Aldatıldım evliliğim bitiyor

pardon yazmışsın zaten, peki bunlar duyulmasını istemiyor o zaman amaçları ne, birbirleriyle sadece gönül mü eğlendiriyolar, yani kadın kocana sen evli kal ama benlede görüşmü diyo çok ilginç

Ayni mahallede yasiyorlarmis, iliskileri 1.5 senedir suruyor, ikisi de avukat benzer is ortamlarinin insanlari. Yani kadinin adamin evli oldugunu bilmesi bana yuksek ihtimal gibi gorundu, ama evet bilmeme ihtimali de var.

Bilip bilmemesinde değilim ben ama bence asıl suçlu aldatan kişidir.Tabi ki bu 2. kadınlar sütten çıkma ak kaşık değiller ama yanlışı başlatan aldatan kişidir.Akıl nefse sahip çıkmak için var,aklını kullanıp kendine hakim olabilir aldatan insanlar.Yanlışı başlamadan bitirebilirler.Kimse onlara silah zoruyla gel hayatındaki insanı aldat demiyor ki.

Bencede,diken üstünde ömür geçmez ki..çok yazık çok.
Hele şiddet.Affının sözü bile geçmemeli bence.
Ben çoğu zaman çocuklar için yürütülen ilişkiyi anlamıyorum.eğer sorun çocuklara yansımıyorsa halledilebilir bişeyse tamam ama eğer ki o ilişki çocuklara gösterilmesi gereken sabrı tüketiyor,gözlerinin önünde bağırış çağırışlar oluyosa neresinde bunun çocuklar için olan kısmı?

pardon yazmışsın zaten, peki bunlar duyulmasını istemiyor o zaman amaçları ne, birbirleriyle sadece gönül mü eğlendiriyolar, yani kadın kocana sen evli kal ama benlede görüşmü diyo çok ilginç

Aa olur mu :) daha geçenlerde vardı ben evli olduğunu biliyodum ama asla karısından ayrılmasını istememiştim diyen biri.tabi bu onun kendini avutma yöntemiydi ama ikinci kadın olmayı kabul eden çok kişi var malesef

Haklisin elbette, sadakat sozunu erkek vermis kadini baglamaz. Ama insanlarin vicdanli olmasi da gerekir bir taraftan. Bu nedenle insan oldugu icin kadina da kiziyoruz. Onca bekar erkek var ortada bir yuva var iki cocuk var gibi gibi

Evet çok doğru demişsiniz ben de bunu diyorum zaten.Bu avukat olan kadın karaktersiz zaten ona masum demiyorum.Ama rezil olması gereken,intikam alınması gereken o kadın değil eşin.Çünkü o kadın seni tanımıyor,sana bir vicdan borcu yok,seninle geçmişi yok sana yanlış yapmasını önleyecek hiç bir şey yok.Ama eşin seni hadi seni geçtim çocuklarını düşünüp bunu yapmamalıydı.Eşine her şey müstehak.

O kadına ise senin bir şey yapmana gerek yok zaten eden bulur.Herkes yaptıklarının bedelini öder.

evet güzel kardeşim gizledikleri yokmuş ki zaten bereber öğle yemekleri akşam sahilde kalabalık ortamda buluşmalar ben hariç herkes biliyormuş çoluk çocuk gittiğimiz yerlere gidip oturuyorlarmış yeni yeni öğreniyorum bende gizli saklı değil yani

bu da yeni trend o zaman, yeni bir kadın türü piyasaya çıkmış boşatıp evlenmek istemiyolar metres olmak istiyolar yani, daha neler duycaz,

Konu her dertte oldugu gıbı hemen dagılmıs ,burda konu sahıbı ne yazıyor herkes
aldatan erkek mı dıger kadın mı suclu yazmıs cok komıksınız ya ..Bence şerefi olan
kadın ''ben bosancam karımı sevmıyorum''dıyen adamı bahane edıp de evlı adamla
olmaz!! Şahsen ben yenı bosanan adama bıle yaklasmam,hele cocukluya asla !Bu
tumuyle namussuzluk ve artık evlı oldugunu bılmeden de ılerlemıyor ılıskıler,facebook
herkeste var.Adamın evlı oldugu da barız yazıyor ..Herkes herseyı bile isteye yasıyor.
Serefsız erkekler karım da bana böyle davranmasaydı oh ıyı kı yaptım dıyor,dıger kadın
da ama ben cok sevıyordum o da esını sevmıyordu bız cok asıgız dıye hemen ıkı
taraf vıcdanını rahatlatıp utanmadan ılıskı surduruyorlar..Sankı sütten cıkmıs ak kasıklar
onlar,tek hatalı da aldatılan kadın oluyor gunumuz ılıskılerı ıyıce cıgırından cıktı !

GÖGEBAKAN yanı sen bosanıp sehırden mı kacacaksın o avukat oldugu ıcın mı
bunu yapacaksın anlayamadım..Sen cok ıyı bır avukat bulmak zorundasın ,çalısıyor
musun? 2 cocugun mu var?Eşin emınım olay ögrendıgınden berı eve erkenden
gırmeye baslamıstır..Hem kucuk bır yer ,hem de komsuları da mı görmemıs esını
oraya gırer cıkarken ben buna anlam veremedım bu ne rahatlık(

Ya güzel kardeşim senin bu üslup sorunun nolucak ya? Biz senle tartışıp ikimizde ban yemedik mi?hatta sen benim iki katım süre ceza almadın mı? Niye gelip bu konuyu çok komiksiniz yaaa diyerek germeye çalışıyosun?bak ne güzel konuşuluyor burda herkes konu sahibine yardım etmeye de çalışıyor neden gerilelim ki şimdi?Allah için,bak Allah adı verdim yine öyle gereksiz çıkışlar yapıp boş yere ikimizi de üzme .hemde hanfendinin konusunu dağıtmayalım olmaz mı?

