- Konu Sahibi gxoxxgxebakan
-
ben hiçbir yere gitmiyorum boşanma gerçekleşsede burdayım avukatla görüşmem devam ediyor boşanma kolay ama tazminat davasını alması için ikna etmeye çalışıyorum.ben çalışmıyorum ama maddi durumu çok çok iyi olan aileye mensubum kendime ait evim arabam yerler nakitim var şükürler olsun .evet 2 kızım var biri 8 e diğeri 2 yaşına giricek evet tahminin çok doğru öğrendiğimden beri evden dışarı çıkmadı iş harici bilmiyorum canım çok fazla deşifre etmek istemiyorum yaşadığımız yeri ama burada evli kadınların bile sevgilisi var burda gayet normal yani buralılar için
ben hiçbir yere gitmiyorum boşanma gerçekleşsede burdayım avukatla görüşmem devam ediyor boşanma kolay ama tazminat davasını alması için ikna etmeye çalışıyorum.ben çalışmıyorum ama maddi durumu çok çok iyi olan aileye mensubum kendime ait evim arabam yerler nakitim var şükürler olsun .evet 2 kızım var biri 8 e diğeri 2 yaşına giricek evet tahminin çok doğru öğrendiğimden beri evden dışarı çıkmadı iş harici bilmiyorum canım çok fazla deşifre etmek istemiyorum yaşadığımız yeri ama burada evli kadınların bile sevgilisi var burda gayet normal yani buralılar için
mecbur kalırsam konuşuyorum işim bitene kadar yakınımda olması daha iyi pazartesi yada salı savcıya gidicem telefon dökümleri için 3 numaranın da dökümlerini isteticem kızım birşeylerin ters gittiğinin farkındaydı yanında tartışma yaşandı ben kalp hastasıyım hastenelik oldum o gece iki defa kalbim durdu ve şu an tedavi görüyorum kendimi toplamam ve bu işin peşinde koşturmam gerek
Arkadaşım bence yazdığımız yorumları sakince ve güzelce oku.Kimse gelip de konu sahibine sen hakettin demedi ya da o 2. kadından için o aslında çok masum onun bir suçu yok denilmedi.Durup dururken ortalığı fitlemenin alemi yok.
Ve sana şöyle örnek vereyim o zaman belki anlarsın.Şimdi bir kadın kocasını başka bir erkekle aldatsa bu forumda kimse çıkıp da o 2. erkekten için ne şerefsizmiş,konu sahibinin eşi o adama da tazminat açsın vs şeyler demez.Direk aldatan kadın linç edilir olay zaten orada biter.
Benim karşı olduğum şey işte bu,bizim toplumumuzun kadınlar öyle alışmışki erkeklerin aldatmasına erkeğin suçunu hafifletmek için diğer kadınlara etmediğimiz hakaret beddua kalmıyor.Bu durumda da asıl suçlu olan erkeğin hatasını unutuyoruz diğer kadını bir şekilde sindirip maffettikten sonra hayatımızdaki erkekle toz pembe yaşamımıza geri dönüyoruz.Ben dediğim şey aldatan kadın ya da erkek cinsiyeti farketmez aldatmış olan insan suçludur gerisi teferruattır.Herkes kendi hayatında olan insandan sorumludur.Elalem benim sevgilime-kocama yüz vermiş,karşılık vermiş bu beni ilgilendirmez.Hayatımdaki insanı benden başkası beğenmeyecek diye bir kural yok.Tabi ki talipleri çıkabilir ama iradesini kullanıp nefsine hakim olması lazım.Aksi takdirde benim gözümde beni aldatan kişi suçludur.Diğer kadın beni ilgilendirmez hata aldatmaktır X kişisiyle aldatmasa Y kişisiyle aldatcaktı demek ki.Kişiler değil olay önemlidir.Bu arada genelleme yapıyorum biz kadınlarla ilgili kimse üzerine alınmasın.
Allah askina tatlim, nerde yasiyorsunuz, sodom ve gomorra olmasi gerekir, bu nasil birsey ya?
Ne demek evli kadinlarin bile sevgilisi var, tövbe yarabbim : ((
Melis'in yazısı tekrar tekrar okunmalı kızlar.
Büyük konuşmayayım ama Allah korusun, başıma bu tür bir iş gelse, ilk gözünü oyacağım kişi eşim olurdu kadın değil. Ben orada kadının saçını başını yolucam, eşim "beni kandırdı, ben masumum, biz erkekler dayanamıyoruz seksi hatunlara" diyerek işin içinden sıyrılacak öyle mi?
Aynı şekilde, bu olayı ben yapsam, Allah korusun yine, eşimin de çatması ve tavır koyması gereken ben olurum ve olmalıyım; aramıza giren 3. adam değil.
Evliliklerde eşlerden biri, aldatma noktasına getirecek kadar karşı cinsle münasebeti ilerletmişse, bu noktada linç edilmesi gereken o olmalı. Toplumca!
Nasıl bir ikiyüzlülük ve ayrımcılıktır bu? Erkek aldatacak ama tüm mahalle "Adamın yuvasını bozdu" diye aldatan kadını yerecek, üstüne aldatılan kadını ağzına sakız edecek ama erkek "Çapkın" diye sıfatlandırılacak. Tam tersi, kadın aldattığında adam gelip kadını öldürüyor, üstüne de "namusumu temizledim" oluyor olay. Her iki halde de hep kadınları linç ediyor bu toplum.
"Diğer kadın melek, masum, sütten çıkmış ak kaşık, bir kar tanesi kadar saf." demiyorum. Ama işi aldatma noktasına getiren, bu kadınla iletişimi ilerleten, yüz veren, o kadına umut veren, terslemeyen, aksine flörtleşen adamın saçını başını yolmalısınız, diğer kadının değil. (Ona da sıra gelecek, o ayrı.)
Sen kocanı sevıyor musun ?Bence de evden kovma sımdılık yanında dursun bıraz yalvarsın
aglasın ,evınde otursun..
Aldatan erkek de aldatmasına ızın veren ıkıncı kadın da esıt sucludur ,erkek kalmadı mı
dunyada da evlılere sarıyorlar!Sahsen basıma böyle bırsey gelse ıkısını de topa tutardım
tekını degıl !Utanmadan aynı mahallede bıle yasıyor o..pu işte..
ailem onun ailesi burada iş arkadaşları bizi tanıyan herkes biliyor ama suçlanan ben oluyorum ilgisizmişim boşluğa düşmüş sadece konuşuyomuş benim hakkımda da falan filan kıvırıyor bizimki prezervatifide süs olsun diye çantasında taşıyodu demekki çok söyledi sen git ben çocuklara cici anne bulurum işte yok evin her katına bi tane getireyim ne var beraber yaşarsınız yok elimi sallasam ellisi beni beğenenler vardır varmış beğenenler
ailem onun ailesi burada iş arkadaşları bizi tanıyan herkes biliyor ama suçlanan ben oluyorum ilgisizmişim boşluğa düşmüş sadece konuşuyomuş benim hakkımda da falan filan kıvırıyor bizimki prezervatifide süs olsun diye çantasında taşıyodu demekki çok söyledi sen git ben çocuklara cici anne bulurum işte yok evin her katına bi tane getireyim ne var beraber yaşarsınız yok elimi sallasam ellisi beni beğenenler vardır varmış beğenenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?