğrusu odada rahat msjlasmk için bahane arıyodu.rabbim yardımcımız olsun ama rabbim mazlumun yanında bu çektiğimiz acıların mükafatını alıcaz inanıyorum ve onlarda çekecekler..hatta bu arada hamile kaldım ve kaybettim bu kadar strese acıya bebek mi kalır..onların üzünden yine..ikisinide allaha havale ettim..tez vakitte çeksinler inş. ve rabbim bana göstersin

Burjumu yazdıklarını okudum yüreğim acıdı Allah yardımcın olsun ahın yerde kalmaz emin ol, yuva kolay kurulmuyor evlilik kolay olmuyor ne emeklerle ne fedakarlıklarla yuvamızı kuruyoruz, biz bayanlar ailelerimizden ayrılıyoruz hatta bir çoğumuz memleketimizden ayrılıyoruz geride sevdiklerimizi baba evimizi bırakıp bir adama güveniyoruz onunla yola çıkıyoruz hayat kuruyoruz sahip çıkılması sevgi gösterilmesi saygı duyulması gerekir bizlere bu kadar fedakarlık yapan kadınlar el üstünde tutulmalı sen değil ama o çok şey kaybetti daha çok pişman olacak zaman her şeyin ilacı gerçekten unutamazsın sana bu yapılanı ama üstesinden gelebilirsin atlatabilirsin dediğim gibi zamanla...

erkek mılleti işte bir kere yapan her seferınde gene yapar bence sizin için dahada hayırlısı olmuş bence bebegınde yokmuş hem sevınmelıısn olsada bence kadınlar gururundan ödün vermemelı köle degiliz biz insanız insanlıga yakışmayan bu hareketleri kınıyorum bunlara hapis cezası verilse keşke

adınıza çok üzüldüm ama kendısıne saygısı olmayan adamın size saygısı asla olmaz ve zararın neresınden dönersen kardır yapıcagın bir şey varsa oda mahkemenın yolunu tutup magdur oldugunu kanıtlamak tazmınatını alıp o pislik adamdan kurtulmak olucak artık bir kışiyle evlendım onunlada ölmelıyım diyenler o kadar azkı 10 kadndan 6sı 7 si aldatılıyor ve böle adamları affettıgınız sürecede yapmaya devam edılıyor ben ınanmıyorum affettıgınde bir daha yapmıycagına delik tasda su durmaz tatlım bir an önce kendı yolunu çizmeye baksen burda hepimiz yanındayız yanlız degılsın

whitefairy ve aydebuz yorumlarınız için teşekkürler....whitefairy aynen öyle kolay kurmadık yuvamızı o yüzden bu kadar şans verdim ama değmezmiş sadece şu var ileride acabalarım olmayacak elimden geleni yaptım ve ben bunu hiç haketmiyordum ona ve evimize olan ilgim yine ekonomik olarak desteğim..ben güçlü biri olduğumu sanmazdım ama bu yaşadıklarım sayesinde çok güçlü olduğumu anladım..daha ben buraya o kadar az ve özet yazdım ki 6 aydır hergün gözyaşı döktüm bir ben bir allah bilir canımın nasıl yandığını..aydebuz keşke dediğin gibi olsa böyle insanlara herşey müstehak..
göğebakan ben bütün yorumları okumadan yazmıştım en doğru kararı vermişsin zaten böyle bi ortamda büyüyen çocuklar daha sorunlu oluyorlar..ayrı ama huzurlu ve mutlu olurlar emin ol rabbim sana o gücü verecek..senin eşin benimkindende betermiş..ben bu günlerde hep dua ettim sabır diledim..ve şöyle düşündüm herkesin bu dünyada sınavı oluyor bizim sınavımızda buymuş..derdi veren allah sabrıda veriyor gücü de veriyor.yürekten edilen duayı rabbim duyuyor inan..şu an canımız çok yanıyo ama er yada geç ettiklerini bulacaklar ve oda gelip senin dizlerine kapanacak..hiç bi kadın böyle bi durumu haketmez.hakedenler var illaki bizim yuvamızı bozan kahpeler gibi..bunun bedelini onlarda ödeyemeyecek hele ki senin çocukların var..hep diyorum böyle insanlara rabbim öyle bi dert versinki kimsenin yuvasını yıkmaya cesaret edemesin..çocukların için en önemlisi de kendin için dik dur bu acıların da mükafatı olacak ve belki yıllar sonra iyiki yapmışlar diyeceğiz..

Burjumu Hz.Mevlana'nın çok güzel bir sözü var onu paylaşayım sana gerçekten sabır önemli derdi veren Allah dermanını da verecektir.

Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme,
Sen dağları seyret...
Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma,
Kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset...
Işıklar sönmüşse ve karanlıksa onada aldırma,
Ay Işığını seyret... SABRET!...Sabret ki,
Herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun.
Sabret ki herşey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…