Ay evet madem cok biliyorsun millete laf atacagina konuya girseydin. Tuhaf insanlara laf anlatmak zor bosverin arkadaslar

Sen ne dıye üstüne alındın hatırlamıyorum senle tartısmamı ama ben gögebakanın yazdıklarına
cok az cevap gördum bu yuzden öyle söyledım ama bırısı bırsey yazmıs sonra herkes ona
cevap verıp bırseyler demıs ben de fıkrımı yazdım lutfen uzatma ben konu sahıbıne yazıyorum
sadece.

Sadece konu sahibine yazmadın ama öyle diyosan öyle olsun...teşekkür ederim gereksiz çıkışlar yapmadığın için. İyi geceler hatta iyi sabahlar .

avukat olduğu için davayı almazlar diyorsun. emin misin? yani bu kadar aleni bi ilişkileri varsa bu duruma ifrit olan illaki kadın iş arkadaşları vardır. şahsen orada çalışsam sen geldiğinde hah nihayet geldin der yardımcı olurdum. duyarlı bir kadına havale edebilirsin.

sen sımdı kocanla aynı evdesın degıl mı ne yapıyor uzgun mu,yalvarıyor mu,konusuyor musun
onunla cocuklarınız anlamasın dıye ..durumunuz ne?

Sadece konu sahibine yazmadın ama öyle diyosan öyle olsun...teşekkür ederim gereksiz çıkışlar yapmadığın için. İyi geceler hatta iyi sabahlar .

Konu sahibine komiksin denmis. Artik bize laf dusmez, kime soylendiyse o cevap versin

Arkadaşım bence yazdığımız yorumları sakince ve güzelce oku.Kimse gelip de konu sahibine sen hakettin demedi ya da o 2. kadından için o aslında çok masum onun bir suçu yok denilmedi.Durup dururken ortalığı fitlemenin alemi yok.

Ve sana şöyle örnek vereyim o zaman belki anlarsın.Şimdi bir kadın kocasını başka bir erkekle aldatsa bu forumda kimse çıkıp da o 2. erkekten için ne şerefsizmiş,konu sahibinin eşi o adama da tazminat açsın vs şeyler demez.Direk aldatan kadın linç edilir olay zaten orada biter.

Benim karşı olduğum şey işte bu,bizim toplumumuzun kadınlar öyle alışmışki erkeklerin aldatmasına erkeğin suçunu hafifletmek için diğer kadınlara etmediğimiz hakaret beddua kalmıyor.Bu durumda da asıl suçlu olan erkeğin hatasını unutuyoruz diğer kadını bir şekilde sindirip maffettikten sonra hayatımızdaki erkekle toz pembe yaşamımıza geri dönüyoruz.Ben dediğim şey aldatan kadın ya da erkek cinsiyeti farketmez aldatmış olan insan suçludur gerisi teferruattır.Herkes kendi hayatında olan insandan sorumludur.Elalem benim sevgilime-kocama yüz vermiş,karşılık vermiş bu beni ilgilendirmez.Hayatımdaki insanı benden başkası beğenmeyecek diye bir kural yok.Tabi ki talipleri çıkabilir ama iradesini kullanıp nefsine hakim olması lazım.Aksi takdirde benim gözümde beni aldatan kişi suçludur.Diğer kadın beni ilgilendirmez hata aldatmaktır X kişisiyle aldatmasa Y kişisiyle aldatcaktı demek ki.Kişiler değil olay önemlidir.Bu arada genelleme yapıyorum biz kadınlarla ilgili kimse üzerine alınmasın.

Ben yatıyorum iyi uykular hanımlar.
Konusahibi umarım herşey hayırlısına varır. Akıllı bir bayansın,mantığından ayrılma. Delilleri sakın kaybetme.en önemlisi de güçlü olmaya çalış ki güzel evlatlarına bakabil.bırak pisliği olan kaşınsın sen hiç yıkılma. Kaybeden sen olmadın...iyi ki de o kocan soğumadan kürkçü dükkanına dönmeden farketmişsin ki daha uzun süre kandırılmaktan kurtulmuşsun. Allah yardımcın olsun...

ben hukuk işlerini bilmiyorum ama şöyle bişey yapabilirsin,internetteki hukuk sitelerinde konuyu araştır mutlaka vardır benzer konular elindeki kanıtları mahkemeye sunarsın, aldattığına dair mutlaka deliller vardır, bunun için avukata gerek varmı bilmiyorum , elindeki kanıtlarla mahkemeye başvurursan davan yürütülür diye düşünüyorum

ben hiçbir yere gitmiyorum boşanma gerçekleşsede burdayım avukatla görüşmem devam ediyor boşanma kolay ama tazminat davasını alması için ikna etmeye çalışıyorum.ben çalışmıyorum ama maddi durumu çok çok iyi olan aileye mensubum kendime ait evim arabam yerler nakitim var şükürler olsun .evet 2 kızım var biri 8 e diğeri 2 yaşına giricek evet tahminin çok doğru öğrendiğimden beri evden dışarı çıkmadı iş harici bilmiyorum canım çok fazla deşifre etmek istemiyorum yaşadığımız yeri ama burada evli kadınların bile sevgilisi var burda gayet normal yani buralılar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…