- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi gxoxxgxebakan
-
çok sağolun arkadaşlar ben kadına mail attım buluşalım kimsin ve mesaj ne diye sordum tabii 4 gün sonra eşimle planlayarak bana mailin cevabı geldi inkar etti kadın çoklu mesaj göndermiş sözde eşimede gelmiş falan filan bende çoklu bi mesaj attım ve yemediğimi söyledim eşim önce inkar etti yok sevgilisi var dedi sevgilisinide arkadaşının sevgilisi yaptı kadın nişanlıyım dedi bi türlü aynı dili tutturamadılar ama benim avukat bulmam sorun oluyor kadın avukat çünki eşimlede adliyede tanışmışlar zaten ikisi sözde adalet sağlayıcı işim çok zor meslektaşlarına karşı kimse daa almak istemiyor
eger bi bayan burda baskasina asik oldum diye konu acsaydi,vay kocana bunu nasil yaparsin namussuz iffetsiz hemen bosan diye saldirirdik ama aldatan erkek olunca ilimli yaklasabiliyoruz nedense,ister erkek ister kadin ihanetin affi olmamasi gerekli
eger bi bayan burda baskasina asik oldum diye konu acsaydi,vay kocana bunu nasil yaparsin namussuz iffetsiz hemen bosan diye saldirirdik ama aldatan erkek olunca ilimli yaklasabiliyoruz nedense,ister erkek ister kadin ihanetin affi olmamasi gerekli
Yoo ben ilimli yaklasmiyorum, ama kadin calismiyorsa ustelik cocugu varsa kadin icin iyi olan secenegi secmeye calisiyoruz.
Konunun ilk yorumlarında geçen "o kadını rezil et" laflarına takıldım ben. Belki de diğer kadına bekarım dedi adam? Burada neden ilk başta hemcinslerimizi linç ediyoruz, en başta bizim birbirimize destek olmamız lazım bu ataerkil dünyada. Suçlu erkektir, uçkuruna yenik düşen de erkektir, gidip kendisine sırnaşan ilk kadının koynuna giriyorsa suçlu yine erkektir. Burada cezalandırmamız gereken, rezil etmemiz gereken evli olduğu halde aklı dışarıda olan adam. Ama ne yazık ki toplumda "erkek değil mi, yapar, elinin kiri" deniyor, olan aldatılan kadın ile buna suç ortağı olan kadına oluyor. O kadın eğer bu adamın evli olduğunu bile bile devam ettiyse suçlu olabilir ama biliyorsunuz ki erkekler bu durumlarda "sevmiyorum, boşanıcam, seni seviyorum" diyerek aşık ettikleri kadınları kandırıyorlar.
Konunun ilk yorumlarında geçen "o kadını rezil et" laflarına takıldım ben. Belki de diğer kadına bekarım dedi adam? Burada neden ilk başta hemcinslerimizi linç ediyoruz, en başta bizim birbirimize destek olmamız lazım bu ataerkil dünyada. Suçlu erkektir, uçkuruna yenik düşen de erkektir, gidip kendisine sırnaşan ilk kadının koynuna giriyorsa suçlu yine erkektir. Burada cezalandırmamız gereken, rezil etmemiz gereken evli olduğu halde aklı dışarıda olan adam. Ama ne yazık ki toplumda "erkek değil mi, yapar, elinin kiri" deniyor, olan aldatılan kadın ile buna suç ortağı olan kadına oluyor. O kadın eğer bu adamın evli olduğunu bile bile devam ettiyse suçlu olabilir ama biliyorsunuz ki erkekler bu durumlarda "sevmiyorum, boşanıcam, seni seviyorum" diyerek aşık ettikleri kadınları kandırıyorlar.
ozman cocuklarini krese veya bakiciya verip calismaya baslayacak birikim yapip o adamdan kurtulacak,bikereline af ediyim olmuyor ihanet varmi ortada evet var
Büyük konuşmamayım ama ben ihanetten sonra o ilişkinin komple bitmesinden yanayım,kadın aldatmış erkek aldatmış farketmez.Araya 3. kişi girince mayası kaçar ilişkinin,tadı bozulur çürür.
Kadının bir mesleğinin olmaması da boşanmaya engel değil.Sadece bizim gibi ülkelerdeki kadınlara has bir korku.Hayatla baş edemiyeceklerini düşünüyorlar.Kınadığım için söylemiyorum Türkiye'de boşanmış bir kadın olmak gerçekten zor çünkü.Zor ama imkansız da değil...
Her gün ızdırap çekmektense şüpheyle kendini yemektense komple bitirmek hayatla tek başına mücadele etmek daha doğru bence.
Sana katılıyorum canım bugün yazdıklarının aynısını bir başka konuya ben de yazdım.Ama bir çok kadın ne yazıkki ihanet olayında direk diğer kadına düşman kesilmeyi seçiyor,bence herkes asıl kendi hayatında olan insanı suçlamalı.Bu arada o yazdığım yoruma cevap olarak aşırı zeki arkadaşın birisi bence sen o 2. kadınsın diye cevap yazmıştı
Sen o insanı tanıyorsun o insana emeğin geçmiş eşin ya da sevgilin asıl onun iradesine sahip çıkması lazım.Diğer kadın ne yaparsa yapsın erkek ağırlığını bilirse o kadının peşinden gitmez zaten.
Söylediklerin çok doğru .
ben gidicem ama arkamda izimi de bırakıcam evet kadın avukat bende inanamadım maalesef durum bu kayınvalidemi aradım gel çocukların yanına diye küçük kızım 22 aylık koşturmam gerekiyo yaşadıklarımı yanına bırakmıycam şu an tüm çaba ben sevgili avukat hanımı rezil etmemem için eşim iyi davranmaya çalışıyo yemezler
burası küçük yer eşimin evli olduğunu iki çoçuğu olduğunu herkes bilir kaldıki benim için tek suçlu kadın değil tabii ki ikisidir bunu yapan hemcinsim olarak rezil olmasını istemem ama bunun avukat ve okumuş olmasıyla alakası yok karakteriyle ilgili kişiliğiyle ilgili sadece ben ve çocuklarım maddi olarak kimseye muhtaç değiliz şükürler olsun
Sonuna kadar katılıyorum.bencede bir kadın aldatıldıyda kesinlikle affetmemeli ama bunu yapamayan,hayattan korkan çok kadın var ülkemizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?